Ik gebruik momenteel het Bio HGC programma van Orthokliniek en ik ben heel tevreden. Het boekje dat erbij zit geeft duidelijke en eenvoudige uitleg, waardoor je perfect zelf kan volgen zonder be... Näytä lisää
Super snelle levering. Duidelijke omschrijving en gelijk zelf aan de slag ideaal. Op dag 6 al 1.5 kilo kwijt.
Zeer goede ervaring gehad. 's Avonds een bestelling gedaan, maar door internet storing was deze dubbel gedaan. Gelijk een email gestuurd en per omgaande een reactie terug van Tony. Alles was rechtgeze... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De Orthokliniek is zeer succesvol op het gebied van afslanken. Al jaren helpen de therapeuten verschillende cliënten om af te vallen met Biohcg Original. En met succes! Biohcg Original is een dieet van 24 dagen met gezonde voeding als uitgangspunt. De Orthokliniek biedt meer dan alleen de Biohcg Original. Zo zijn er tal van vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen te verkrijgen. De Orthokliniek gaat voor kwaliteit. Dit komt terug in alle producten die ze aanbieden maar ook in de service van het bedrijf.
Denekamperstraat 11a, 7631 AA, Ootmarsum, Hollanti
- 0541 - 29 55 39
- info@orthokliniek.com
- www.orthokliniek.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vlotte levering
Vlotte levering.
Je moet er even in komen, maar daarna gaat het prima.
Super snelle levering
Eigenlijk erg tevreden maar een
Eigenlijk erg tevreden maar heb een vraag gesteld en deze blijft onbeantwoord helaas

Vastaus yritykseltä Orthokliniek
De levering was heel erg snel en goed…
De levering was heel erg snel en goed verpakt
Snelle levering van goede produkten.
Bio original kuur
Via een voedingscoach gewezen op de Bio Original kuur. Direct besteld en de volgende dag al in huis! De kuur voor 24 dagen bestaat uit ampullen, een eetschema in boekvorm en vitamines. Alles duidelijk uitgelegd in bijbehorende brief en in het boek. De recepten zijn eenvoudig en met alledaagse ingredienten. Begin nu aan week twee en het is makkelijk vol te houden. Geen hongergevoel! Ook de website is duidelijk en informatief.
Fijn
Fijn, pakket had wat vertraging vanuit lverqncier maar ze hebben er voor gezorgd dat het extra snel mijn kant op kwam
Jammer dat er beloofd wordt voor 1500…
Jammer dat er beloofd wordt voor 1500 uur besteld werkdag later bezorgd.
Dat maken ze absoluut niet waar :-(
Zeer goed geholpen en heel snelle…
Zeer goed geholpen en heel snelle levering. Ben een tevreden klant....
Zeer betrouwbaar!
Snel geregeld en geleverd
Snel geregeld en geleverd. Hopelijk werkt het ook begin morgen
mooie overzichterlijk site en snelle levering
overzichtelijke site met duidelijke informatie over de te leveren producten.
Product volgende dag al thuis
Product volgende dag al thuis. Moet er nog mee beginnen maar heb alle vertrouwen erin.
Glucosamine NaturGlux zuiver plantaardige produkt
Vanwege het zuivere plantaardige produkt
Glucosamine
Orthopedische schoenen
Tijdens dit commentaar is het item 'og steeds onderweg,de kwaliteit kan ik dus niet beoordelen maar aangezien het van China komt,zal.zal wel van mindere kwaliteit zijn, dus tot op heden wacht ik nog steeds,daarom geef ik een slechte beoordeling.

Vastaus yritykseltä Orthokliniek
Het pakketje werd goed geleverd al was…
Het pakketje werd goed geleverd al was het niet echt duidelijk wie het zou leveren. Eerst kon ik het volgen met Post.NL. Toen kreeg ik een mail van DHL en uiteindelijk werd het door Bpost netjes afgeleverd.
Langer onderweg dan ik gehoopt had maar tevreden.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.