Bestelling, betaling en levering perfect verlopen en op tijd. Heel tevreden over doek met foto en materiaal. Hij is nu pas af en ziet er prachtig uit. In de toekomst zal het dezelfde leverancier word... Näytä lisää
Een diamond painting gekocht maar bij openen blijkt dat de ondergrond niet plakt. Je maakt hier een melding van en krijg je te horen ja dan moet je vloeibare lijm kopen. Lekkere service voor iets wat... Näytä lisää
6 weken geleden heeft mijn man 2 paintings voor zijn 94-jarige moeder besteld. Hij snapte de site niet en heeft 2 dezelfde paintings besteld. Ik heb binnen een uur contact opgenomen en ze beloofden he... Näytä lisää
Momenteel de derde diamond painting hier besteld en meer dan tevreden. Snelle verzending, levering binnen een paar dagen en absolute topdoeken. Vooral de grote painting zijn enorm gedetailleerd en kle... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Goede sevice
De bestelling was vrij snel bezorgd en goed en degelijk verpakt. Ook het product was erg mooi en met alles genoeg
Mooi verpakt aangekomen
Mooi verpakt aangekomen, alles was erbij en heel duidelijk om te maken! Super mooie kwaliteit en de eigen foto was heel duidelijk zichtbaar toen het af was! Zeker een aanrader!
✨ Een persoonlijk meesterwerk met PlezierArt! ✨
Na met veel plezier eerst een ‘basic’ diamond painting van PlezierArt gemaakt te hebben, besloten we om iets extra bijzonders te doen: een persoonlijk portret! 👶💎
We kozen een prachtige babyfoto en stuurden die op. Binnen ongeveer twee weken kregen we het pakketje thuisgestuurd — en toen begon het echte plezier! Urenlang steentjes plakken, helemaal opgaan in de kleuren en details… het is oprecht een rustgevende bezigheid. Echt even tijd voor jezelf. 🧘♀️🎨
Hoe verder we kwamen, hoe mooier het schilderij werd. Wat ons vooral verbaasde, was hoe perfect alle kleuren uit de foto zijn overgenomen. De details, de diepte, de levendigheid — echt vakwerk van PlezierArt. 👏
Het eindresultaat? Een schitterend schilderij dat we nu met trots gaan opsturen naar de ouders van de kinderen op de foto, in Nieuw-Zeeland. 🇳🇿✈️ Wat zullen ze blij verrast zijn als dit unieke cadeau daar bezorgd wordt!
Kortom: wil je iets persoonlijks, ontspannends én verbluffend moois maken? Dan kunnen wij PlezierArt van harte aanbevelen! ❤️
Leuke hobby ontdekt aan diamond…
Leuke hobby ontdekt aan diamond painten. Plezier art heeft leuke keuze aan mogelijkheden en levert wat het belooft met meer dan voldoende steentjes.
Het was heel leuk de painting te maken
Het was heel leuk de painting te maken. Van heel goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar. Mercikes!
Diamond painting schilderij van een vakantiefoto.
Plezierart heeft van een vakantiefoto een mooie canvas gemaakt met levendige kleuren en zeker voldoende steentjes. Een aanrader
mooie paintings
Grote collectie mooie paintings, snelle levering en goed verpakte levering. Echt een aanrader.
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van €75. Is nu ruim een half geleden.
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.
Ik had een eigen ontwerp gemaakt van de…
Ik had een eigen ontwerp gemaakt van de trouwfoto van mijn zus en zwager. Die is keurig op tijd geleverd. En ziet er zonder dat deze klaar is al heel mooi uit.
Keurig en netjes verpakt geleverd.
Keurig en netjes verpakt geleverd.
Diamanten zitten al in hersluitbare zakjes en dat werkt makkelijk. De vierkante diamantjes hebben een vaste maat waardoor je goed op één lijn kunt werken. Het resultaat ziet er prachtig uit.
Besteld
Besteld, Maar na een maand niks ontvangen. Ik heb mails hierover gestuurd, maar kreeg steeds smoesjes dat het geregeld ging worden. En ja hoor na een maand weer niks. Heb me geld terug gevraagd, maar de smoesjes gingen verder. Zo ga je niet met je klanten om. Ze proberen je dingen aan te bieden zodat je geen aangifte doet, terwijl het enige wat ik wil is mijn geld terug.
Ik raad dit niemand aan!
Bovendien gaan ze met je geschreven e-mails lopen rotzooien en positieve reviews schrijven op jouw naam.

Voldoende steentjes
Kwaliteit was goed, voldoende steentjes is goed aangekomen, enkel de levertijd was langer dan aangegeven
Ik maakte een diamond painting van een…
Ik maakte een diamond painting van een foto.
Die is gewoon prachtig !!
Een aanrader.
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!
Iets besteld voor mijn moeder, grote diamand painting voor 75 euro.
Na 3 weken nog niets werd ik wantrouwend, kwam erachter dat het van China moest komen!
Had ik dit geweten, dan had ik niet besteld!
Gemaild dat ik geld terug wilde, hierna vele mailtjes ontvangen met telkens een nieuw voorstel voor een ander product, wat ik niet wilde
Nu vertrouwen helemaal weg, heb tot op heden mijn geld niet terug(nu 6 weken later)
Heb ook aangifte gedaan hiervan
Update 27-5: Bedrijf heeft mij ook gevraagd deze recensie weg te halen, dan zou ik mijn geld terug krijgen, dit heb ik niet gedaan. Heb nog steeds geen geld terug gekregen EN dus ook nooit iets ontvangen.
Hierna hebben ze in mijn naam hier op Trustpilot 2 positieve recensies geplaatst! Die heb ik weer verwijderd

Een grote bedriegerszaak,2+1gratis.
Plezierart.
Een grote bedriegerszaak,2+1gratis.
Gemakkelijke reclame!!!
Toen ik zag dat het van China kwam ben ik beginnen kijken op temu,dezelfde painting 2.45 euro en nog een maat groter ook.

Snel bezorgd
Snel bezorgd. Goed verpakt. Mooie artikelen. Alleen iets prijzig aan de kant.
Plezier art
Ik heb gekozen voor een eigen foto en zwart wit versie .
Het zwart was veel op 1 plaats dus daardoor de nummers minder duidelijk.Maar netjes ontvangen duidelijk verpakt en uitgelegd .
1 minpuntje is toch lang wachten ,een 2 tal weken !
De volgende tekening is onderweg , dus hopelijk iets sneller .
Toch zeer aangenaam verrast!
Snel en mooi
Snelle levering en de diamond painting is erg mooi. Ik heb gekozen voor een diamond painting met eigen foto. Nog nooit eerder gedaan en ben super tevreden
Ik heb de onderzetters goed ontvangen!
Ik heb de onderzetters goed ontvangen!
Prima hoor!