Jeg var forbi jeres Palæo i Frederiksberg Centret i dag og købte en wrap/bowl til ca. 130 kr. Jeg blev ærligt talt ret skuffet. Portionen bestod næsten kun af kål og 4 kødboller, som desuden ik... Näytä lisää

Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for høj ifht, hvor mæt man bliver og hvor meget tilbehør, der er. Efterspørger øko kød og pro... Näytä lisää

Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dårligt. Desuden bør de tørre deres vindueskarme af for støv, d... Näytä lisää

Så tænkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter første fiasko, igen formåede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare på lager så man kunne stort set ikke vælge noget, dette bliver mi... Näytä lisää

2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ondt i maven …

Spiste i torvehallerne og fik en kyllinge salat til 119 kr. Kedelig og bestod næsten kun af kål, indeholdt meget få kyllingestykker. Og fik ondt i maven efter at have været der 😅 kan ikke anbefales!

21. kesäkuuta 2023

Kedelig og meget dyr wrap

Kedelig og meget dyr wrap, som på ingen måde mættede. 90% spidskål og nærmest ingen kylling eller avocado! Første og sidste gang jeg besøger denne kæde!

10. toukokuuta 2023

Palæo skylder mig min appetit tilbage

Maden var uspiselig. 90% spidskål i min laksewrap. Selv advokadocremen var de nærige med. Smagen i min mund var så klam jeg var nødsaget til at købe en vand til 30kr. Nu skal jeg pante min nykøbte vandflaske for at have råd til resten af måneden. Spar jer selv de 150kr og spyt på Palæo næste gang i går forbi.

26. maaliskuuta 2023

Palæo fields - nej tak

Kun én mand på job til at klare alt fra bestilling til madlavning til oprydning.
Der var ikke tid til alt. Heller ikke til at holde hygiejnen i top - altså ingen håndvask og alt blev foretaget uden handsker samtidig med medarbejderen var synligt syg med snot og hoste. Og billigt er det bestemt heller ikke. Det er en af de ringeste spiseoplevelser, jeg har haft.

19. maaliskuuta 2023

Værste oplevelse!!

Vi kommer ind og finder et bord. Der er ikke ryddet op efter sidste kunde og det bliver der heller ikke senere.

Jeg bestiller en Original burger og en club-wrap. Medarbejderen var så uengageret og flabet , aldrig oplevet noget lignende!
Jeg bestiller også en Betroot juice, hvilket hun svarer: hvad er det for en? På en meget flabet måde.
Jeg viser hende den på menuen og tænker - er det ikke dig som arbejder der?
Hun svarer så: Den kender jeg ikke (meget koldt og flabet og kigger ud i luften).
Jeg fortæller så at jeg bare skal have en vand.
Min veninde bestiller en jordbær juice, hvilket hun godt kendte til. Jeg spørger så hvilke andre juices de har, hvor hun svarer ALT.
Jeg beder så om en betroot juice, som hun pludseligt godt kendte til.

Vi får bestillingen:
Min juice smagte af vand, beder om en ny, får først at vide af en anden medarbejder at hun lige ville spørge sin kollega om hvordan den er lavet. Der forlanger jeg så en anden juice og fortæller at siden jeg ikke kunne komme igennem hende synes jeg at det ikke ville nytte noget at spørge hende om noget.

Original burgeren var hel rå, hvilket vi ikke blev spurgt om. Jeg er gravid og kan desværre ikke spise den så rå… fint at den er lyserød, men denne var helt rå.

Det er sidste gang vi spiser på Palæo og vores oplevelse bliver også fortalt til andre.

28. tammikuuta 2023

Gode råvarer og god smag til prisen.

Jeg er stor fan af Palæos friske juice og smoothies. Råvarerne er friske, hvilket er et klart successkriterie for en god smagsoplevelse.

Desuden tilbyder Palæo også lækre vegetar-venlige retter, selvom konceptet er stenalderkost!

7. joulukuuta 2022

Bestiller to wraps

Bestiller to wraps, får kun en. Efterspørger nr2 og den har de ikke fået besked på, selvom der er betalt for den.
Bestiller uden svampe i den ene, de kom med alligevel, samt man får navnet Ivan når navnet der blev oplyst var Eva. 340kr ud af vinduet

17. joulukuuta 2022

Uspiselig andeburger og dårlig service

Jeg har netop betalt 220kr for en fuldstændig uspiselig ande-burger med fries
Brændt på og fuldstændig svømmende i olie og dressing. Virkelig en dårlig oplevelse, helt uspiselig. Jeg er meget skuffet over, at jeg hverken blev tilbudt en anden ret eller pengene tilbage. Kommer bestemt ikke igen.

22. marraskuuta 2022

Palæo Fisketorvet - virkelig dårlig

Palæo Fisketorvet.
Bestilte en andeburger med søde kartofler.
Efter 32 min får jeg min burger, og der går yderligere 12 min før jeg får mlne kartofler. Der kommer en del kunder efter mig som får deres mad før mig (salater). Personalet mangler overblik og prioritering af tilberedelsen. Sidste gang for mig her....

7. elokuuta 2022