De dag dat m'n zoontje z'n Trike mocht uitpakken! Geweldig voor hem! Hij heeft er al enthousiast op gereden tezamen met zijn broer die er eerder ook 1 heeft gehad! Er was alleen 1 kleine teleurste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Aankoop heel goed verlopen. Het model dat we hadden gekozen kwam onverwacht toch even in stockbreuk, onmiddellijk kregen we een evenwaardig alternatief aangeboden of keuze om dagje langer te wachten (... Näytä lisää
Goede service ervaren hij deze winkel. Online een elektrische step besteld na telefonisch contact. Step was snel/de volgende dag geleverd. De step wilde echter na een dag niet opladen. Na overleg met... Näytä lisää
Omidbikes Breda heeft voor iedereen een fiets. Of u nu opzoek bent naar een Omafiets, kinderfiets, transportfiets, jongensfiets, meisjesfiets, damesfiets, vouwfiets of elektrische kindervoertuigen op accu. Wij hebben het allemaal en leveren direct uit ...
Zinkstraat 61, 4823AC, Breda, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goed contact gehad en na bestelling de volgende dag de mooie fiets binnen. Zeer tevreden
DYU D3F elektrische opvouwbare fiets online gekocht. Aardig wat goedkoper dan elders, snelle levering (voor nog geen 10 euro bezorgkosten, optie om het op locatie te Breda op te halen, dus fijn dat de keuze er is), blij en tevreden met de aankoop.
Tip: maak zsm het betalen middels creditcard mogelijk
Er was een misverstand, en er moest wat gemaakt worden. Ik kon langskomen en heb een nieuw, nagekeken exemplaar meegenomen (DYU D3F elektrische vouwfiets).
Helpdesk gebeld voor info. onderdelen auto. In no time antwoord op mijn vraag. De opgegeven artikel nummers besteld en op de afgesproken tijd zijn ze afgeleverd. Geïnstalleerd en het werkt prima.
Ik ben zeer tevreden.
Bestelling was aanvankelijk geannuleerd, omdat er niet betaald zou zijn ( was bij bestelling voldaan via iDeal).
Bij telefonisch contct daarover vlot geholpen, had het produkt uiteindelijk 6 dagen na bestelling in huis.
Hebben 1doos ontvangen, we ontbreken de wielen, de zitplaatsen, stuur, lader , de ruitenwissers, de voorste en zijruiten, de sleutel , wat een teleurstelling voor het feestje nu zaterdag

Vastaus yritykseltä OmidBikes
Was mooi maar in de foto ik zie de auto heel groot maar alls komt is heel klien ons kind is 2 jaar maar ik zie de auto is klien voor hem. Moet de foto niet dicht bij de auto om mensen zie hoe groot de auto
Goede uitleg gehad aan de telefoon , was echt vandaag besteld morgen in huis ( helemaal in België) . Mijn kleinzoon is er heel blij mee
Onze bestelling bevatten een fabrieksfout. Omidbikes heeft er alles aan gedaan om dit voor ons op te lossen zodat wij alsnog optijd de quad aan ons zoontje konden geven voor zijn verjaardag. Wij zijn super tevreden!
De auto was naar er was informatie dat de auto voor lounger tot met 6 jaar naar dat klopt niet
Electrische step gekocht voor m'n dochter. Goede kwaliteit goede service!
Vond het heel fijn dat eigenaar makkelijk te bereiken was voor vragen, een hele vriendelijke man!
Vandaag besteld volgende dag bezorgt.
Beste prijs kwaliteit verhouding vergeleken met andere online winkels.