Na levering zag ik auto doc en vergeleken auto doc veel te duur voor zelfde prijs daar had ik er bijna 2 gehad
Yritys on vastannut
Goede service netjes geleverd alles gied verzorgd en communicatie ook prima Het duurde aleen iets langer dan vewacht maar geen probleem .
Yritys on vastannut
Onderdeel snel leverbaar;elders nu niet verkrijgbaar. Wel niet het bestelde merk geleverd,maar een vergelijkbaar artikel ?.
Yritys on vastannut
Makkelijk te bestellen, kwam wat later aan dan verwacht, maar dat is vanwege de rare tijden dus begrijpelijk, prima site
Yritys on vastannut
Onderdelenstore24.nl biedt een breed scala van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remmen, katalysators, spiegels of andere onderdelen nodig heeft, u kunt werkelijk alles in onze auto-onderdelen winkel vinden. Door middel van onze zoekmachine kunt snel zoeken naar de gewenste onderdelen. Wij bieden een grote selectie van auto-onderdelen aan voor bijna alle automerken. Als u de eigenaar bent van een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault, Honda of een zeldzamer merk, kunnen wij u verzekeren dat u altijd het gewenste onderdeel in onze webwinkel kunt vinden. Alle onderdelen worden tegen zeer voordelige prijzen aangeboden. Onderdelenstore24.nl bieden heel veel voordelen met de focus op de kwaliteit van de onderdelen, deze worden rechtstreeks bij de fabrikant besteld en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering. Heeft u vragen over onderdelen of leveringen, aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Onderdelenstore24 - Netherlands
Onderdeel snel leverbaar;elders nu niet verkrijgbaar.
Wel niet het bestelde merk geleverd,maar een vergelijkbaar artikel ?.

Vastaus yritykseltä Onderdelenstore24 - Netherlands
Benodigde onderdeel is makkelijk op te zoeken, laag in prijs en een snelle leverantie.
Goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Onderdelenstore24 - Netherlands
Vlotte en correcte levering voor een voordelige prijs t.o.v. concurrentie.

Vastaus yritykseltä Onderdelenstore24 - Netherlands
Het is gewoon geweldig dat je stuurt een berichtje en de respons is echt geweldig echt fantastisch

Vastaus yritykseltä Onderdelenstore24 - Netherlands
Goede service netjes geleverd alles gied verzorgd en communicatie ook prima
Het duurde aleen iets langer dan vewacht maar geen probleem .

Vastaus yritykseltä Onderdelenstore24 - Netherlands
Zeer snelle en juiste levering !!