Olivers Totalrydning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg er meget glad for handlen jeg gjorde med Oliver, han er meget serviceminded og sød og behagelig. Hermed mine bedste anbefalinger.

Virkelig god oplevelse. Oliver og co tømte efter et dødsbo for os. Der manglede få detaljer, som straks blev ordnet efter dialog. Super venlig og god korrespondance. Alle aftaler er overholdt. Fornuf... Näytä lisää

Varme anbefalinger til Olivers Totalrydning. Jeg købte 2 stole af Oliver efter en god og konstruktiv dialog. Der var enkelte afslag på stolene, som blev oplyst i telefonsamtalen. Det er dejlig... Näytä lisää

Virkelig god service- meget imødekommende overfor både børn og voksne. Vil helt klart ringe til ham hvis jeg sku for brug for det en anden gang og vil varmt anbefale Oliver's totalrydning :)

1. Asunnon raivaus- ja tyhjennyspalvelut
  2. ja myös
  3. Second hand -huonekalumyymälä
  4. Sisustusliike

Oliver’s Totalrydning tilbyder hjælp til rydning/opkøb af alt slags indbo, samt løsninger som f.eks. en totalrydning af hele boligen. olivers-totalrydning.dk tømmer/rydder alle slags dødsboer på hele Sjælland. Vi tilbyder dig også muligheden for tilkøb af slut rengøring efter endt rydning, så boligen står klar til overdragelse. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Se evt. hjemmeside for referencer. Oliver’s Totalrydning holder til i 2860 Søborg samt 1432 København K. - Hurtigt, effektivt og reelt.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God service og flotte fund!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Oliver! Jeg købte et skab gennem ham, og jeg er super tilfreds med både kvaliteten og hele forløbet.

Servicen var i top fra start til slut - han er venlig, hjælpsom og nem at kommunikere med. Alt er gået glat, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Kan klart anbefales, hvis man er på udkig efter gode fund og en professionel service!

7. huhtikuuta 2026

God service med et smil

Jeg har været så heldig at støde på oliver på adskillige markeder over flere år. Han er altid klar på en god handel og klar med en skarp pris.
Jeg kan varmt anbefale Oliver.
Han leverer altid service med et smil.

28. helmikuuta 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Oliver og co tømte efter et dødsbo for os. Der manglede få detaljer, som straks blev ordnet efter dialog. Super venlig og god korrespondance. Alle aftaler er overholdt. Fornuftig pris.
Kan kun sende gode anbefalinger efter Olivers.

27. tammikuuta 2025

Virkelig god service- meget…

13. huhtikuuta 2024

Manglende korrekt regning/modregning af værdier:

Manglende korrekt faktura iflg. regler og modregning af værdier:

Kun 2 stjerner pga. flg:
1. fremsendte "faktura" via SMS, som iflg. lovkrav Skat manglede flg. a: fakturanr., b: CVR.nr. c: momsgrundlag. Kun denne tekst: "Pris incl. moms 9.500kr." og bankkontonr.
2. manglende oplysning for modregning af effekter fra boet efterladt til afrydder. Uagtet timeantal ikke oplyst, så må timeløn være på ca. 1.000 kr. Bestemt ikke konkurrencedygtig på markedet.
Yderligere udtalte Oliver: "Der må ikke flyttes rundt på tingene efter afgivet tilbud". Trods boet er vores indtil vi har overdraget nøgle for rydning.
Ingen klager over selve afrydningen.

29. maaliskuuta 2023
Olivers Totalrydning-logo

Vastaus yritykseltä Olivers Totalrydning

Hej Randy,
Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er glad for at høre at I ingen klager har over selve rydningen af indboet.
Herefter må jeg fortælle, at når der bliver givet et fast tilbud har man ikke krav på oplysninger om timeantal.
Herudover indgik alle effekter fra boet efter aftale i det faste tilbud, som I valgte at acceptere.
Dette vil også sige, at der naturligvis ikke måtte fjernes effekter fra boet efter jeres accept af tilbuddet.
Hvis der fjernes effekter efter accept af et tilbud skal boet vurderes igen og der skal gives et nyt tilbud - hvilket var det som blev fortalt under vurderingen af boet.

Venlig hilsen
Oliver's Totalrydning