Dårligste service, har lagt min bil hos Porsche Aarhus og har ikke fået den tilbage efter over 3 måneder. Der er gratis service på deres hybrid del som bliver ved med at gå i stykker. De laver det ikk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Min Taycan havde et problem med blæseren, og Porsche leverede en serviceoplevelse i topklasse. Inden for to timer var bilen hentet hjemme hos mig via Porsche Assistance, og jeg fik samtidig stille... Näytä lisää
Tænk sig at nå frem til, at den service Porsche I Kbh leveret er den ubetinget dårligste af alle bil værksteder jeg har oplevet gennem 30 år. Der bliver ikke ringet tilbage selv efter man ligger fle... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Service er ikke en del af Porsche Københavns DNA
Fik en skade på min Taycan som Porsche vurderede til 10-12 arbejdsdage. Fik (efter reglerne) en Volkswagen som lånebil. Efter 2 måneder, total mangel på kommunikation og adskillige rykkere fra min side, mistede jeg tålmodigheden og eskalerede min utilfredshed til "servicechefen".
Han spurgte mig, hvad der ville gøre mig til en tilfreds kunde igen. Jeg sagde, at han efter nu 2 måneder blot kunne skifte min Volkswagen lånebil ud med en bil tilsvarende min egen, i resten af reperationstiden, nu hvor de var 5 uger bag tidsplanen. Svaret var "det er der ingen økonomi i". Jeg svarede med forundring - men fik aldrig svar retur. Alt kommunikation op til det punkt havde en defensiv karakter.
Efter yderligere 2 uger (samlet 10 uger) fik jeg en mail om at jeg kunne komme og samle min bil op. Ingen beklagelse, ingen reflektion, ingenting.
GISP!
Jeg kan se at jeg langt fra er den eneste med en sådan oplevelse hos Porsche København. Mon ikke snart de fanger den nede i Stuttgart...
Jeg havde min Porsche Cayenne GTS til…
Jeg havde min Porsche Cayenne GTS til stort service hos Porsche København - som på sædvanlig vis udviste usædvanlig god service og god behandling. Det er en fornøjelse hver gang - tak! For lidt over en måned siden havde jeg bilen til skadesservice og der var efterfølgende en reklamation som de håndterede super professionelt. Jeg er meget tilfreds!
Altid en kæmpe glæde at kører i min…
Altid en kæmpe glæde at kører i min bil, og værkstedet sørger altid for maskineriet kører som smurt.
Havde bilen inden til bremse skift
Havde bilen inden til bremse skift, hos Martin fra Porsche København.
Der var lidt udfordringer med den booket låne bil, men det løste Martin, så det blev en rigtig god oplevelse.
Dejlig god kundeservice er og finde 🙂
Super service skulle have mine logo på…
Super service skulle have mine logo på bagenden af min 911 efter en skade Og i den forbindelse var der en ridse som de polerede væk som extra service god stil 👍
Super service med min Porsche Panemera
Super service med min Porsche Panemera. Skulle have ny nøgle og en opdatering. Spurgte samme dag om de ogås kunne lave service, hvilket ikke var muligt. Det kunne jeg godt forsåt, med så kort varsel. Grundet fejl blev de ikke færdige med opdateringen og kunen have deres lånebil en ekstra dag. Da jeg hentede bilen var der lavet service på bilen. Superfedt:)
jeg betaler for hele banden.....
jeg betaler for hele banden...... good choice
Ringeste service
Ringeste service. Bagagerumsklap kan ikke åbnes, og her ligger bl.a. min pc. Første tid er 10.5.22. Eller jeg kan stille bilen og så håbe på, at de får et afbud - måske om 1 uge, måske om 3.
Bilen har Porsche approved, citat:
Med Porsche Approved tilbyder vi dig sikkerhed på niveau med vores nybilsgaranti
Citat slut
Men ikke i dette tilfælde....... Godt for os alle at her er alternativer til København.
Det er en skam at man ikke kan give minus foran stjernerne
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte. De sidste 15 måneder har bare været noget skrammel.
En ting er at vores Taycan har tilbragt 10 uger på værksted, det første år vi har haft den, og stort set altid har et eller andet der ikke er optimalt.
Men servicen hos Porsche er den absolut ringeste jeg nogen sinde har oplevet.
Bilen blev indleveret i søndags, da den skulle have malet et par ridser i denne uge, og skiftet til sommerdæk.
Vi aftalte at jeg kunne hente den senere på ugen.
Mandag ringede jeg først 2-3 gang uden at ligge besked, fordi der var nogle praktiske ting omkring den lille skade, jeg skulle meddele, efter aftale med forsikringsselskabet.
Efter et par beskeder til pladeværksted, og senere forsøg på at komme igennem til Aarhus afdelingen generelt, fremfor kun at kunne tale med de centralt sidende teeenagere - der passer telefonen - lykkedes det ikke, og ingen af de 3 beskeder gav noget resultat.
Tirsdag forsøgte jeg igen, og 3 beskeder, gav stadig nul opkald.
Onsdag var jeg mildest talte noget træt af tingene. Deres telefon teenagere kunne stadig ikke stille mig igennem til nogen som helst i Aarhus. Efter utal af opkald, lykkedes det at komme igennem til værkføren på det tekniske værksted. Han forklarede at jeg skulle tale med pladeværksetedet. Men han LOVEDE at han HELT sikkert, ville gå direkte derover, og bede dem ringe, da jeg jo havde en vigtig besked fra forsikringen.
Der kommer heller ikke noget ud af det.
I dag - torsdag, har jeg ligeledes forsøgt mange gange.. efter 7 gang, stoppede jeg med at tælle.
