Out of Bounds Arvostelua

1 389
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Første forsendelse var super, med flotte rene bolde, selvom det var andensortering. Anden forsendelse var de knap så flotte og flere tegn på brug, dog stadig god kvalitet!

Saanut 4/5 tähteä

God hjemmeside og lækre bolde, men der gik 7 hverdage fra bestilling til levering, som selvfølgelig var fragtfri😃 Ved betaling af fragt går det sikkert meget hurtigere.

Saanut 5/5 tähteä

Out of bounds lever op til den kvalitet de beskriver. Der er altid hurtig levering. Kan kun anbefales herfra!

Yrityksen tiedot

1. Golfkerho

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

I Danmark spilles der cirka 2.500.000 golfrunder hvert år. Med tanke på hvor mange bolde hver spiller slår væk i løbet af en runde, så bliver omfattelsen af bolde som samles i søerne meget stor. Det tager mellem 100-1.000 år for en golfbold at blive nedbrudt i naturen, hvor kemikalier skader miljøet under hele nedbrydelsesprocessen. Out of Bounds dykkere er meget erfarne og effektive, når de arbejder i golfbanernes forskellige vandhazarder. Med professionelt udstyr og en streamlinet organisation genbruger vi årligt 2.000.000 golfbolde. Vi er stolte over denne indsats, men vi ved at der fortsat er et godt stykke vej tilbage inden alle bolde som slåes væk bliver genbrugt.

Vi er Europas ledende sælger og genbruger af golfbolde.

Yrityksen kirjoittama

- Over 50 000 tilfredse kunder - Internettets bedste priser - Hurtig levering - Grundlagt i 2007

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 389)

171 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback og ønsker dig mange gode golfrunder fremover!

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, at du får stor glæde af din bestilling og ønsker dig mange gode golfrunder!

Hurtigt og nemt

Det er hurtigt og nemt at handle og som hovedregel er boldene i orden.

22. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du oplever det som hurtigt og nemt at handle hos os, og at golfboldene lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Varerne levede op til forventningerne.

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige ekspedition og dine varer. Vi håber, at golfboldene giver dig mange gode slag på banen. ⛳

Første forsendelse var super

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tak for din feedback, Malte. Det glæder os at høre, at du generelt er tilfreds med kvaliteten. Vi tager også din kommentar om forskellen mellem leveringerne med os og arbejder altid på at sikre en god oplevelse. Vi håber, du får stor glæde af boldene!

Levering til tiden

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din levering kom til tiden. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at byde dig velkommen igen.

Rimelig hurtig levering

14. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Mange tak for din feedback! Dejligt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden. Vi håber, du får mange gode runder med dine nye golfbolde.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kvalitet af de leverede…

Fantastisk kvalitet af de leverede golfbolde der blev sendt lynhurtigt.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten af golfboldene og den hurtige levering. Vi ønsker dig mange gode slag på banen!

Saanut 1/5 tähteä

Gamle bolde og skuffende kvalitet

Meget skuffende oplevelse. Kvaliteten af de leverede A-grade golfbolde levede langt fra op til produktbeskrivelsen. En stor del af boldene havde tydelige skader og kraftigt slid, og pakken bestod udelukkende af ældre distancebolde, selv om der markedsføres med en blanding af modeller og generationer.

Kundeservicen var desværre heller ikke tilfredsstillende. På trods af dokumentation for fejlene blev virksomhedens egen kvalitetsgaranti ikke efterlevet, og den tilbudte løsning stod ikke mål med det, der markedsføres.

9. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Tak for din feedback. Som vi har kommunikeret via mail, har du fået en tilbagebetaling for din ordre.

Det er naturligvis ærgerligt, at du ikke er tilfreds med din oplevelse, og vi beklager, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Vi håber, at den løsning, vi har fundet, er tilfredsstillende.

Vi tager din feedback med videre og arbejder løbende på at sikre en høj kvalitet og god service.

God kvalitet til prisen

God kvalitet til prisen - hurtig levering

9. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af dit køb!

Nem og hurtig betjening

Nem og hurtig betjening

26. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Out of Bounds

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores nemme og hurtige service. Vi ønsker dig god fornøjelse med din bestilling!

Saanut 3/5 tähteä

Flere af boldene lever ikke op til…

Flere af boldene lever ikke op til første sortering

30. kesäkuuta 2026

Hej Rene,

Vi är ledsna att bollarna inte mötte din förväntan. Vi vill givetvis hitta ett sätt att kompensera dig för detta, jag kontaktar dig via e-post så ska vi se till att hjälpa dig.

Saanut 2/5 tähteä

Helt klar over at det var “billige”…

Helt klar over at det var “billige” bolde hvor jeg købte 50 stk. desværre må jeg sige at de er/var uroligt dårlig kvalitet.
Så det bliver absolut ikke et genkøb fra mig.

29. kesäkuuta 2026

Hej Laju,

Alt er super godt

Alt er super godt, golfbolde er bare dyre syntes jeg. Men det er også god kvalitet ☀️🏌🏿‍♂️⛳️

15. kesäkuuta 2026

Hej Marcus,

Mange tak for din anmeldelse!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin