Parfumania Arvostelua

1 614
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bedrijf is prima wbt verzenden alles komt op tijd binnen De geuren zijn netjes verpakt Kortom een aanrader Ik ga vaker bij parfumania bestellen

Saanut 5/5 tähteä

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel regelmatig bij Parfumania. Ontzettend veel keus in producten en daarnaast ook scherp geprijsd. Supersnelle levering in een goede verpakking. Erg leuk is ook de sample die meegezonden word... Näytä lisää

1. Kemikalio

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Erinomainen

(1 614)

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alle complimenten!

Eenvoudig te bestellen, eenvoudig om te betalen én hele snelle en correcte levering.
En dat zeker niet voor de eerste, maar voor de ZOVEELSTE keer!!!

15. marraskuuta 2022

Snel en goedkoop

Bij Parfumania al eerder aankopen gedaan. Voordat ik een aankoop doe, ga ik prijzen vergelijken. Het is beslist de moeite waard om op de site van Parfumania te kijken voor laagste prijzen en soms aanbiedingen die je niet op vergelijkingssites ziet. Levering is supersnel.

13. lokakuuta 2022

Goed(koop)!

Website is nodig aan vervanging toe maar de mensen en prijzen zeker niet! Exact dezelfde artikelen maar dan goedkoper, meer vroeg ik niet maar meer kreeg ik wel! Kreeg namelijk ook nog een kortingsbon op mijn volgende bestelling erbij waardoor de tweede bestelling nog goedkoper wordt. Kortom, ik ben blij 5/5

22. heinäkuuta 2022

Vaste klant

Ik bestel al jaren bij parfumania.
Leveren snel, goede kwaliteit en prijs.
Bij problemen is er altijd goede communicatie.

11. heinäkuuta 2022

Feestje

Al meerdere keren besteld bij Parfumania en iedere keer weer met volle tevredenheid. Netjes verpakt, volledige en vlotte levering. De website vind ik eigenlijk een feestje, er is zoveel keus. Mijn favoriet is de zeep, heb nog geen site gevonden die zulke lekkere en verschillende soorten heeft. Ook heerlijk om kado te geven !

31. toukokuuta 2022

goede service

Voor de 2de keer een bestelling gedaan en wederom heel tevreden. Goede prijzen, snelle levering en een goed product. Zeker een aanrader en voor wat mij betreft, zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door.
En het zou leuk zijn als ik het aankoopbedrag terug zou krijgen maar dat was niet de reden voor deze feedback :)

6. huhtikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al jaren via Parfumania…

Ik bestel al jaren via Parfumania vanwege de zeer prettige lage prijzen. Als ik mijn en die van mijn vrouw in de winkels moet kopen ben ik minimaal 40 tot 50% duurder uit. Dan komt ook nog het comfort om de hoek, het wordt aan de deur bezorgt en wel de volgende dag.
Ik ben dan ook zeer tevreden!

25. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring en snelle levering

Al jaren koop ik met goede ervaring qua prijs en levering mijn aftershave bij Parfumania.
Helaas was mijn favoriete keuze even niet leverbaar, maar een vriendelijke dame gaf mij goede informatie en heb ik een andere selectie gemaakt. Bij de bestelling kreeg ik gratis een heerlijke flacon Tabac Original Powergel

4. maaliskuuta 2022

Top !

Tevreden met het product en de verhouding prijs/kwaliteit. Hyper snelle levering.

17. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin