Arrogant og nedværdigende oplevelse af særlig teabutikken i Kbh. Ingen venlighed, imødekommended eller tegn på kundeservice. Der står to mennesker bag disken:ung Blondie og middelaldrende mand, som ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Allt fungerar till stor tillfredsställelse. Fint att det fungerar så bra med Postnord, det går snabbt o bra. Perch´s är bäst!! Jag har handlat hos er sedan1963, än om jag numera bor i Malmö. Helst... Näytä lisää
Helt forrygende oplevelse -i dag startede vi med TE-CEREMONI M. CRÉMANT i Perchs TEA ROOM. Skønneste og meget velsmagende servering. Vildt hygsomt og super sød betjening. Efter endt hygge, strøg vi... Näytä lisää
Vi har handlet hos Perchs både online og i forretningen i København flere gange. Bestillinger online kører altid gnidningsfrit. Et par gange har vi oplevet at der har været længere leveringstid,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Import og salg af the fra hele verden. Online bestilling, salgsbetingelse, tilbehør, sortiment og thebrygning. Vi er tilmeldt PBS, så sikkerheden er i top. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, VISA, VISA Electron, Mastercard & JBC
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har handlet hos Perchs i rigtig mange år og jeg har altid været yderst tilfreds. Tak til alle ansatte i web shoppen . Elisabeth Rønne
Hurtig behandling af ordre, samt fremragende varer. Tak Bent
Jeg har lige modtaget forskellige teer, hvor der omhyggeligt stod på posen
Hvilken te der var i og trækketiden på teen
Hurtig levering og 1klasses te
Hvis man holder af en god kop the, så er A.C. Perchs et sted, man bør kende: de fysiske butikker, the-salonerne, og webshoppen. Udvalget er stort, både mht. the og "tilbehør". Beskrivelser og vejledninger gør valg af the og den efterfølgende tilberedning af den let.
Bestiller man i webshoppen har man sin the i løbet at et par dage. Ligesom når man handler i den fysiske butik, bliver man tilbudt et bolche - og måske følger der også et par prøver på the med bestillingen, så man evt. kan få smag for andre/nye the varianter.
Jeg har kun gode oplevelser med at købe the hos A.C. Perchs.
Deres the er rigtig lækker og der er et stort udvalg. Der er ydermere hurtig levering, så det er helt fantastisk.
Det er altid en fornøjelse at handle med Perchs te, såvel i butikken som på nettet.
Alt fungerer jeg får de varer jeg bestiller to dage efter bestilling.
Altid en positiv oplevelse at få varer fra Jer.
Stort og spændende udvalg af lækker te, fra hele verden. Hurtig levering, absolut, at anbefale.
De forskellige thekvaliteter er herlige bekendtskaber. jeg glæder mig over hver gang jeg prøver en ny. Man kan ligefrem sige, at man med tiden øger sin viden og smag for the.
Perfekt
God betjening, super dejlige produkter, får de varer, jeg har bestilt og de er pakket godt ind.
Fin oplevelse et par gange nu varerne er som de skal være og det er kvalitet ☺️
Bestilte et the termometer til fruens fødselsdag og fik det leveret 2 dage efter.
Alt er godt :)
Altid super service hos Perchs, ikke noget at klage over.
Seriøst den bedste te. Drikker ikke andet te. Hurtig og god service
Som altid ankom en nydeligt indpakket og velduftende kasse te - endda kun to dage efter bestilling.
Vi drikker udelukkende te fra Perchs igennem 50 år vores familie, og en ordre er ofte til flere familiemedlemmer - samme, hvis nogen skal ind til København og kommer forbi butikken.
Perchs har min varmeste anbefaling
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.