Pets Gifts Sinds Dec 2025 nieuwe eigenaren Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Hele slechte communicatie. 4 weken terug een product ontvangen wat niet aan de verwachtingen voldoet. Meteen contact opgenomen, men blijft maar wijzen naar de leverancier, zegt contact op te nemen, ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een kooi besteld en zoals afgesproken geleverd ,zeer vlot ,vriendelijk,en behulpzaam persoon. Product was net zoals omschreven,geen gebreken voor ons was het een topper,ik kijk eingelijk nooit naar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 2/5 tähteä

Update: uiteindelijk terugbetaald, dat duurde langer dan bedoeld. Nu 2 sterren, blijft (helaas) twijfelachtig Als je op sympathie van klanten inspeelt met je “klein bedrijf” gejank, behandel je kl... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

22 december 2024 een bestelling geplaatst en hierna niks meer vernomen. Ik heb gemaild en vandaag geprobeerd te bellen maar tevergeefs. Ik ben er nog niet over uit maar vooralsnog ben ik enorm teleur... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

Sinds december 2025 hebben wij als nieuwe eigenaren met PetsGifts een , frisse start gemaakt. Met veel enthousiasme hebben we ons assortiment volledig vernieuwd en uitgebreid met heel veel nieuwe dierenproducten – zorgvuldig geselecteerd voor iedereen die zijn huisdier nét dat beetje extra wil geven. Wie is PetsGifts? PetsGifts is er voor dierenliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere, leuke en praktische producten voor hun huisdier. Of het nu gaat om een cadeau voor je hond of kat, een mooi accessoire, speelgoed of een handig product voor dagelijks gebruik: bij ons draait alles om kwaliteit, plezier en liefde voor dieren. Onze missie Wij geloven dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren – ze zijn onderdeel van het gezin. Daarom kiezen wij onze producten met zorg uit en letten we op: 🐾 Kwaliteit en duurzaamheid 🎁 Originaliteit en cadeaubeleving ❤️ Comfort en veiligheid voor het dier 😺 Blije baasjes én blije dieren Een vernieuwd assortiment Dankzij onze frisse nieuwe start hebben we ruimte gemaakt voor: Nieuwe en trendy dierenproducten Originele producten voor elke gelegenheid Praktische items die het leven van huisdier én eigenaar makkelijker maken We blijven continu vernieuwen en luisteren graag naar onze klanten, zodat PetsGifts blijft groeien als dé plek voor bijzondere dierenproducten. Welkom bij PetsGifts – waar elk product met liefde voor dieren wordt gekozen.

Välttävä

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alsjeblieft bestel hier niet

Alsjeblieft bestel hier niet.

Ik had een tijd geleden iets besteld. Kwam al heel laat binnen maar ja. Dat is nog niet zo heel erg.

Maar dan krijg je een product binnen wat beschadigd en gevaarlijk is. Schroeven steken uit, scharnieren zitten los en overal scherpe randen en splinters die los laten. Het is namelijk een denk spelletje voor konijnen. Maar ik laat mijn konijn hier niet mee spelen. Dit gaat lekker de prullenbak in.

Me geld ben ik kwijt want de retourkosten zijn bijna even hoog als het aankoopbedrag.

Een bagger klantenservice die zich verschuilt achter zogenaamde regels en er niet voor uit durven komen dat het artikel gevaarlijk is.

1. lokakuuta 2024

PetGifts

Op 16-09-2024 een bestelling geplaatst maar tot op heden niets ontvangen, terwijl het dit weekend geleverd zou worden.
Per mail contact opgenomen maar daar reageren ze traag en geirriteerd op.
Vandaag weer een mail gestuurd maar wederom geen reactie.

30. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Didn't receive order, can't get in touch..

Haven't received my order yet, no confirmation or anything through email.. But the money has been paid.
Can't reach them by email, phone or on their socials.
I should have looked on their instagram, it says enough that you can't leave a comment there.

