Outdoor Adventure Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Fin Webshop med mange gode produkter - nemt at finde rundt og handle. Hurtig levering. Og så en opfølgning efter købet, for at sikre sig at jeg kunne få indstillet den kikkert jeg havde købt, rigtigt.... Näytä lisää

Hjemmesiden gav god og nyttig information om den kikkert jeg søgte efter. Bestilling var nem og leveringstiden rimelig 4 dage. Pakken kom med en ekstra lille guide til indstilling af en kikkert, hvil... Näytä lisää

Der er anden gang, jeg handler her og bestemt ikke sidste gang. Jeg har købt en letvægtsrygsæk fra Montane, som jeg ikke har kunnet finde på andre danske hjemmesider. Meget tilfreds, både med varen... Näytä lisää

Med IPP2-kurset kan jeg redde mig selv og andre, men også begynde at bruge en havkajak på en ordentligt måde, så jeg kan nyde oplevelsen mere imens jeg fortsat skal øve og bibeholde de mange tek... Näytä lisää

1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Hos Outdoor Adventure brænder vi for at gøre friluftslivet mere tilgængeligt for alle – uanset erfaring. Vi tilbyder nøje udvalgt outdoorudstyr, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er i fokus, så du trygt kan tage på eventyr i naturen. Virksomheden er bygget på mange års erfaring og en passion for udstyr, der rent faktisk virker i praksis. Vi tester, udvælger og rådgiver med udgangspunkt i vores egen interesse for outdoorlivet – ikke bare specifikationer på papir. For os handler det ikke kun om at sælge produkter, men om at skabe gode oplevelser. Derfor lægger vi stor vægt på personlig og ærlig rådgivning, hurtig levering og en kundeservice, der tager sig tid til at hjælpe. Uanset om du skal på sheltertur, vandretur eller bare vil nyde naturen lidt mere, står vi klar til at hjælpe dig godt afsted.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg havde en super god oplevelse

Jeg havde en super god oplevelse, da jeg handlede hos OUTDOOR ADVENTURE. Det produkt jeg havde bestilt til gave, var desværre 1 dag forsinket, men så ringede Jonas og tilbød mig en tilsvarende vare, der kunne nå at komme til tiden! Fantastisk dejligt, han reddede min dag, da det var vigtigt den kom til tiden ♡ Kan varmt anbefales!

10. elokuuta 2025

Dejligt med personlig opringning

Fik opringning, da min vare var klar til afhentning. Dejligt med en mere personlig betjening i disse dage :)

Mit køb foregik overordnet helt som det skulle, og varen fungerer upåklageligt.

6. toukokuuta 2025

Super service.

Jeg var på jagt efter håndskårne dyrefigurer i mærket Wildlife Garden, og fandt de sødeste og meget naturtro egern og hare. Siden er nem og overskuelig med et stort udvalg til fornuftige priser. Leveringen var også super hurtig, bestilte en tirsdag aften og kunne afhente pakken i pakkeshop fredag formiddag, så alt i alt super tilfreds. Handler her gerne igen.

7. huhtikuuta 2025