Jeg var forbi jeres Palæo i Frederiksberg Centret i dag og købte en wrap/bowl til ca. 130 kr. Jeg blev ærligt talt ret skuffet. Portionen bestod næsten kun af kål og 4 kødboller, som desuden ik... Näytä lisää

Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for høj ifht, hvor mæt man bliver og hvor meget tilbehør, der er. Efterspørger øko kød og pro... Näytä lisää

Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dårligt. Desuden bør de tørre deres vindueskarme af for støv, d... Näytä lisää

Så tænkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter første fiasko, igen formåede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare på lager så man kunne stort set ikke vælge noget, dette bliver mi... Näytä lisää

2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kvantitet frem for kvalitet er vel…

Kvantitet frem for kvalitet er vel mottoet er hos PALÆO fields. Tør og kedelig kyllinge salat (i de små kyllinge tern der lå i min hønen salat) oven i hatten surt og uprofessionelt personale der ikke kan tage ansvar. Prisen stemmer heller ej ikke overens med det du for. Selv en færdig salat fra Bilka smager bedre. Dette var ihvertfald mit første og sidste besøg hvis dette er standard.

17. marraskuuta 2018

Lyt til jeres kunder

Taget i betragtning af hvor meget man betaler, synes jeg de er meget nærige med deres mad. Jeg har ikke lyst til at komme igen hvis det er standarden de holder.

17. marraskuuta 2018

Var på Palæo i Pilestræde 32

Var på Palæo i Pilestræde 32, København K. Brødet på burgeren var brændt, portionerne er meget små sammenlignet med prisen - 139 kr. for en lille burger med fem små skiver grøntsagsfritter og ikke særlig venlig betjening. Men det værste var, at der var en masse fluer i køkkensektionen, hvor maden blev tilberedt, og vi er trods alt i november nu...ret uappetitligt. Desværre opdagede vi det først, da vi havde bestilt maden.

Jeg kan på ingen måde anbefale Palæo!

2. marraskuuta 2018

Palæo, Waterfront

Desuden bør de tørre deres vindueskarme af for støv, da der giver et dårligt indtryk af hygeijnen.
Personalet var dog imødekommende, hvilket var det eneste positive ved denne oplevelse.

28. syyskuuta 2018

Sten i burgeren

Jeg var i Palæo i Fields i dag. Jeg er førhen kommet der rigtig meget, men de sidste gange har jeg været skuffet og i dag nåede det bunden. Jeg finder to store sten i burgeren (ca. 0,5cm i diameteren), jeg var tæt på at knække en tand og gik op for at sige det. Ekspedienten sagde at det var der ikke noget farligt i og at jeg kunne sige til hvis jeg fandt flere. Jeg ved godt sten ikke er farlige, men de skal ikke være i mad!! Og jeg var ved at knække en tand. De fleste andre restauranter havde tilbudt en ny burger eller anden kompensation. Desuden har jeg de sidste 2 gange jeg har været der bestilt ekstra fries og har kun fået 4 små skiver! Tænker om man kun får én skive hvis man ikke bestiller ekstra. Jeg har altid været den der lokkede alle mine veninder på Palæo, men jeg kan simpelthen ikke stå indenfor det mere, så det er slut nu. ØV:(

1. maaliskuuta 2018

Dårlig kvalitet og alt for lidt mad for pengene

Vi bestilte en større ordre den ene dag, men hold fast vi fotrtød købet. Maden var kold, udsmattet, fugtig og smagte af pokkers til. Vi havde forresten bestilt fritter, hvor der lå seks små fritter

28. tammikuuta 2018

Hej Ivan,

hvor er det dog trist at høre om jeres oplevelse det er slet ikke i orden. Jeg ville sætte utrolig meget pris på at høre mere omkring hvilke afdeling, tidspunkt og generelt feedback du kan give mig så jeg kan sørger for sådan en oplevelse ikke sker igen med de pågældende ansatte der var på arbejde.