Definetly a scam..

20. syyskuuta 2024

24 augustus iets besteld

24 augustus iets besteld, achteraf bleek het product niet op voorraad te zijn. Na mail contact zou mijn product inmiddels geleverd moeten zijn, helaas heb ik niets ontvangen.

9. syyskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Items not in stock when sold

I ordered a litter tray a month ago and have still not received it. When I enquired, I was told they were awaiting stock (still available to order on website) and it would be sent in a few days. It wasn’t. I asked again and was told it would be another week. I said I would wait. It has still not arrived and I have been given no tracking information. Replies to emails are either slow or non existent. The website says orders to UK will take a few days. That is certainly not my experience.

7. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf

Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf. Ze waren erg behulpzaam en stonden mij goed te woord. Ook heb ik deskundig advies gekregen. Ik had een papegaaienkooi besteld en heb die geleverd gekregen. Dit duurde wel even maar uiteindelijk was dit de moeite waard. Het product voldoet aan alle wensen

3. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bij dit waardeloze bedrijf een…

Bij dit waardeloze bedrijf een ballenwerper voor de hond besteld. Deze zaterdags ontvangen en gelijk getest met de hond. Helaas bleken de ballen vaak hangen en werden deze niet afgeschoten wat natuurlijk wel de bedoeling van dit apparaat is. Op maandag gelijk terug gestuurd. Na 2 weken geen reactie dus maar gemaild. Als reactie terug gekregen dat deze was gebruikt. Dat klopt ook maar hoe kan ik anders kijken of deze werkt. Ze sturen het kapotte apparaat terug waar ik dus niks aan heb. Ze hadden hem ook mogen repareren of een vervangende mogen sturen, maar dit wilden ze niet en geld retourneren doen ze al helemaal niet.

Jammer genoeg had ik te laat de reviews gelezen over deze oplichters.

Snap niet dat dit bedrijf nog bestaat met zoveel slechte reviews.

Mensen pas op om hier wat te bestellen!

23. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht op mijn bestelling die ook al…

Update : 4 september 2024

Bestelling geannuleerd en ik heb netjes mijn geld terug gehad.

Ik wacht op mijn bestelling die ook al betaald is.
Nu lees ik hier review, die niet positief zijn...
Vanaf 16 augustus weer bereikbaar. Nemen niet op.
Hopelijk wordt mijn krabpaal snel geleverd 🙄🤔

17. elokuuta 2024

Onprofessioneel. Leveren niet.

1 augustus 2024 een bestelling geplaatst en betaald. Nu 2 weken verder nog niets ontvangen. Op emails wordt niet gereageerd, klantenservice is binnen hun openingstijden 9.00-12.00 uur, nooit bereikbaar!
Ik ga hier absoluut werk van maken. Die enkele die hier positieve reacties plaatsen, hebben gewoon mazzel gehad of ze zijn fake.

1. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier een nieuwe krabpaal voor…

Ik heb hier een nieuwe krabpaal voor mijn kat besteld. Na het bestellen en betalen las ik de ervaringen en het waren er vele negatief. Ik snap niet waar al deze ervaringen vandaan komen en oplichters zijn het zeker niet.. vrijdag besteld en zaterdag keuring en in goede staat geleverd! Ik ben helemaal blij toppers!

10. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Helemaal blij met de papegaaienkooi die…

