Pararius Office Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Als 1 van de eerste bij Pararius aangesloten makelaars zijn wij al bijna 20 jaar een tevreden klant. Bij vragen en problemen is er altijd snel een antwoord en een oplossing, daarom 5 sterren!

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben Pararius Office meerdere keren benaderd met vragen waar wij zelf tegenaan lopen. Meerdere malen hebben zij dit keurig netjes via de telefoon of via de mail kunnen uitleggen. Laatst ha... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prettig contact gehad met Joel van Delden. Hij reageert snel, denkt actief mee over oplossingen en toont een hoge mate van betrokkenheid, zelfs wanneer de vraag buiten zijn expertise valt. Hij neemt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pararius maakt de verbinding mogelijk tussen mij als makelaar en Funda – een essentiële schakel in ons vak. Hun platform werkt niet alleen efficiënt, maar voelt ook betrouwbaar en professioneel. Een... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. We weten daardoor precies wat er nodig is voor een CRM-systeem dat fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar je echt wat aan hebt. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen ons systeem en jouw website en de mogelijkheid om woningen van anderen onder je eigen naam door te sturen. Bovendien is Pararius Office Tiara-gecertificeerd. Kortom: wij doen waar we goed in zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Erinomainen

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Fijne samenwerking

Ik heb jarenlang met Pararius Office gewerkt, het is een prettige, behulpzame en betrokken poel. Je kunt altijd bij ze terecht als je vragen of hulp nodig hebt.

15. joulukuuta 2022

Beste Irene,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
We zijn blij om te horen dat je onze dienstverlening waardeert! Dit vinden we erg belangrijk!

Uitstekend service!

Laatst hadden wij het genoegen om een van de medewerkers van de support team te mogen ontvangen op kantoor. Hij heeft ons een educatieve cursus op locatie gegeven, er is zoveel dat je met het CRM systeem kan doen waar wij voorheen niet van af wisten.

23. marraskuuta 2022

Beste Lilit Home,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
We zetten ons altijd in om de beste service te verlenen. Het is leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt!
Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom komen we graag bij jullie langs om meer te vertellen over de mogelijkheden van onze software!
We hopen nog lang met jullie te mogen samenwerken!

Goed en ervaren team

Goed en ervaren team die altijd voor ons als verhuurmakelaar klaar staan. Mijn contactpersoon Joel is geen een vraag te veel, hij maakt altijd tijd om zo snel mogelijk alle vragen en opmerkingen op te pakken.

4. joulukuuta 2022

Beste Star Housing,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
Wat leuk om te horen dat je onze dienstverlening zo waardeert (en met name de snelheid van Joël)! Dit vinden wij erg belangrijk.
We hopen (en Joël zeer zeker ook) dat we nog lang mogen samenwerken!

Uitstekende service

10. marraskuuta 2022

Beste Frank,

Bedankt voor het achterlaten van een review!
Het is leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Pararius Office

Onlangs een afspraak gehad met Joël van Delden, accountmanager van Pararius Office. Ontzettend kundige man, veel uitleg gekregen, komt zijn afspraken goed na, altijd bereikbaar voor vragen en prettig in de omgang. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

13. lokakuuta 2022

Beste Aida,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
Ik ben blij om te horen dat je mijn bezoek als prettig hebt ervaren! Hopelijk heeft het je geholpen met het gebruik van onze software!

Persoonlijk contact staat hoog bij ons in het vaandel. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

Joël van Delden
Accountmanager Pararius Office

Saanut 5/5 tähteä

Fijn en professioneel bedrijf.

Fijn en professioneel bedrijf.
Goede en duidelijke communicatie, ga zo door!

14. syyskuuta 2022

Beste Stefan,

Bedankt voor het achterlaten van een review!
Het is leuk om te horen dat je tevreden met onze dienstverlening! Hier doen we namelijk erg ons best voor!

We hopen nog lang met je te mogen samenwerken!

Goede ervaring met Joel van Pararius

Goede ervaring met Joel van Pararius. Top service! Bedankt

13. syyskuuta 2022

Beste Daan,

Bedankt voor het achterlaten van een review!
We helpen je graag als je hulp nodig hebt. Met onze software maar ook met andere problemen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik kan iedereen dit systeem aanraden.

Ik werk nu 2,5 jaar met Pararius office. Alles werkt naar behoren. Het team staat altijd voor je klaar en niks is teveel. Onze accountmanager Joël neemt regelmatig contact op om te kijken wat er verbetert kan worden en ze gaan hier dan ook gelijk mee aan de slag. Dit is een echte samenwerking zoals je wil als ondernemer.

Ik kan iedereen dit systeem aanraden.