Ud over det vil jeg meget gerne tilbyde dig et gavekort som et lille plaster på såret og som tak for din tid.

hvis det har interesse så vil jeg sætte meget pris på at du sender en mail til mig på info@palaeo.dk så tager jeg mig af det med det samme, samt så kan jeg få dine oplysninger mm.

god aften og undskyld endnu en gang oplevelsen.

Vh Emil.

puha, nej tak

Har før smagt deres muffin - super kedelig - og sidder nu med deres vandede og kolde kaffe. Føj

27. joulukuuta 2017

Vastaus yritykseltä Palaeo

Det ærgrer os meget, at du føler, PALÆO er blevet ringere af kvalitet med tiden. Vi bestræber os på at levere den samme kvalitet hver gang og har ikke ændret på vores opskrifter siden vores åbningsdag. Derfor undrer det os, at du har fået denne oplevelse. Er der noget specielt, du kan tage fat i, som vi kan forbedre, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan lære.

mht kaffen har været kold kan vi kun undskylde, hvad tid på dagen var i forbi butikken og hvilke dato? så vil vi med det samme sørger for at de ansatte der var på arbejde får endnu en kaffekursus!

Hvis du har lyst er du velkommen til at skrive til os på:

info@palaeo.dk

Det vil vi sætte meget pris på!

godt nytår,

vh Palæo.

OK mad – men for høje priser

Maden er altid helt okay, og som glutenallergiker er det en oplagt løsning, når det skal gå lidt stærkt. Maden kan dog slet ikke leve op til prisniveauet.

19. lokakuuta 2017

Stay clear

At kalde et revet hvidkål med en klat gris på toppen og et lille bitte stykke brød til for en salat er en dyr fornærmelse. Spis et andet sted!

10. joulukuuta 2016

Ikke godt nok Illum

Var engang så glad for Palæo og syntes det var alletiders da der blev placeret en i Illum. Desværre syntes jeg at det på det sidste er gået ned af bakke for kvaliteten i netop Palæo i Illum. De sidste tre gange har jeg været så skuffet og har mistet lysten til at komme i netop denne Pakæo (rigtigt ærgeligt). Min første dårlige oplevelse : Spiste frokost der med min mor. Vi fik to hønen salater og lige pludselig godt viklet ind i kålen, finder min mor et langt hår i maden. Jeg henvender mig til dem og de er søde til at lave en ny halv potion. 2 dårlige oplevelse : Jeg spiser frokost der med en veninde. Jeg bestiller en citronen juice og den er helt lyserød, istedet for gul. De undskylder farven og siger at de har lavet en anden slags juice før min. 3 dårlige oplevelse : Jeg vender atter tilbage for at skulle spise frokost med min mor. Vi bestiller en club wrap og en hønen salat. Min club wrap er helt brændt og smurt godt ind i dressing overpå - måske for at skjule at den var helt brændt!... Min mors salat er så skrabet, næsten ingen coleslaw og man kan tælle til 7 stykket kylling - pestoen er ikke eksisterende.

1. marraskuuta 2016

Elendig service

Pigen der betjente os i Frederiksberg Centret gav et indtryk af, at hun var super irriteret over, at vi ville bruge penge i hendes butik. Hun stoppede midt i, at hun var ved at tage vores bestilling for at snakke med hendes kollega. Da jeg efter 30 sekunder spurgte om hun havde tid til at tage vores bestilling sagde hun bare "Om lidt". Virkelig flabet attitude.

3. syyskuuta 2016

Illum rooftop ikke godt nok

Fredag eftermiddag 6/5 ikke mange kunder men lang ventetid.
Ret simpel bestilling på shakes kunne ikke efterkommes, der var forskel på jordbærshakes - fordi der ikke var flere jordbær. Tror heller ikke der var flere bananer idet blåbærshake kun smagte af valle. Lidt besynderligt at shakes indeholder " recoveryprotein" det virker ikke særlig stenalderagtig!
Personalet gjort opmærksom på at jeg fraråder dem at sælge blåbærshakes som den jeg fik serveret. De "beklagede" men burde bare ikke tage imod bestilling hvis de rette råvarer ikke er tilstede i fornødne mængder.

