Saanut 5/5 tähteä

Peter Hahn is een bedrijf met een ontzettend grote collectie aan mooie kleding en schoenen etc. wat vooral fijn is dat heel veel maten verkrijgbaar zijn in een maat(je) meer ! ik ben fan en moet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb op 24 maart 2 bestellingen vooraf betaald. Ik hoor niks. Gebeld op 30 maart. Na 20 minuten aan de lijn hangen krijg ik te horen dat er geen betaling door Peter Hahn is ontvangen. Ik moet betali... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een broek vertoonde na twee keer dragen slijtageplekken. Na een aantal keren onbeschoft door de klantenservice te woord te zijn gestaan, moest ik een mail sturen. Het duurde bijna een week voordat ik... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Muotiliike
  4. Miestenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen

3,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.
De maten kloppen altijd.
Bezorging prima.
Ben al jaren een tevreden klant.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Kleding komt overeen met foto en beschrijving in catalogus.
Snelle levering, en geen problemen met retourneren.
Betalen kan achteraf.

10. huhtikuuta 2026

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop, snelle levering, een mooi assortiment. Ik ben zeer tevreden met hele mooie outdoor jas.

1. huhtikuuta 2026

zeer tevreden

wat vooral fijn is dat heel veel maten verkrijgbaar zijn in een maat(je) meer !
ik ben fan en moet wel oppassen dat ik niet teveel bestel 😀 . voor schoonmoeder bestel ik ook regelmatig . ze woont in een verzorgingstehuis en ze krijgt regelmatig te horen dat ze er zo mooi uit ziet ! Enige nadeel is wel dat het persoonlijk account van de website niet meer werkt.

14. huhtikuuta 2026

Goed draagbare collectie

Ik ben een min of meer vaste klant van Peter Hahn omdat ze een bruikbare collectie voeren. Er is bijna altijd wel iets bij wat ik wil dragen. Het internetgedoe neem ik daar graag voor lief bij. De administratieve afhandeling vergt wel enige aandacht, maar klopt wel.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Goede klantenservice.

Goede kwaliteit kleding, maar toch vaak boven mijn budget. Het zou fijn zijn als niet de meeste leuke kleding te kort zou zijn, zoals de meeste trendy kleding op dit moment.

5. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin