Pindhus / www.pindhus.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Skulle til rund fødselsdag og ledte efter de flotteste små prosecco flasker der kunne matche en stor Aperol. Fandt de allerflotteste hos Pindhus - små guldflasker indeholdende noget af den bedste... Näytä lisää

Jeg elsker at komme i Pindhus lille hyggelige gårdbutik, og forsøger altid at komme forbi lørdag formiddag når jeg er i Silkeborg. Finder altid masser af søde og lækre gaver - alt fra tøj til badesal... Näytä lisää

Så fin butik og super sødt personale! Elsker at komme ind i den fysiske butik eftersom den har en helt fantastisk atmosfære. De har helt vildt mange søde ting og man kan mærke de virkelig gør noget ud... Näytä lisää

Fandt hvad jeg søgte på jeres hjemmeside. Hurtig, nemt og fin handel fra bestilling, til ordrebekræftelse, til levering hos lokal GLS (Shell) depot. På få dage fra ide til realitet. Fuglehus hænger i... Näytä lisää

1. Sisustusliike
  2. Vaateliike
  3. Kauppa

Velkommen til Pindhus. Vi er en lille, passioneret livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik i hjertet af Silkeborg. Hos os finder du nøje udvalgte varer til hjemmet, gaver og særlige øjeblikke – altid med fokus på kvalitet, æstetik og hygge. Vi elsker den personlige kontakt og håber, du vil dele din Pindhus-oplevelse med andre her på Trustpilot. Din feedback – både ris og ros – hjælper os med at blive endnu bedre. Kom gerne forbi butikken hvor du kan se, dufte og mærke varerne, eller besøg os online for at handle i ro og mag. Har du spørgsmål til varer, levering eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – vi hjælper hjertens gerne.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

36 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pluto termometer m/sugekop - Elg

Hurtig levering, derfor 1 stjerne.

Men udendørs termometeret er fuldstændigt ubrugeligt, da sugekopperne ikke kan sidde fast på vindue, selvom det er helt rengjort. Spild af 99 kr.

12. helmikuuta 2026
Pindhus / www.pindhus.dk-logo

Vastaus yritykseltä Pindhus / www.pindhus.dk

Hej Mai,
Tak for din anmeldelse – jeg er selvfølgelig ked af at høre, at sugekopperne ikke vil sidde fast. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, uanset om beløbet er 99.- eller mere.
Vi har forhandlet sugekop-termometrene i mange år uden tidligere problemer. I perioder med frost og meget lave temperaturer kan det dog være vanskeligt at få sugekopper til at hæfte optimalt på glas. Når det er sagt, skal produktet naturligvis fungere tilfredsstillende.
Vi behandler det derfor gerne som en reklamation. Vi sender derfor et returlabel og refunderer beløbet, hvis produktet ikke lever op til forventningerne.
Vi ville have sat stor pris på, hvis du havde kontaktet os direkte via mail eller telefon, inden du skrev din anmeldelse på Trustpilot. Vi er en lille butik, som meget gerne vil finde en løsning på den slags udfordringer i dialog med vores kunder, før det ender som en offentlig anmeldelse.
Jeg følger op på mail med det samme, så vi kan få sagen afsluttet hurtigt og forhåbentligt tilfredsstillende.

Mvh Christina