Al aardig wat producten besteld hier en tot op heden nog niet teleurgesteld. één keer verkeerde sleeves besteld en kon dit zonder problemen retourneren. Losse singles komen altijd goed verpakt... Näytä lisää
In eerste instantie had ik drie items bij Pokemonkel besteld. Helaas waren twee van deze items verkeerd geleverd. Diezelfde avond nog contact gehad met Pim, die mij een verzendlabel toestuurde om d... Näytä lisää
Levering niets over te zeggen, Helaas is de klanterservice ver te zoeken als je een vraag hebt. Al ruim 2 maanden bezig voor een factuur. Terwijl dit gewoon automatisch verzonden kan worden bi... Näytä lisää
Een bestelling geplaatst, deze staat als afgeleverd door PostNL. Echter niet bij mij. Contact proberen op te nemen per mail, telefoon en SMS, zodat een onderzoek ingesteld kan worden, maar geen enke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
We maken dagelijks enorm veel verzamelaars blij met prachtige producten! check onze site.
De Biezenkamp, 308, 3831JA, Leusden, Hollanti
- info@pokemonkel.nl
- www.pokemonkel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 30 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Goeie service
Snelle service en eerlijke prijzen
Snelle service en eerlijke prijzen. Vergeten item werd dag na mailtje direct nagestuurd.

Vastaus yritykseltä MonkelTCG
Pokemonkel een vraag voor jou als je…
Pokemonkel een vraag voor jou als je dit ziet ik heb een pakket bestelt het order nummer is 19724 het is nog steeds niet aangekomen ik heb bijn al 2 weken gewachtt en ik moet er een oude tijd bijschrijven anders kan ik de review niet plaatsen
Goedkoop en snelle levering
Snelle levering en goede prijzen
Snelle levering en goede prijzen. Bestel hier zeker nogmaals.
Delivery got delayed by 3 working days
Delivery got delayed by 3 working days. No compensation. Customer support doesnt respond within 24 hours

Vastaus yritykseltä MonkelTCG
Pre order geplaatst op de 151 ultra…
Pre order geplaatst op de 151 ultra premium collection. Netjes mailtje gekregen dat het een dag was verlaat ivm problemen bij de douane. Absolute top service
Netjes geleverd en betrouwbaar
Perfecte service
Pre-orders
Doe altijd mijn pre-orders voor de nieuwe sets hier. Altijd op Release bezorgd en in goede staat! Kan niet wachten tot mijn 151 etb! Erg tevreden!
Prima en snelle levering
Prima en snelle levering. Elke keer weer en ik blijf graag hier bestellen voor nieuwe kaarten of andere spullen.
Pim zieke legend
Pim zieke legend. Echt 0 reden om te twijfelen, gewoon je bestelling plaatsen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snel verzonden en geleverd. Netjes en strak verpakt, zoals het hoort
Eerlijke en betrouwbare ondernemer die…
Eerlijke en betrouwbare ondernemer die doet wat hij belooft en goed benaderbaar is. Ben je op zoek naar speelkaarten, dan ben je hier aan het juiste adres.
Fast, quality, vriendelijk
De levering was hier snel. Het was allemaal veilig verpakt. Prijs was zeer goed. Wat meer kan je wensen?!
Er ging wat mis met de bestelling, maar goed opgelost!
Er ging wat mis met de bestelling, maar dat is heel goed opgelost en mijn zoontje is erg blij met zijn zeraora box! Bedankt voor de goede service!!!
Top winkel
Top winkel! Goede voorraad, snelle verzending en in perfecte staat geleverd.