Ik vind Parfumado helemaal geweldig. Heerlijke parfums en genoeg keuze. Je kunt zelf parfums in je kalender zetten en krijgt deze maandelijks opgestuurd. Pakketje past door de brievenbus, ook makkel... Näytä lisää
Er is een ruime keus uit originele geuren. Je kunt voor een leuke prijs iedere maand een geur proberen.(iedere maand voelt het alsof je een cadeautje door de brievenbus krijgt) Ook de service is gew... Näytä lisää
Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken. Leuke site met vragen om je favoriete geurstijl te vinden en goede aanbevelingen. Daarnaast ben ikzelf erg tevreden over de manier waarop het abonnement is... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, Hollanti
- 0202619676
- Contact@parfumado.com
- www.parfumado.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Heerlijke parfums
Heerlijke parfums, super handig formaat. Verassend lekker

Vastaus yritykseltä Parfumado
Sinds ik parfumado ken koop ik geen…
Sinds ik parfumado ken koop ik geen flessen meer bij een drogist. Het steeds kunnen wisselen van merk zonder dat je lang hoeft te wachten voor de fles eindelijk leeg is is super handig en door dat de verpakking zo klein is en de huls erom heen ook nog eens makkelijk mee te nemen, en als ik eens te veel over heb mag ik mijn abonnement ook nog eens tijdelijk stop zetten en dan hoef ik niet veel ervoor te doen. Na 3 maanden loopt het gewoon weer door. Super handig.

Erg tevreden
Altijd leuk en fijn om verschillende geurtjes te kunnen proberen voor weinig. Altijd netjes optijd bezorgd en de geurtjes blijven ook goed hangen.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Elke maand weer een heerlijk geurtje!

Vastaus yritykseltä Parfumado
Gemakkelijke website en leuke manier om…
Gemakkelijke website en leuke manier om parfum te testen

Vastaus yritykseltä Parfumado
Het is makkelijk om een parfum uit te…
Het is makkelijk om een parfum uit te proberen. De omschrijving is heel duidelijk

Vastaus yritykseltä Parfumado
Betaalbare kans om verschillende geuren…
Betaalbare kans om verschillende geuren te proberen.
Goede betrouwbare service. Handig formaat om mee te nemen.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Betrouwbaar kwaliteit en een mooie…
Betrouwbaar kwaliteit en een mooie betaalbare manier op je parfum keuzen te verbreden

Top abonnement
Parfumado is zo fijn ik heb in iedere tas en toilettas wel een andere parfum zitten zodat ik altijd wat bij me heb, ik ben al snel uitgekeken op een een parfum dus daarom is het zo fijn dat je iedere maand een andere parfum kunt uitkiezen en zo ontdek je ook weer nieuwe geuren. Dus kortom een aanrader.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Komt altijd op tijd binnen en kan er…
Komt altijd op tijd binnen en kan er lang mee doen, altijd gaat er eentje mee in de tas nieuwe geuren opdoen altijd een verassing wat er binnen komt

Vastaus yritykseltä Parfumado
Ik gebruik nu al een tijdje Parfumado…
Ik gebruik nu al een tijdje Parfumado en ik ben echt enthousiast. Een heel leuk kado om te krijgen.
Het concept is super handig: elke maand een nieuw parfum om te proberen zonder meteen een hele fles te hoeven kopen.
De selectie is uitgebreid, met zowel bekende merken als niche geuren. Wat ik vooral fijn vind, is dat je zelf kunt kiezen welke geur je ontvangt en dat het formaat perfect is voor in je tas of op reis.
Ook de levering verloopt altijd soepel en op tijd, en de verpakking voelt luxe aan. Het maakt het elke maand weer een klein cadeautje voor jezelf.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Fijne website met veel keuze en een…
Fijne website met veel keuze en een betrouwbaar abonnement

Vastaus yritykseltä Parfumado
Voelt heel premium maar assortiment kan groter
Het hele concept van elke maand een andere parfum uitproberen is tof en de travel verstuiver voelt heel premium aan. Het zou van mij 5 sterren hebben gekregen als het assortiment groter was geweest.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Ideaal om iets anders steeds te…
Ideaal om iets anders steeds te proberen ipv een volle fles te kopen, zou ook leuk zijn om meerdere flesjes te bestellen per maand

Vastaus yritykseltä Parfumado
Super om zo geurtjes te ontdekken!

Vastaus yritykseltä Parfumado
Leuk om parfums te proberen!
Super leuk om diverse parfums uit te proberen. Ik draag niet dagelijks parfum dus een grote fles heb ik niet nodig. Op deze manier kan ik toch wisselen in parfum maar geen kapitalen kwijt zijn.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Leuke manier om nieuwe parfum te testen…
Leuke manier om nieuwe parfum te testen en hele fijne verpakking waardoor ik altijd een luchtje bij me heb😊

Aanrader
Alles verliep heel soepel, van keuzes maken tot de kalender invullen tot de levering. Heel leuk concept!

Vastaus yritykseltä Parfumado
De verpakkingen zijn klein en handig
De verpakkingen zijn klein en handig, dus je neemt ze makkelijk mee in je tas, naar werk of op reis. De geuren die ik tot nu toe heb gehad zijn ook echt van goede kwaliteit en blijven lang hangen. Het voelt elke maand een beetje als een cadeautje voor jezelf.

Vastaus yritykseltä Parfumado
heerlijke luchtjes voor weinig geld.

Vastaus yritykseltä Parfumado
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.