Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Hyvä valikoima nahkaisia puhelinkoteloita, helppo tilata, tilaus saapui luvatusti 5 työpäivän sisällä, tuote mitä odotin - Suojakotelo Aito Nahka Samsung Galaxy S23 Ruskea. Suosittelen sitä.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
PhoneLife har alla skal, fodral, armband, hörlurar, laddare & andra tillbehör för din mobila enhet. Vi erbjuder alltid fri frakt & snabb leverans. Köp tryggt & enkelt online idag!
Bergkällavägen 34, 19279, Sollentuna, Ruotsi
- support@phonelife.se
- www.phonelife.se
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Positiivinen kokemus
Suhteellisen nopea toimitus postilaatikkoon ja tuotteet olivat sitä mitä pitikin. Tilasin näytönsuojan ja glittersuojat S23 Ultran kameroihin ja hyvältä näyttää! Ainut että mun piti tilata panssarilasi, mutta tilasinkin näköjään vaan suojakalvon :D Mutta kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen yritykseen ja tuotteisiin.
Olen tilannut applewachin ja maksanut…
Olen tilannut applewachin ja maksanut sen, eikä sitä vaan kuulu. Piti olla ytoimitus 2-5 arkipäivää ja nyt on kulunut jo kuukausi, eikä mitään ole kuulunut.
Huijausta!

Hyvät Kuoret
Nopea toimitus Ruotsista 👍🏻. Ja hyvät kuoret 5/5.
Olisi pitänyt lukea nämä viestit ennen…
Olisi pitänyt lukea nämä viestit ennen kuin tein tilauksen. Ei taida tulla tilaamani tuote perille.
Jatkossa vältän tätä firmaa.

Vastaus yritykseltä PhoneLife
Tilasin Suojakuoren puhelimeeni Samsung…
Tilasin Suojakuoren puhelimeeni Samsung 21SUltra. Paketti / kuori saapui Budbeen lokeroon, mutta oli kokonaan tyhjä, kun kotona avasin paketin !!!
Minkäänlaista chattia ei ole, vaikka QA:ssa näin väitetään, jotta saisi edes jonkin vastauksen.
Miten joku voi olla lähettämättä alle 20 euron arvoisen osan?? Tuntuu huijaukselta!
Olisin tietysti antanyt 0 tähteä tai -0, mutta se ollut mahdollista...

Arvio tuotteesta
Toimitus oli nopea! Tuote oli ihan kivan näköinen, mutta aika pilipali ranneke kellooni. Mulla todella pieni ranne ja olisi pitänyt saada vielä yksi pala pois siitä rannekkeesta, en saanut vaikka aikani yritin. Joten palautukseen menee.
Tuotteen palauttaminen, aika epäselvää minne se palautetaan ja milloin.

Vastaus yritykseltä PhoneLife
Kaksi pakettia ”lähetetty” ja kumpikaan…
Kaksi pakettia ”lähetetty” ja kumpikaan ei ole tullut perille. Asiakaspalvelu kyllä nopea ja asiallinen tähän mennessä, mutta se ei paljon paina pakettien saapumattomuuden rinnalla. En suosittele tuhlaamaan aikaa tähän.

OnePlus Nord 3 Ce 5g panssarilasi
Tilaamani puhelimen panssarilasi, ei vastannut verkkokaupassa olevan tuotteen kuvaa. Panssarilasi on muutamia millimetriä pienempi joka puolelta mitä näytönlasi itse. Etukameralle olevaa reikää ei ole panssarilasissa. Tuli sentään jotain, mikä toivottavasti suojaa näyttöä kuten kuuluukin. Muuten kaikki ok.

Olisin antanut nolla tähteä
Olisin antanut nolla tähteä, mutta ei ollut mahdollista. Yhä odottelen reilu kaksi viikkoa sitten tehtyä tilaustani.
Sain tänään sähköpostia Englanniksi! Kyllä luulisi että saa Suomeksi kun nettikauppakin Suomeksi toimii.
Onneksi Klarna lupasi selvittää asian, jos ei vielä kahden viikon kuluttua ole tavara toimitettu.
Varoitus! Älkää tilatko yhtään mitään!,,,,
Olen siis jo maksanut tuotteen. Sinne Tais mennä nekin pennit.

Maksullinen palautus
Tuote olikin huono minkä tilasin. Olisin palauttanut mutta palautus onkin maksullinen. Yleensä on kyllä ilmaiset palautus kulut. Enää en täältä tilaa.

13.7.2022 ostin tästä verkkokaupasta
13.7.2022 ostin tästä verkkokaupasta
One Plus Nord CE - puhelimeen
aidon mustan nahkakotelon 1 kpl.
Maksoin verkkomaksuna Klarnan maksunvälityspalvelun kautta 19,90€
johon sisältyi ilmainen toimitus
2-5 päivän aikana.
Tänään 20.7.2022 asiakaspalvelijan arvion mukaan tilaamani tuote on kadonnut kirjepostissa Postnordin
tai Postin.
Vaadin rahani kuluttajasuojan kautta takaisin. Asiakaspalvelu ala-arvoista

Älyranneke
Tilasin 2 tarviketta Xiaomin älyannekkeeseen, molempien laatu oli huono. Olin jo maksanut laskun kun huomasin halkeamat silikonissa. En jaksa parinkympin ostosta palauttaa, mutta en tilaa enää täältä.