Mooi assortiment van goede kwaliteit en goede communicatie over de levering. Een van de bureaubladen had een beschadiging. Deze is op locatie omgeruild en er is een nieuw blad gemonteerd. Ik ben heel... Näytä lisää
Zeer lang wachten op kasten vanwege hout afwerking. Gekozen houtafwerking was niet beschikbaar. Na bestelling andere moeten kiezen. Beter vermelden wat beschikbaar. Levering was inclusief plaatsing. H... Näytä lisää
Ik had een zeer goede ervaring met alle medewerkers van dit bedrijf. Zowel aan de telefoon, de dames in de showroom en ook de heren die het hebben bezorgd. Duidelijke uitleg in de showroom, makkelij... Näytä lisää
Goede prijs en mooie kwaliteit. 2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte geho... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Groot assortiment kantoormeubelen. Bestel gemakkelijk en voordelig online in onze webwinkel of kom langs in onze showroom. Tot 50% korting op alle kantoormeubelen. Lees de ervaringen & reviews van OfficeCity op deze pagina.
A. Hofmanweg 7, 2031BH, Haarlem, Hollanti
- 023-3020080
- info@officecity.nl
- www.officecity.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Communicatie mag tranparanter
Over de geleverde artikelen zijn we zeer tevreden, maar het contact en de communicatie liet wel wat te wensen over. Onze ervaring is dat we vooral zelf overal achter aan hebben moeten bellen en mailen. Wordt er gezegd u wordt morgen teruggebeld, gebeurt dat niet en blijkt een medewerker vrij te zijn. Of je maakt een afspraak voor een onjuist geleverde goederen, dan wordt er niet gelijk verteld dat artikelen uit Italié moeten komen, dat krijg je ook pas te horen na een tweede telefoontje. Dat is jammer, eerlijke en heldere communicatie zou meer gewaardeerd worden. Onjuist geleverde materialen mogen gewoon worden afgevoerd, niet erg milieubewust. Uiteindelijk door ook zelf energie in het contact te steken alles naar tevredeheid geleverd en omgeruild.

Vastaus yritykseltä OfficeCity Kantoormeubelen
Goede klantenservice
Ondanks vertragingen bij de levering goed communicatie en flexibiliteit bij het omruilen van bepaalde onderdelen
Vlotte correcte service en mooie kasten.
Great service!
Great service!!
Bought a desk and pcu holder. All items delivered on short notice and VERY nicely packed.
The desk was installed easily and everything about it screams quality. Very happy with the purchase. The cpu holder unfortunately didnt fit, but after a short message to service (thank you Lily), the issue was solved.
All in all very happy with the quality and service!
Ik kan alleen maar zeggen ga zo door
Ik kan alleen maar zeggen ga zo door
Goed geholpen en vriendelijk
teleurstellende service en slechte opvolging.
Ik heb een vervelende ervaring gehad met dit bedrijf. Ik had twee bureaus besteld die ik tegen elkaar wilde zetten, maar de communicatie is traag en verwarrend. Zelfs het plaatsen van de tweede bestelling ging al moeizaam.
Elke keer moet ik zelf achter updates aan, want proactieve informatie krijg ik nauwelijks.
Kortom: teleurstellende service en slechte opvolging. Dit verwacht je niet van een professioneel bedrijf.
Good service and good products
Easy ordering
Easy ordering, delivery was perfect and on time, products also as written.
Snelle correcte levering bestellingen
Diverse sta bureaus besteld welke correct en tijdig geleverd zijn.
Bij 1 bureau was er een motortje defect. Ook dit
is keurig na geleverd op korte termijn
Prima bedrijf
Prima bedrijf, makkelijk bestellen en afhalen. En alles tegen een goeie prijs.
Hele goede service
Hele goede service, heb hier een vergadertafel besteld en kreeg thuis de frame stukken van de opzetstuk niet in elkaar, heb gebeld met de service en de volgende dag was het opgelost, een nieuwe gekregen wat ze op de zaak al in elkaar hadden gezet en al. TOP!
Prima producten heb alleen te lang moeten wachten!
Overzichtelijke website met goed geprijsde artikelen. ik heb een halfhoge roldeurkast besteld. op de website stond een levertijd die voor mij destijds acceptabel was, maar de getoonde voorraad bleek niet te kloppen, waardoor ik uiteindelijk véél te lang heb moeten wachten en dat vond ik irritant. Als er staat dat iets snel te leveren is moet dat kloppen. Uiteindelijk wel keurig afgeleverd en de kwaliteit lijkt vooralsnog prima in verhouding tot de veel te hoog geprijsde kasten van de A-merken.

Vastaus yritykseltä OfficeCity Kantoormeubelen
Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie, kwalitatieve producten, goede installatieservice. Tevreden!
OfficeCity is een Topper!!
OfficeCity is een bedrijf met een prima Prijs/Kwaliteit verhouding. Bestelproces is simpel en snel. De levering keurig op tijd en de vervoerder neemt keurig vooraf contact op. Kort zeker aan te bevelen. Topper!!