En telefonpasser sendte mig en mail, der bekræftede at jeg havde ringet mange gange, uden succes, hvor hun satte deres værkføre på som CC. Det er stadig ikke lykkes at komme igennnem!!!.
I morgen er det fredag, og jeg skal hente min bil, da ALT jo skulle være på plads SENEST fredag.
Jeg starter med at ringe igen i morgen når de åbner, og når sikkert at tale med en masse unge søde piger, der sidder ved telefonen, og ikke aner noget som helst om biler, men har en vendelig telefon stemme.
De skal jo også bare sige det samme til kunderne : "der er desværre ikke nogen ledig i afdelingen i øjeblikket".
Da jeg købte en AUDI Q5 i sommeren 2021, var det nøjagtig på samme måde. Der skulle 10-15 opkald og utal af beskeder til, før man kunne få et svar på levering af ens nye bil
I forhold til at jeg har betale små 2.000.000 for disse to biler, og den ene har tilbragt en stor del at tiden på værksted, er det rystende at jeg sammenlagt har tilbagte flere timer i telefonen, i et forsøg på at få lov til hhv. at afhente bilerne og får informationer om klarmeldinger fra værksted.
I Sommers var Nikolais undskyldning at mange kollega var på ferie.
Jeg ser frem til Porsches forklaring i morgen, hvis det lykkedes at komme igennem engang i løbet af dagen!!
Jeg havde en god oplevelse med service…
Jeg havde en god oplevelse med service hos Porsche i København. Min bil var til service og fik god behandling. Både ved aflevering og afhentning fik vi også en rigtig god behandling af de venlige medarbejdere vi mødte. Jeg kommer gerne igen.
Porsche København: Helt ufatteligt lavt service niveau
Helt ufatteligt lavt service niveau. Har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Hold jer langt fra Københavns afdelingen
Porsche Danmark København
Perfekt Porsche dna hos Porsche Århus
Perfekt Porsche dna hos Porsche Århus . Har en ældre Porsche 911 som har fået udbedret oliespild fra maskinrummet . Yderst kompetent og proffesionel behandling, både af indskriver Søren Nygaard samt tekniker Carsten
Porsche Aarhus
Porsche Aarhus - min Cayenne har nu været i deres varetægt i 4 uger. Der skal skiftes forlygter efter tyveri.
Jeg høre intet - det er bare ikke en optimal service.
God vejledning og service hos Porsche i…
God vejledning og service hos Porsche i København.
ADVARSEL: Vil skifte dele, som ikke er gået i stykker
Vi har en Porsche Cayenne, der blev hentet af autohjælpen og blev uheldigvis trukket op af transportfirmaet, så ratstammen blev ødelagt. Porsche skal lave det på forskringen.
Efter Porsche har lavet forsikringssagen på vores Cayenne, hvor ratstammen er blevet udskiftet, så mener de pludselig at der er en masse andre fejl på bilen, da den nu lyser i PSM og ABS’n.
Jeg får et tilbud på at få bilen lavet hos dem på over 12000kr, men han kan ikke garantere at den vil virke. Det takker jeg nej til og kører til et uautoriseret værksted. Her sætter han testeren på og siger ”Hvorfor har Porsche ikke kalibreret undervognen og styretøjet, når de har skiftet ratstammen”. Han kalibrerer begge og wupti, så er alle de fejl som
Konfrontere Porsche med det og de mener ikke at have haft lavet nogen fejl eller prøvet at snyde med at give os et tilbud på ting der skulle skiftes, som slet ikke burde være skiftet.
Så mener de at jeg skulle have haft kommet tilbage til dem, så havde de jo kalibreret det U/B.
Her har vi et autoriseret Porsche værksted der prøver at snyde kunder for penge.
Stol aldrig på Porsche Københavns værksted, de siger der er ting der er gået i stykker uden at de rent faktisk er.
En ting er sikkert vores biler skal ALDRIG laves hos Porsche København.
I leverer Porsche på Tyske nummerplader i Danmark
I leverer Porsche på Tyske nummerplader til Ordrup Apotek.
Hvor meget sparer jeg, hvis jeg også bestiller en Porsche på Tyske plader?
Tyske og Franske nummerplader til Cyanene modellen ved Ordrup Apotek.
Er I stoppet med at levere på Franske nummerplader efter 3 år?
Nu er det samme model - lidt nyere - på Tyske nummerplader.
Har lige hentet min Porsche hos Porsche…
Har lige hentet min Porsche hos Porsche Center Jylland. Super oplevelse, og alle aftaler holdt til punkt og prikke af Tom Kristensen. Absolut ikke sidste gang jeg er der forbi. :-)
Porsche København - kan bestemt anbefales
Kan anbefale Porsche Danmark - København.
Virkelig god service. De svarer altid hurtigt tilbage ved forespørgsler, og er meget hjælpsomme og behagelige. F.eks. har de været rigtige behjælpelige med at tjekke op på biler, som jeg har overvejet at importere fra Tyskland (også den jeg endte med at hente).
Ved service mv. på min Porsche 993 og 997 turbo har der altid været rigtig god service.
4 stjerner fordi deres timepris er lidt voldsom - selv når "klassiker-rabat" er fratrukket timeprisen. Hvis timepriser havde været lidt mere rimelige havde det været et klart 5-tal.
Dårlig service til kunder er Porsche Danmarks formål som virksomhed
Porsche Danmark kender ikke til kundeservice. De er snobbede og langsomme og løber fra aftaler og kan efter min vurdering alene overleve på det monopol som de har.
Har haft Jaguar, Bmw og Audi og har aldrig oplevet så ringe service som der er hos Porsche Danmark.
Der er ikke noget pænt at sige om Porsche Danmark
Trustpilot-kokemus