de Onderdelenlijn Arvostelua

1 002
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. De betreffende sloop (Autodemontagebedrijf Rijnmond in Rotterdam) gebeld omdat ik het onderdeel z.s.m. nodig had; het sloopbedrijf he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een originele Seat / Hella koplamp besteld en betaald, en men verstuurd een goedkope DEPO imitatie uit Taiwan... Kan ik erg slecht tegen, schadeherstel voor een klant, moet gewoon 100% zijn, jonge a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Divers aanbod met verschillende prijzen : VW achterlicht van €40-€100.Het gekozen achterlicht ad €65 incl. verzendkosten was geschikt en VW dealer Broekhuis in Alkmaar was bereid tot inbouw.Kosten to... Näytä lisää

1. Autonosien myynti
  2. Käytetyt auton varaosat

Yrityksen kirjoittama

De ​Onderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar

Erinomainen

Onderdeel was perfect en snelle levering

Onderdeel was perfect en snelle levering

29. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä de Onderdelenlijn

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je nog eens een onderdeel nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Snel en zonder problemen

27. heinäkuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Kapot onderdeel geleverd maar dat is…

Kapot onderdeel geleverd maar dat is electronisch dus je hebt geen poot om op te staan.
Ik vermijd die aanbieder in het vervolg
Over onderdelenlijn.nl eigenlijk nooit geen klachten

1. elokuuta 2026

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het ten zeerste te vernemen van uw recente ervaring. Wij verzoeken u vriendelijk om een e-mail te sturen naar klachten@onderdelenlijn.nl, zodat wij uw klacht kunnen behandelen in samenwerking met het betrokken demontagebedrijf.

niks geleverd gekregen.

niks geleverd gekregen.

29. heinäkuuta 2026

إتقان وسرعة وقطع متوفرة بشكل رخيص

Wanneer u een stuk nodig hebt, zou u het zelden moeten vinden, dus ik raad aan om met u om te gaan, hoe groot of klein het stuk ook is, we zullen het bij u vinden en de prijs is niet vergelijkbaar met het originele product van de fabrikant, dus u bent de beste en beste om snel aan de vraag te voldoen en het snel onderscheidend, elegant en veilig te verzenden.

4. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Niets ontvangen en wel betaald

Niets ontvangen en wel betaald. Zelfs geen fatsoenlijke bevesting.Wel een juridische boodschap met afstand genomen voor enige verantwoordijlheid. Ook verder geen reactie op vragen. Tja en wat nu? Weg 35 eurootjes?

25. heinäkuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Een originele Seat / Hella koplamp…

Kan ik erg slecht tegen, schadeherstel voor een klant, moet gewoon 100% zijn, jonge auto.
Ben dan eerlijk...

17. heinäkuuta 2026

Met vriendelijke groet, onderdelendelenlijn.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin