Jeg var forbi jeres Palæo i Frederiksberg Centret i dag og købte en wrap/bowl til ca. 130 kr. Jeg blev ærligt talt ret skuffet. Portionen bestod næsten kun af kål og 4 kødboller, som desuden ik... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for høj ifht, hvor mæt man bliver og hvor meget tilbehør, der er. Efterspørger øko kød og pro... Näytä lisää
Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dårligt. Desuden bør de tørre deres vindueskarme af for støv, d... Näytä lisää
Så tænkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter første fiasko, igen formåede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare på lager så man kunne stort set ikke vælge noget, dette bliver mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ondt i maven …
Spiste i torvehallerne og fik en kyllinge salat til 119 kr. Kedelig og bestod næsten kun af kål, indeholdt meget få kyllingestykker. Og fik ondt i maven efter at have været der 😅 kan ikke anbefales!
Det var fråderen👍
Kedelig og meget dyr wrap
Kedelig og meget dyr wrap, som på ingen måde mættede. 90% spidskål og nærmest ingen kylling eller avocado! Første og sidste gang jeg besøger denne kæde!
Lækker mad☺️
God service😀
Nok den dårligste burger jeg har fået i…
Nok den dårligste burger jeg har fået i mit liv. 150 kr smagte af absolut intet. Jeg spørger mig selv var den overhovedet lavet af kød? Glem alt om palæo på Fisketorvet.
Palæo skylder mig min appetit tilbage
Maden var uspiselig. 90% spidskål i min laksewrap. Selv advokadocremen var de nærige med. Smagen i min mund var så klam jeg var nødsaget til at købe en vand til 30kr. Nu skal jeg pante min nykøbte vandflaske for at have råd til resten af måneden. Spar jer selv de 150kr og spyt på Palæo næste gang i går forbi.
Palæo fields - nej tak
Kun én mand på job til at klare alt fra bestilling til madlavning til oprydning.
Der var ikke tid til alt. Heller ikke til at holde hygiejnen i top - altså ingen håndvask og alt blev foretaget uden handsker samtidig med medarbejderen var synligt syg med snot og hoste. Og billigt er det bestemt heller ikke. Det er en af de ringeste spiseoplevelser, jeg har haft.
Værste oplevelse!!
Vi kommer ind og finder et bord. Der er ikke ryddet op efter sidste kunde og det bliver der heller ikke senere.
Jeg bestiller en Original burger og en club-wrap. Medarbejderen var så uengageret og flabet , aldrig oplevet noget lignende!
Jeg bestiller også en Betroot juice, hvilket hun svarer: hvad er det for en? På en meget flabet måde.
Jeg viser hende den på menuen og tænker - er det ikke dig som arbejder der?
Hun svarer så: Den kender jeg ikke (meget koldt og flabet og kigger ud i luften).
Jeg fortæller så at jeg bare skal have en vand.
Min veninde bestiller en jordbær juice, hvilket hun godt kendte til. Jeg spørger så hvilke andre juices de har, hvor hun svarer ALT.
Jeg beder så om en betroot juice, som hun pludseligt godt kendte til.
Vi får bestillingen:
Min juice smagte af vand, beder om en ny, får først at vide af en anden medarbejder at hun lige ville spørge sin kollega om hvordan den er lavet. Der forlanger jeg så en anden juice og fortæller at siden jeg ikke kunne komme igennem hende synes jeg at det ikke ville nytte noget at spørge hende om noget.
Original burgeren var hel rå, hvilket vi ikke blev spurgt om. Jeg er gravid og kan desværre ikke spise den så rå… fint at den er lyserød, men denne var helt rå.
Det er sidste gang vi spiser på Palæo og vores oplevelse bliver også fortalt til andre.
Gode råvarer og god smag til prisen.
Jeg er stor fan af Palæos friske juice og smoothies. Råvarerne er friske, hvilket er et klart successkriterie for en god smagsoplevelse.
Desuden tilbyder Palæo også lækre vegetar-venlige retter, selvom konceptet er stenalderkost!
Bestiller to wraps
Bestiller to wraps, får kun en. Efterspørger nr2 og den har de ikke fået besked på, selvom der er betalt for den.
Bestiller uden svampe i den ene, de kom med alligevel, samt man får navnet Ivan når navnet der blev oplyst var Eva. 340kr ud af vinduet
Uspiselig andeburger og dårlig service
Jeg har netop betalt 220kr for en fuldstændig uspiselig ande-burger med fries
Brændt på og fuldstændig svømmende i olie og dressing. Virkelig en dårlig oplevelse, helt uspiselig. Jeg er meget skuffet over, at jeg hverken blev tilbudt en anden ret eller pengene tilbage. Kommer bestemt ikke igen.
sindsyg service der
sindsyg service elsker det.
god mad også
Altid god betjening
Altid god betjening
Dejlig juice og god betjening
Hvis man leder længe nok
Hvis man leder længe nok , finder man måske lidt kold and
Bestemt ikke noget jeg vil anbefale til 130 kr.
Lækkert wraps med kylling
Lækkert wraps med kylling, mættende på den gode måde
Jeg har bestilt mad fra Palæo på…
Jeg har bestilt mad fra Palæo på Fisketorvet og deres sødekartofler er fuldstændig uspiselige - de smager af sæbe. 55 kr. ud af vinduet. Virkelig kedelig oplevelse! Kan ikke anbefales!
Palæo Fisketorvet - virkelig dårlig
Palæo Fisketorvet.
Bestilte en andeburger med søde kartofler.
Efter 32 min får jeg min burger, og der går yderligere 12 min før jeg får mlne kartofler. Der kommer en del kunder efter mig som får deres mad før mig (salater). Personalet mangler overblik og prioritering af tilberedelsen. Sidste gang for mig her....
Ikke nok kød
Jeg fik en buger der kun var kød uden ene side og ikke andet en spinat i den anden
Ik anbefalet her fra
Elendigt i Fields
Elendigt i Fields
Største forskel imellem pris og kvalitet, jeg nogensinde har oplevet
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.