7. toukokuuta 2016

Tvær ekspedient

Min mand og jeg valgte at spise en frokost i restauranten i Frederiksberg Centret. Maden smagte super godt og prisen var helt fair.

Pigen der ekspederede os fremstod dog udødelig og vi fik et indtryk af at vi egentlig bare var nogle møg irriterende kunder. Der var ingen smil, men kun en høj og meget tynd pige der signalerede at hun nærmeste ikke gad stå der.

Vi besluttede, mens vi ventede på maden, at skrive en mail til hovedkontoret. Dette fordi vi synes at hendes attitude var helt unødvendig.
Vi fik hurtig et beklagende svar tilbage, hvor der stod at det kom bag på Herren, da den omtalte ekspedient ellers er en af de bedste... Men at hun havde haft mange vagter, hvorfor hun nok var træt.

Den begrundelse kan jeg ikke bruge til noget som helst. Beklager
1: lad da være med at presse personalet så de fremstår livløse
2: giv personalet undervisning i hvordan man yder kundeservice.
3: hav en kasse red Bull stående hvis de unge mennesker absolut skal presses på vagter.

Maden var god, men vi kommer ikke på spisestedet igen.

17. helmikuuta 2016

Hej Pia,

Nu skriver jeg lige mailen her igen så alle kan se hvad jeg faktisk svarede dig. Det har intet med at vi har valgt at køre vores personale så hårdt... det har udlukkende med sygedom at gøre.

Kære Jimmi,

Det er jeg utrolig ked af at høre, jeg har lige ringet derud og givet
hende en lille reminder. Det omhandler faktisk Clara som plejer at være en
af vores skarpeste ansatte… desværre er vi virkelig underbemandet i
firmaet for tiden grundet sygdom, så det er nogle ret lange vagter mange
af mit stab de kører! Og derfor kommer det til at gå lidt ud over vores
service, det er selvfølgelig ingen undskyldning men det er sandheden, Jeg
håber maden var god og at du en dag giver os chancen for at bevise os igen
en anden dag!

Takker for din mail og din tid, god dag,
---------
Til orientering kan jeg også afslører at Clara er en deltids ansat og på ingen måde er vandt til at køre som fuldtids ansat. Jeg vil gerne understrege endnu en gang at jeg er utrolig ked af at i har haft én uheldig oplevelse derude i Frederiksberg. Men det glæder mig at maden smagte jer, det er trods alt en god ting,

God dag,

Waterfront Palæo, lang ventetid og uhygiejnisk

Da jeg kom ind og stillede mig (som den eneste) foran disken blev jeg en rum tid ignoreret af de to medarbejdere, som helt undgik øjenkontakt. Et nik eller lignende, som tegn på, at de faktisk havde set mig, ville ellers havde været god skik. Da de endelig kontaktede mig, bestilte jeg en wrap og en lille juice til at tage med. Jeg ventede herefter omkring 25 minutter, hvilket jeg synes er alt alt for længe for en lille ordre.
I ventetiden kunne jeg observere, at medarbejderne håndterede alle madvarer uden handsker og samtidig tog imod betalinger, ryddede beskidt service ud, håndterede karklude mm. Meget ulækkert.
Juicen og wrappen smagte udemærket, men var hverken ventetiden eller prisen (129 kr.) værd.

Hej og tak for dit svar. Jeg var på Palæo i Waterfront den 28/12 omkring kl. 12:00. MVH Lise

28. joulukuuta 2015

Kære Lise,

Tak for din review, uden sådan en review ville vi ikke kunne rette op på vores personale! Så tak fordi du tog dig tid til at henvende dig.

Jeg vil gerne undskylde mange gange overfor dig at du har haft så uheldig en oplevelse hos os, hvilken dato samt ca tidspunkt var det at du oplevede det her hos os i waterfront?

Jeg ville sætte enormt meget pris på at få det at vide så vi kan få rette op i vores personale med det samme! Det er bare ikke i orden når de efter så meget oplæring alligevel ikke lever op til vores standarder.

Tak for din tid og god dag,

Vh Palæo.

Uprofessionel mode-mad

Palæo Waterfront - 15/5-2015, kl 12:20-13:00

Kort fortalt: lang ventetid, dyr, dårligt tilberedt mad og ingen reaktion fra personalet.

Jeg bestilte wok til 89 kr, og fik at vide der ville gå 10 minutter, men der gik 28. De havde travlt, så jeg forstår godt at det tog lang tid, men så må ekspedienten spørge køkkenet hvor lang tid det vil tage, inden han gætter.

Min wok smagte bitter og brændt, på trods af at den ikke var brændt på. Jeg gik tilbage til Palæo og så gennem ruden at deres stegeplade var belagt med madrester som var sorte. Jeg informerede pænt ekspedienten fra tidligere om at min mad smagte bittert, og at jeg tænkte det nok var stegepladen. Han takkede for informationen og fortsatte med at lave smoothies.

Forøvrigt ville jeg bede mit køkkenpersonale om at enten sætte hår op, eller have en hat på. Fx kunne man jo tage en omvendt kasket på som ekspedienten gjorde.

15. toukokuuta 2015

Op og ned oplevelse!

Første gang vi idag spiste i Palæo, Frederiksbergcenter. Jeg skriver hudærligt om vores indtryk, så kan I bruge det som I vil - forhåbentligt til det bedre.

1. Indledende indtryk da vi ankom og satte os, var at konceptet personalemæssigt ligner alle andre steder efterhånden, ungarbejdere omkring de 17-18 år, der - var vores indtryk - ikke formåede at skabe en god, humørfyldt, optimistisk atmosfære, som der burde være på en café der er baseret på spændende innovation og særdeles sundt mad. De var usikre, langsomt arbejdende, ingen øjenkontakt før du stod foran kassen osv. Lige fra vi kom til vi gik.
2. Vi satte os i hjørnet ved siden af frugtdrink baren og ventede på bestillingen. Der var beskidt på bordet og under bordet, af madrester, så meget at man lige måtte skubbe noget af det væk med sine fødder. Det var ulækkert!
3. Vi ville bestille "laksen", men jeg kom i tvivl om "brødet" og spurgte og fik at vide at der bl.a. var kerner i brødet. Jeg henviste til stenalderkost princippet og gjorde opmærksom på at der vist ikke var kerner i kosten dengang. Det svarede hun ikke på.
4. Vi bestilte en anden ret og da vi sad og ventede, slog det os at den ene pige i frugtdrinkhjørnet havde hygiejnehandsker på, men fyren havde ikke. De lavede begge det samme - pressede frugter og grøntsager. Jeg tænkte det er da ikke iorden at have fingrene i det, som gæsterne skal drikke? Lige efter skulle den samme fyr skifte skraldespanden - også uden handsker og bar den over i hjørnet og fortsatte med at lave drinks bagefter. Det er da vist heller ikke iorden? De gulerødder der blev presset kom i hele med den sorte rod, det tror jeg heller ikke er kutyme. Jeg læser ihvertfald flere steder med stenaldermad at med korrekt brug af gulerødden skal man fjerne roden inden man tilbereder.
5. Jeg ville bestille en mandelmælk til 8 kr, jeg tænkte det var en god pris. Jeg fik at vide, at man skulle bestille kaffe for at få mandelmælk! Det stod der godt nok ikke på kortet. Jeg drikker ikke kaffe, så kunne ikke få mandelmælk - selvom det kunne være fedt at prøve!
6. Laksewrap, som vi bestilte smagte SUPER, utroligt lækkert, men en meget lille wrap til 59 kr - synes jeg! Men det gav mig en ide til at lave det billigere derhjemme istedet:-)

Jeg tror at mange steder betaler en dyr pris for ungarbejdere, småt med livserfaring, ingen synlige kompetencer, usikkerhed i kontakten til gæster, langsom betjening osv. Det står i skærende kontrast til konceptet. Selv i Joes Juice, er tempoet et helt andet med dynamik og lidt mere smilende kontakt til gæsterne. Palæo er jo ikke et gravsted omend det er forhistorisk:-) Lidt nærvær, omtanke, opmærksomhed på gæsterne mangler.

Lidt til eftertanke:-)

11. huhtikuuta 2015

Dårlig service

Bestilte to Kylling i Karry med ekstra kød og chili. Det var take away, så fik ikke lejlighed til tjekke om jeg fik hvad jeg bestilte. Tjekkede så ude i bilen. Vi fik et par enkelte kyllinge stykker. Og det var det. 20 kr. pr. portion tager i for ekstra kød. Og det var som om vi havde bestilt vegetar. Jeg blev arrig nok til at gå ind og bede pænt om ekstra kød igen. Fik vi det? Ja efter en god snak. Men var det så mere af det samme kød? Nej. Vi fik et par kolde kyllinge stykker ovenpå. Værsgo.
Herudover havde jeg et Paleo rabat kort, som åbenbart ikke bruges i deres forretning, men i landets andre. Hmm hvor mange er det der er i landet? Det er rigtigt, der er 2.
Før var jeg en glad og tilfreds gæst hos jer! Jeg var nærmest en ambassadør som roste maden og anbefalede stedet til andre. Nu er jeg en skuffet og bitter mand. Bum.
Cheers
Rasmus Damgaard

19. marraskuuta 2014

Hej Rasmus,

Det var en uheldig oplevelse og det beklager jeg meget at mit personale ikke har håndteret det bedre. Når man betaler for ekstra kød skal man selvfølgelig få hvad man betaler for. At du ikke har kunne bruge vores nabokort i Torvehallerne er fordi den kun blev lavet til Pilestræde hvilket også står printet til kortet så personalet har kun gjort hvad de har fået besked på i denne situation og informeret dig omkring at den kun kan bruges i Pilestræde. Til orientering åbner vi snart to nye filialer i Danmark i start December og her vil nabokortet heller ikke kunne bruges.

Hvis du sender en mail til info@palaeo.dk vil jeg med glæde sende dig et gavekort som undskyld for den her uheldig oplevelse. Du ønskes en god dag,

Mvh,

Peter Emil Nielsen

Skuffende oplevelse

Lidt skuffende fornøjelse i torvehallerne. Grisewraps jeg prøve var faktisk ok. Lille i forhold til prisen . Kylling i karry jeg prøvede, levede slet ikke op til det den skulle. Fik ikke blomkålsris så der står den serveres med og heller ikke nogen kokosflager. Meget skuffene. Smagen af karry og kokosmælk havde jeg svært ved at smage. Den havde den stærke smag karry kan give hvilket var godt, men ingen karrysmag. Hele smags oplevelsen blev overgået af en syrlig smag så måske var æblerne.Og så det da spild af papkasse at servere så lidt i så stor en kasse , så kan man da sagtens servere det i mindre kasse. Prisen synes jeg så var lidt høj, da man ikke ved og det er økokød eller frilands kød der bruges. Er det øko ja så er prisen ok men er det frilands så burde prisen måske være 10-15 kr mindre. Der blev gjort opmærksom på at det var økologiske æg, hvilket er godt , men der skal sku stå et sted så man kan se hvad kød der bliver brugt. Og betjeningen kan kun blive bedre, 3 piger der ikke virkede som om det var der de gad være. Så heller spare pengene og lave det selv så man får det der skal på og med øko eller frilands kød

22. syyskuuta 2014