Banner for Parkos.dk

Parkos.dk Arvostelua 359

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Super Nemt at bestille, og rigtig god løbende information, det hele spiller bare Max 😀 Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen før man skulle parkere, ring 15 minutter... Näytä lisää

Nem bestilling, god løbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen før man skulle parkere, ring 15 minutter før du er der, så kører vi dig til lufthavnen.... Näytä lisää

Ganske som aftalt - ingen problemer og meget flink og hjælpsom personale. Vogn var vasket og med strøm på 👍 MEN… ingen grund til at køre som hjernedød idiot igennem Hamburgs gader selvom klokken e... Näytä lisää

Alt fungerede upåklageligt. Da min bil havde mistet strøm og ikke kunne starte, var der hjælp og venlighed hele vejen til jeg kunne køre hjem. En ansat ventede sammen med mig på at vejhjælp skulle kom... Näytä lisää

1. Hintavertailusivusto
  2. Lentokenttäbussipalvelu
  3. Parkkihalli
  4. Pysäköintialue
  5. Pysäköintipalvelu

Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.

Brug for hjælp? Kontakt os

Se kundeservice åbningstider på vores kontaktside.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

168 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Overordnet godt

Overordnet super godt. Var dog meget svær at finde parkeringen ved ankomst, men heldigt at chaufføren kom i løbet af få min.
Ved hjemkomsten var der meget travlt og vi fik unødig ventetid som kunne være løst med en ekstra chauffør. Der var også andre som ventede på samme chauffør og han fortalte i bilen at der var ekstrem travlt. Mener dog at det kunne de have forudset idet alle jo skriver hjemkomstens og dag på bookingen.

19. lokakuuta 2025

Dårlig kundeoplevelse:

Dårlig kundeoplevelse:
Det var svært at finde parkeringspladsen idet skilte ikke var belyste og ved forespørgsel hos firma omkring placering blev jeg mødt af irriteret medarbejder der ikke kunne forstå vi ikke var ankommet som aftalt - anden gæst havde samme oplevelse.
Vi ved aflevering af vores bil fik vi en dårlige betjening fra en tilsyneladende stresset medarbejder der havde forlagt en nøgle.
Og ved hjemkomst blev vi mødt af en chauffør der ligeledes virkede irriteret og uengageret.
Vores familie blev enige om at vi i fremtiden ikke gider bruge Parkos idet vores ferie startede og sluttede med en dårlig oplevelse og det var ikke besparelsen værd.

18. lokakuuta 2025

Det kunne ikke være nemmere

Det kunne ikke være nemmere. Parkeringen var nem at finde, vi blev taget imod med det samme og kørt til lufthavnen. De havde endda sørget for selepude til min søn.
Da vi skulle hjem igen ringede chaufføren til mig lige da flyet var landet (vi var stadig inde i flyet) og fortalte hvor han holdt og ventede på os.

19. lokakuuta 2025

Uproblematisk

Såvel aflevering af bilen ved afgang som afhentning ved ankomst forløb gnidningsfrit.
En time efter landing var vi på vej nordpå igen.

16. lokakuuta 2025

Aflevering af bilen gik rigtig godt

Aflevering af bilen gik rigtig godt, personalet ved afleveringen var flinke og hjælpsomme der var en virkelig god mavefornemmelse. Da vi kom tilbage fra ferien og skulle hentes i lufthavnen gjorde vi skal vi har fortalt. Men alligevel skulle vi så udenfor en kold oktober morgen og 5 kvarter inden de kom efter os, og den sure kvindelig Chafør havde ingen forståelse for vores syn på sagen.. hvis hun bare havde give os et tids estimat så vi kunne have ventet indenfor.

16. lokakuuta 2025

Prisen for parkering

Aflevering og afhentning af bilen fungerede rigtig fint.
Én ting undrede mig dog - i juni 2025 brugte jeg også Parkos og holdt med min bil i 2 uger. Her i sept holdt jeg kun med min bil i 1 uge - men prisen var den samme - ca. 100 EU. Det forstår jeg ikke - det burde være billigere for 1 uge.

27. syyskuuta 2025

Det var rigtigt nemt.

Det var rigtigt nemt.
Der var en god forklaring, og det var godt, for det var vores første parkering dér!
Det er rart, at hvis nu osv. så var der mulighed for personlig betjening/hjælp.
Denne parkeringsmulighed bruger vi bestemt en anden gang!

27. syyskuuta 2025

Alt var helt OK

Alt var helt OK, hvis jeg havde læst papirerne ordentlig så havde jeg også med det samme vist jeg skulle op på første sal ved terminal 1, minde ringede tilbage og fortalte de, de var på pletten og det hele gik smertefrit. Alt var som aftalt

29. syyskuuta 2025