Parfumania Arvostelua

1 614
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bedrijf is prima wbt verzenden alles komt op tijd binnen De geuren zijn netjes verpakt Kortom een aanrader Ik ga vaker bij parfumania bestellen

Saanut 5/5 tähteä

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel regelmatig bij Parfumania. Ontzettend veel keus in producten en daarnaast ook scherp geprijsd. Supersnelle levering in een goede verpakking. Erg leuk is ook de sample die meegezonden word... Näytä lisää

1. Kemikalio

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Erinomainen

(1 614)

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelde parfum voor heren achter 5min…

Bestelde parfum voor heren achter 5min is de geur weg.
Klacht ingediend krijgt zelf geen reactie.

Boodschap is niet kopen

20. lokakuuta 2025
Parfumania-logo

Vastaus yritykseltä Parfumania

Naar aanleiding van uw review vermoeden wij dat er sprake is van een misverstand. U heeft ons in het weekend gemaild en wij hebben u direct op maandag een reactie gestuurd. Wij raden u aan even in uw spam-folder te kijken. Mogelijk is onze e-mail daar terecht gekomen.
Tevens hebben wij verschillende malen geprobeerd u telefonisch te bereiken. Helaas kregen wij geen gehoor. Indien gewenst kunt u ons op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur telefonisch bereiken op +31 592 373780.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke website en supersnelle…

Duidelijke website en supersnelle levering. Duidelijke prijsstelling die ook nog eens de nodige korting geeft.
Bestelling om 22.00 uur geplaatst en de volgende dag om 14.30 uur geleverd.
Superwebsite en super levering.

23. elokuuta 2025

Heerlijke parfum

Ik heb hier een parfum gekocht en het was er binnen 2 dagen de parfum ruikt verrukkelijk!
Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Egt een aanrader!

20. elokuuta 2025

Perfect

Perfect! Product 20€ cheaper than in other shops, delivery the next day. Everything fast, easy and efficient. I’ll order here again.

29. heinäkuuta 2025

Goed opgelost

Bevestigings mail van bestelling was niet doorgekomen ondanks dat wel geld betaald was. Gebeld met de klantenservice en heel snel opgelost en een nieuwe bevestigings mail gekregen. Top!

28. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service en meedenken met de klant!

ik had een grote hoeveelheid tabac douchegel willen bestellen, alleen hadden ze dit niet op voorraad, ze deelden op dat moment ook gratis tabac mutsen uit.
toen heb ik vriendelijk gevraagd of het mogelijk was om 2 mutsen bij me bestelling te plaatsen, en dat hebben ze ook gedaan!

22. tammikuuta 2025

Supersnelle levering

Supersnelle levering, binnen 24 uur de bestelling in huis. Zeer tevreden met de producten tegen een lagere prijs dan in de winkel. Bestel voortaan alleen nog maar mijn producten bij Parfumania

11. tammikuuta 2025

Super service

Super service. Flesje handzeep kwam gebroken aan. Volgende dag een nieuw flesje gekregen met een lief kaartje.

2. tammikuuta 2025

Alles Top!

Alles Top!
Het zoeken naar geschikte artikelen gaat soms wat lastig, maar het zoeken op merk en serie gaat zeer makkelijk. De bestelling werd op tijd bezorgd (snel).
De verpakking was uitstekend, en de cadeaus waren zeer verzorgd en netjes ingepakt.
Ik als hulp kerstman kom hier dan ook graag terug.

25. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin