2,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,1

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 3/5 tähteä

Petsexclusive toch niet onbetrouwbaar

Net nadat ik de review 1 hieronder geplaatst had krijg ik een mail van DPD dat er een zending van Petsexclusive onderweg is. Vier dagen later pakketje met daarin het product welke 9 weken daarvoor besteld. Tja het duurt even, geen duidelijke communicatie maar niet opgelicht. Gewoon het juiste product ontvangen. Dus toch een betrouwbare internet shop. Mijn complimenten ik zal het aantal sterren verhogen naar drie. Even een berichtje met daarin hoe eea zou worden opgelost had mij een boel frustratie bespaard.
Review 1: Petsexclusive, valt onder rvanomme bv, presteert slecht als dropshipping bedrijf. Begin juli artikel besteld voor prijs gelijk aan andere aanbieders maar bij Petsexclusive op voorraad. DPD gaf bericht van een komende levering die plots voor de deur lag. Helaas niet het bestelde type maar een goedkoper model en wel bruikbaar was het compleet geweest. Na vriendelijk contact zou het juiste artikel worden gestuurd. Dat pakket ligt al weken bij een depot van DPD. DPD start alleen onderzoek op verzoek van verzender. DPD dit kan beter. Verzoek is nog niet ingediend door Pets of kan hij niet omdat het dropshipping is. Na contact zou een nieuw artikel worden gestuurd nu 3 weken later nog niets en Pets eigenaar heer Ricardo van Omme aan de meridiaan in Heerhugowaard neemt geen telefoon meer aan en reageert niet op mail. Juridisch heb ik op tijd aangegeven de bestelling te annuleren en verzoek tot terug betaling.

28. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Na meerdere sms'jes te hebben gestuurd

Na meerdere sms'jes te hebben gestuurd, namen ze slechts één keer via de chat contact met me op. Ze logen en zeiden dat het pakket de volgende dag zou aankomen. Toen ik om de stoelcode vroeg, reageerden ze niet meer.

26. elokuuta 2026

Drop shipper

Drop shipper. Product is niet aangekomen ondanks de belofte dat binnen 2 tot 5 aan zou komen.

25. heinäkuuta 2026

Lees eerst de reviews

Lees eerst de reviews voor je hier iets besteld ..heb ik niet gedaan en dit is mijn ervaring
Bestelling van 1 juli niet geleverd. .DPD geen produkt ontvangen verder fungeren zij volgens de bank als tussenpersoon een shopfy dus om te leveren voor Vacati.nl mijn creditcard is door sho gecopieerd...nu begrijp ik de reviews van klanten ...geen geld terug en produkt is zoek bij DPD...ect....

15. heinäkuuta 2026

Oplichting!

3 maanden geleden iets besteld en betaald verder niets meer vernomen. Geen antwoord op mail. Telefonisch niet bereikbaar! Kan naar mijn bestelling en geld fluiten!!!

11. kesäkuuta 2026

Niet bestellen

Niet bestellen! Je krijgt een verzendbevestiging die niet klopt. Niks ontvangen en geen contact meer te krijgen. Wel betaald!! Nu gaat het om een paar 10tjes maar erg triest om zo je geld te verdienen.

Bestel hier niet! Oplichters

17. toukokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Geen communicatie/lange levertijd

Eerdere review aangepast. Van 1 ster naar 3 voor de levering. Bijna 3 weken geduurd dus geen idee waar het vandaan moet komen. Sinds de bestelling hier word ik ook door van allerlei vage nummers gebeld dus ik weet het niet helemaal. Communicatie is er in geheel niet dus als je wat moet retour sturen of anderszins contact wil is het de vraag of dat lukt.

5. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

5 november besteld meerdere keren…

5 november besteld meerdere keren gebeld, werd 1 keer opgenomen, andere keren weggedrukt, is nu 23 november en nog steeds niks ontvangen. Zijn geen 1 ster waard. Bestel daar nooit!

5. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Je krijgt niets of kapot spul

Wat er mis ging? Heb je eventjes....Meerdere keren gebeld zouden het netjes oplossen.Krijg ik een helft van een bestelling in een veel te kleine doos ingepakt binnen Het was al kapot voordat het uit de doos gehaald kon worden.Weer contact opgenomen Ow ja de pakketdienst blablabla.En pakketje was in twee delen verzonden dikke Bull shit.Geld terug uhuh dat dacht je zeker.Nooit en dan ook nooit kopen je krijgt zooi (als je al wat krijgt).Dit ging om 3 tientjes weet je zo kan ik ook mijn geld wel verdienen! Echt wat een raar zooitje.Mensen bezint eer ge begint!!!

4. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin