Varmt rekommenderas!
Varan matchar bilderna perfekt och fungerar bra. Leveransen kom lite tidigare än väntat. Rekommenderas starkt!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Jag fick först rätt jacka, men i fel färg. Felet låg dock inte hos Outdoor Xtreme, utan hos tillverkaren som hade felmärkt varan. Outdoor Xtreme hanterade situationen utmärkt och löste problemet snabbt och smidigt. Jag kommer definitivt att handla här igen!
Fantastiskt snabb leverans, beställde måndag och låg i brevlådan i Norrbotten dagen därpå (24h). Hade gärna fått en bekräftelse på att "vi har skickat varan" typ men jag hann inte efterlysa innan den låg i brevlådan.
Var först en anings misstänksam mot betalningssättet (bara Swish) men läste recensionerna och de var bra, vilket verkligen stämde. Redan nästa dag hade paketet kommit till mitt ombud. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Vi skulle åka till Norrland och var tvungna att ha en myggjacka till vår 5-åriga dotter. Myggjackor verkade vara slut i hela Sverige, men Outdoor hade hemma. Vi skulle åka på lördagen och därför ringde jag på onsdagen för att säga hur noga det var att det skickades samma dag - då leveransen skulle ta 2-3 dagar. Jag fick jättebra hjälp av butiken och 10 minuter senare fick jag ett DHL-besked. Redan på torsdagen kom paketet fram (24 timmar senare) och myggjackan var super (dock inte rosa, som var min dotters önskan). Norrlandsresan var räddad!!
/ Simon med familj
Bra pris och snabb leverans! Mycket nöjd och rekommenderas definitivt.
Utmärkt service, hade beställt en vara som inte längre fanns på lager söndagkväll. Blev uppringd måndag morgon och då pratade vi om hur vi skulle lösa det. Tog då alltså ett fiskedrag i samma färg men mindre storlek. Trevlig personal och snabb service.
Mycket snabb och bra service! Fick beställd vara dagen efter beställning. Hade en fråga till deras kundservice och fick svar omedelbart. Rekommenderas varmt!
Fast handling and shipping,ordered online and recieved my order within 24hours.
Top notch,👍
Fast delivery and good price. Not many site reviews on the online store so here is one. I was a bit suspicious at first but everything seems ok with the product.
I bought a jacket through their website for the first time. The still had stock after other websites within the EU were sold out. Amazing service! I could even buy it with Paypal without saying it in their website, after I asked for an alternative payment method. They sent the package with DHL expres.