Helemaal blij met de papegaaienkooi die ik besteld had, totdat ik de reviews alhier las. Daar werd ik best wel zenuwachtig van. Wat een negatieve reviews allemaal. En toen de kooi dan niet kwam binnen de gestelde tijd was de paniek bijna daar. Ik had niet op vakantie gekund als ie niet op tijd binnen was gekomen, want de oude kooi was stuk en mijn boefjes zijn niet zo lief tegen vreemden. Ben dus als zoveel anderen aan het bellen gegaan. Vriendelijke meneer die mij te woord stond. Hij kon me idd melden dat de leverancier iets meer tijd nodig had. Postnl meldde ook dat de kooi onderweg was, maar alsnog duurde het lang. Dus na weer een telefoontje, werd mij verzekerd dat ie er toch echt aan kwam. De dag daarop is de kooi hier aangekomen. Prima, stevige kooi, en ik ben er erg blij mee. Ik merk dat ik als zovele anderen natuurlijk erg ongeduldig wordt als iets niet op de gestelde tijd geleverd wordt, en dat het vervelend is om achter dingen aan te bellen, zeker als het een duur product betreft. Maar om iemand dan zo ongeveer af te fikken als er iets niet naar het zin is, is niet eerlijk. In de bevestigingsmail van de order stond dat de leveringstijd in sommige gevallen iets langer kan duren. Het enige waar ik over zou kunnen vallen is dat het fijner was geweest als dit toch nog even was bevestigd met een extra mailtje. Ik ben steeds heel netjes te woord gestaan en als ik me niet zo had opgewonden over die andere reviews had ik alles vol vertrouwen tegemoet gezien. Service was prima, en ik zou zo weer iets bij deze winkel bestellen.

31. heinäkuuta 2024

4 juni aquarium besteld

4 juni aquarium besteld , achter veel zelf mailen gingen ze eindelijk vandaag leveren . Niemand gezien of gehoord . Zeer onprofessioneel, bestel nooit meer bij petsgift. Let op als je daar besteld.

27. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Nauw daar komt die eerst was ik erg…

Nauw daar komt die eerst was ik erg boos geen antwoord op mail en telefoon
Geen kong riem nadien weer mail netjes antwoord riem wel pas 10 juli besteld 27 juli binnen
Een punt voor jullie antwoord op mail en neem de telefoon gewoon op de gehele dag

27. heinäkuuta 2024

Slechte klantenservice

Ik koop nooit meer iets bij Pets Gifts!!!

Ik heb een papegaaienkooi besteld van 950 euro.
Op de site stond de kooi op voorraad en werd een snelle levering beloofd, vanwege de omvang van de bestelling zou Pets Gifts contact opnemen met mij.
Ik moet steeds zelf contact opnemen want zij doen dat niet. De mails zijn zeer onprofessioneel en respectloos.
Na veel mailen, telefoontjes en 2 door hun gemiste pogingen om te leveren, kreeg ik de kooi eindelijk na 4 weken.
De beloofde extra spulletjes ter compensatie heb ik nog steeds niet ontvangen.
Wel kreeg ik 2 gedeukte opvangbakken. Ik heb de schade meteen gemeld maar nu zijn we alweer 3 weken verder en moest ik alweer zelf mailen om opnieuw een respectloze mail terug te krijgen.
Alsof het niet normaal is dat je graag krijgt waarvoor je betaald hebt.

9. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Pakket besteld en betaald.maar nooit ontvangen!

Pakket besteld en betaald.
Vervolgens zou het bezorgd zijn door Post nl.
We hebben niets ontvangen.
Post.nl gebeld die gaven aan om pets gifts te bellen.
Ze hebben onderzoek gedaan bij post nl.
Post nl gaf aan dat het bezorgd was.
Daarmee was het voor Pets gifts afgesloten!
Waardeloze service.
Absoluut geen aanraden!

19. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een buggy/fietskar gekocht van…

Ik heb een buggy/fietskar gekocht van trixie bij deze zaak. Hij had een erg lange levertijd waar ze niets aan konden doen. En ik heb goed contact gehad met de klantenservice zijn super vriendelijk. Helaas was er wat mis met het voorwiel dus daar moest ik wat langer op wachten en zouden ze mij na zenden. Ik heb er niet achter aan hoeven te bellen deze werd gewoon opgestuurd krijg het vandaag binnen. In de toekomst ga ik hier zeker weer bestellen. Zeker een aanrader!!!

19. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin