Picanta.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Recent een bestelling gedaan. Artikel was op voorraad (levertijd 1 - 3 dagen) mail dat volgende dag verstuurd zou worden. Alles oké zou ik zeggen. Maar levering bleef uit. Na 3 dagen gemail... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig: Klantvriendelijkheid: 10 Bestelling snelheid: 10 Gebruiksvriendelijkheid webshop: 10 De mensen zijn klantvriendelijk ik ben al 2 jaar klant van picanta.nl en ik heb noo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden eerst wat vragen voor we bestelde over het artikel wat we op het oog hadden. Elke keer binnen een paar minuten gelijk weer antwoord terug op de e-mail en kregen ook goede informatie. Uiteind... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Online-levering werd snel en discreet geleverd. Tijdens de bestelling werden er kosten in rekening gebracht voor de pakketdienst. Later bleek dat het gewoon met de post verstuurd kon worden. Het "te... Näytä lisää

1. Seksilelukauppa

Tietoja yrityksestä Picanta.nl

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Picanta.nl - Anoniem, snel & betrouwbaar. De specialist in erotische producten.

Op zoek naar de leukste sextoys? Bij Picanta.nl kunt u terecht voor bijvoorbeeld de leukste vibrators, dildo's, lingerie, glijmiddel en cockringen.
Maar Picanta.nl is ook het adres voor al uw zwepen, handboeien, medische fetish en meer!

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Te laat!!!

Mijn bestelling was om de een of andere reden vertraagd en niemand heeft gemeld. Pas toen ik belde werd er ontdekt dat mijn bestelling vertraagd was.en dat is een week later.dus ik heb te lang te wacht terwijl er op de website staat binnen 1-2 dagen.

27. tammikuuta 2016
Picanta.nl-logo

Vastaus yritykseltä Picanta.nl

Beste heer/mevrouw, Wij hebben in juli de webshops overgenomen, dus voor u komt dit bericht als mosterd na de maaltijd. Spijtig te lezen dat de vorige eigenaren niet direct konden leveren. Na de overname hebben wij per direct alle artikelen uit het assortiment gehaald die niet direct geleverd konden worden. Bij ons zal dit dus nooit meer voorkomen. Stuurt u ons gerust een email, dan krijgt u alsnog een flinke kortingsbon! Mvg Nieuwe Team Picanta.nl

Veilig

Moest handtekening zetten dus kon niet worden afgeleverd worden aan buren wat ik zelf nu even fijn vond om niet te laten doen.

22. tammikuuta 2016
Saanut 2/5 tähteä

Problemen betaalpagina gedeelte

Bij het afronden van de bestelling twee keer problemen gehad op de betaal pagina, dus we hebben drie keer het hele proces moet doorlopen.
Het is omdat we een waardebon hadden via ticketveiling, maar anders waren we al na de twee poging gestopt, omdat de site erg onbetrouwbaar overkwam.
Ook zijn de producten bij picanta vergeleken met andere sites erg prijzig (lees: veel duurder).

21. tammikuuta 2016

Zeer tevreden

Product werd binnen 24 uur geleverd en werd keurig netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen!

10. tammikuuta 2016

Discreet afhaalpunt, ideaal!!

Ik heb mijn bestelling bij Picanta.nl opgehaald! Zij hebben een afhaalpunt in Rotterdam. Echt ideaal! Ik ben nogal ongeduldig en als ik iets koop wil ik mijn bestelling het liefst meteen hebben ;) Dit zal ik zeker vaker gaan doen!

6. tammikuuta 2016

Uitstekend

Snelle en correcte levering, goede en attente infomatieverstrekking over artikel en levering en prima service!

30. joulukuuta 2015

Erg positief ervaring

Goede producten, snelle service en ook nog leuke extra erbij voor de kerst . Top zal er zeker weer kopen.

Leo

23. joulukuuta 2015
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin