Är sååå nöjd! Så fina saker för barn att pyssla med, giftfritt och tillverkat i Europa är viktigt för mig och det utbudet fanns där. Köpte kritor, penslar etc, och priserna var helt okej. Och vilken... Näytä lisää

Materialet håller hög kvalitet och är mycket uppskattat i mötet med kunder. Det är också viktigt att utmana människor att utforska och skapa på olika sätt med materialet. Detta spelar en stor roll... Näytä lisää
Jag får alltid bekräftelse på beställning. Det är ofta rabatt. Det dyker upp nya produkter hela tiden. En del är mycket spännande att pröva. En bra butik som det alltid är roligt att beställa ifrån. J... Näytä lisää
Edding pen är en kalligrafipenna som går att använda även att illustrera med. och V- sign pen (från pilot)har en lagom spets att teckna lagom tunna linjer. Båda pennorna passar helt enkelt superbra t... Näytä lisää
- Taidetarvikeliike
- Askarteluliike
- Toimistotarvikekauppa
- Toimistotarvikkeiden tukkumyynti
- Taulukauppa
- Kynät
Tietoja yrityksestä Pen Store
Yrityksen kirjoittama
Snabba leveranser till hela Sverige och prisgaranti på ditt köp!
Vi älskar pennor och kreativitet. I korthet är det så enkelt – pennan har en särskild plats i våra hjärtan.
Pen Store är dedikerad åt pennor och konstnärsmaterial av alla slag: markers, tuschpennor, penselpennor, fineliners, reservoarpennor, stiftpennor, färgpennor samt presentpennor och mycket annat.
Vi har dessutom ett stort utbud av akvarellfärg, oljefärg, akrylfärg och pastell i många olika utföranden. Givetvis även viktiga tillbehör såsom penslar, papper och ett stort urval av konstnärsblock i alla former och storlekar.
Hos oss hittar du dessutom noga utvalt kontorsmaterial, såsom anteckningsböcker av hög kvalitet, förvaring, fodral och skrivblock. En riktigt bra penna att komplettera anteckningsboken eller din kalender med har vi självklart också. Sortimentet utökas ständigt med nya spännande och kreativa produkter – allt för att kunna erbjuda det vassaste utbudet av pennor och annat inom kontorsmaterial och konstnärsmaterial.
Vi tycker att det ska vara billigt och brett. Både för professionella konstnärer samt hobbymaterial och DIY-produkter för skapande av... ja precis vad du vill! Vårt mål är att du ska skapa mer.
Vår slogan är "Tools For Creativity", och det är precis det som allt handlar om; oavsett om du använder finpennor, korsordspennor, pennor för manga, bullet journaling eller konstnärsfärger så hittar du ditt kreativa material hos Pen Store.
Vi brinner för pennor och hoppas på att vara Ditt förstahandsval för allehanda pennköp. Vår butik på Södermalm i Stockholm har en stor del av vårt utbud, men allt hittar du bara online. Så även om du bor i Göteborg, Malmö, Lund, Jönköping, Linköping, Kalmar, Uppsala eller någon annanstans i vårt avlånga land har du tillgång till det bästa konstnärsmaterialet som tillverkas, riktigt billigt dessutom.
Direkt från vårt eget lager - söder om Stockholm, runt 2000 kvadratmeter stort - erbjuder vi snabba leveranser och låga priser. Som vanligt fraktfritt i hela Sverige när du handlar online för över 549 kr. Det gäller även när du beställer med hemleverans, vilket vi erbjuder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund.
Välkommen att botanisera bland vårt stora färgsprakande sortiment och låt kreativiteten flöda!
Hornsgatan 98, 118 21, Stockholm, Ruotsi
- 08-515 10 250
- kontakt@penstore.se
- www.penstore.se

Pen Store
Bra lim, snabb leverans.
Det var bra, köpte bara några små block som föreställde djur de var fina. Även en flaska lim, funkar bra.
Snabb leverans av bra varor men tyvärr…
Snabb leverans av bra varor men tyvärr var de flesta färgerna slut så det fanns inte så mycket att välja på
Mycket snabb service och välsorterade…
Mycket snabb service och välsorterade med bra konstnärsmaterial.
Alltid super nöjd!
Är alltid nöjd när jag beställer från dem. Har ett stort utbud och bra priser på allt. :)
Mycket bra köp
Väldigt nöjd med strukturpastan jag köpt. Den är precis som jag önskade. Använder den till raised stencils. Fungerar utmärkt. Hade velat ha en större burk men den var slut. Därav en stjärna mindre.
Bra service, snabb leverans
Fick snabb leverans av pennorna jag beställt. Och definitivt helt nöjd med kvaliteten på de samma.