11. elokuuta 2022

Beste Bjorn,

Wauw! Dit is een review waar we blij van worden!
We denken graag met je mee zodat we samen tot betere software kunnen komen!

We hopen je nog lang van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Je kunt altijd terecht met je vragen en…

Je kunt altijd terecht met je vragen en krijgt snel en duidelijk antwoord, fijne samenwerking!

10. elokuuta 2022

Beste AHAM Vastgoed,

Bedankt voor het achterlaten van een review!
We vinden het erg belangrijk om een goede samenwerking op te bouwen. Daar hoort ook een betrouwbare dienstverlening bij! We zijn blij dat jullie dit waarderen!
We hopen nog lang met jullie te mogen samenwerken!

Bijzonder prettige ervaring met Joël en de medewerkers van Pararius

Bijzonder prettige ervaring met medewerkers. Snelheid en deskundigheid en erg gebruiksvriendelijk. Aanrader

18. heinäkuuta 2022

Beste Christian,

Bedankt voor het achterlaten van een review!
Persoonlijk contact en de beste dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Het is daarom leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt!
We hopen nog lang met je te mogen samenwerken!

Saanut 4/5 tähteä

Goed

Prima systeem, je krijg een vast aanspreekpunt wat erg prettig werkt. Daarnaast denken ze graag met je mee!

4. heinäkuuta 2022

Beste Jill,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd worden.

We hopen nog lang met je te kunnen meedenken EN samenwerken!

Saanut 5/5 tähteä

Wij worden heel goed geholpen door Joël…

Wij worden heel goed geholpen door Joël van Pararius office. Hij reageert snel opvragen, neemt de tijd om langs te komen om vragen waar wij mee zitten te beantwoorden of nieuwe tools uit te leggen.

Leonie - AmsterdamWonen

1. heinäkuuta 2022

Beste Leonie,

Bedankt voor het achterlaten van een review!
Het is fijn om te horen dat je onze dienstverlening waardeert. We nemen graag de tijd voor je zodat je beter met onze software kunt werken!

We hopen nog lang met jullie te kunnen samenwerken!

Zeer tevreden!

Wij zien het team van Pararius office als een echte partner. Ze zijn ondernemend ingesteld, bereikbaar en zeer behulpzaam. Het team denkt mee, luistert en kijkt samen met haar klanten naar de toekomst.

Erg blij mee!

7. kesäkuuta 2022

Beste AW,

Bedankt voor het achterlaten van deze recensie!
Het is voor ons erg belangrijk dat we een passend product kunnen leveren aan onze gebruikers. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we dit product samen met jullie ontwikkelen. Dat maakt ons werk ook een stuk leuker!

We waarderen onze samenwerking en hopen deze nog lang te kunnen voortzetten!

Saanut 5/5 tähteä

Altijd een supergoede communicatie en…

Altijd een supergoede communicatie en alles goed geregeld.

31. toukokuuta 2022

Beste Marcella,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
We zetten ons altijd in om je tot dienst te zijn. We zijn erg blij om te horen dat dit bevalt!

Saanut 5/5 tähteä

Prettig gesprek met duidelijke uitleg.

24. toukokuuta 2022

Beste A. Eijkelenkamp,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We vinden het erg belangrijk dat onze gebruikers goed gebruik kunnen maken van Pararius Office. Het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Fijn gesprek gehad met Joël

Fijn gesprek gehad met Joël, duidelijke informatie en zeer vriendelijk!

24. toukokuuta 2022

Beste VlugWonen,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Vandaar dat we bij onze gebruikers aan tafel willen zitten en hen willen helpen bij het gebruik van Pararius Office.
Het is dan ook fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Saanut 5/5 tähteä

Al jaren een positieve ervaring met…

Al jaren een positieve ervaring met Joel van Pararius Office. Hij denkt mee met de klant en antwoord snel op eventuele vragen die er zijn! Kortom, top !

18. toukokuuta 2022

Beste Chris,

Bedankt voor het achterlaten van deze recensie!
We vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze gebruikers. Daarbij hoort natuurlijk ook het meedenken!

Het is leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Saanut 5/5 tähteä

Super service van Joell van Delden…

Super service van Joell van Delden wederom weer. Zelfs in het weekend kreeg ik antwoord. Hij lost altijd m'n vragen snel en naar volle tevredenheid op.

10. toukokuuta 2022

Beste Manuela,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
We proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen met je vragen. We proberen daar zo flexibel mogelijk in te zijn. Het is dan ook leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne communicatie en samenwerking!

10. toukokuuta 2022

Beste Jordi,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie!
Het is goed om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening! We werken al een behoorlijke tijd erg prettig met jullie samen en hopen dit nog erg lang te kunnen voortzetten!

Team Pararius Office

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin