Nytdrev.dk leverede manifold og riser til min mercruiser 3.0. Rolf gav både ved køb og ved afhentning en stor hjælp angående montage af delene. Og ja det er da lidt mere besværligt at betaling foreg... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hej Bådfolk. Jeg har nu flere gange købt vare hos Rolf. Aldrig har jeg fået bedre service, Rolf deler også ud med hans viden ang. foranstående reperationer, varen du bestiller passer bare og kommer... Näytä lisää
Super Service og god kommunikation via mail og telefon. Nogle dele og værktøj skulle komme fra USA. Vi aftalte afsendelse senere så pakken grundet min ferie ikke skulle ligge og vente på posthuset ind... Näytä lisää
Bestilte to Afgangsknæ, DryJoint til Mercruiser V8 motor. På hjemmesiden var de angivet som "Original Mercruiser vare". Ved modtagelsen viste det sig at være af fabrikatet "RecMar". Kvaliteten kan si... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
QMI,Royal Purple,Mercruiser,OMC,Alpha One Gen I,Alpha One Gen II,lower unit Alpha One,upper unit Alpha One,OMC Cobra,erstatningsdrev,billige drev,hvilken olie på motoren,hvilken olie på drevet,service på bådmotor,gearhjul til mercruiser,gearhjul til omc,
Yhteystiedot
Tanska
- www.nytdrev.dk
Nytdrev.dk leverede manifold og riser…
Nytdrev.dk leverede manifold og riser til min mercruiser 3.0.
Rolf gav både ved køb og ved afhentning en stor hjælp angående montage af delene. Og ja det er da lidt mere besværligt at betaling foregår via bankoverførsel. Men min båd kom hurtigt på vandet igen.
Kommer helt sikkert til at handle der igen.
Snyder og dårlig kvalitet
Bestilte en benzinpumpe, som min mekaniker med +30 års båd erfaring hurtigt spottet var en billig kina model, leveret i en papkasse uden logo. Den ene ledning faldt ud pga. dårlig eller ingen lodning inden i pumpen. Rolf mener så at vi har forsøgt at skille den !!!! Hvorfor?
Bestiller en ny hos en pålidelig leverandør (i papkasse med logo og meget kraftigere ledninger) og vil have pengene retur fra nytdrev.dk , men bliver afvist da en ny er bestilt hjem. Ok, så må du gerne sende den. Men svaret er :"vi er ikke et fragtfirma der sender varer"... Vi kontakter dig når den nye pumpe er kommet på lager. Nu har jeg ventet i 2 måneder, ingen svar på tlf., sms, kontakt til virksomheden som lover at vende tilbage. Har talt med 4 forskellige bådejere som fortæller samme historie om nytdrev/Rolf.... hold dig langt væk !!
Super gode service💪💪
Hurtig levering og super service
Hurtig levering og super service. Hjælper gerne med spørgsmål
Super service ringer tilbage samme dag…
Super service ringer tilbage samme dag endda efter deres lukketid. Virkelig hjælpsom og god vejledning
Vil klart anbefale det til andre.
Rolf fra nytdrev.dk er super venlig og…
Rolf fra nytdrev.dk er super venlig og hjælpsom, kan kun anbefale ham. Jeg havde en masse “dumme” spørgsmål da jeg er ny i båd verdenen, men det var intet problem, jeg fik pænt svar på det hele, samt nye knæ og manifold til en fin pris👍👍😊

Fantastisk service og vejledning
Fantastisk service og vejledning. Svarer med det samme, og har er virkelig hjælpsomme. De får min kæmpe anbefaling.

Vastaus yritykseltä Nytdrev
Rolf (Nytdrev.dk) er bare en super…
Rolf (Nytdrev.dk) er bare en super flinkeste båd mand. Han hjalp mig med diverse olie og reservedele til klargøring både på nytdrev.dk og over telefonen til min motor og drev. Virkelig god service og mega hjælpsom deler gerne sin viden👍 Jeg kan i hvert fald anbefale at handle hos nytdrev, 👍jeg ved hvor jeg skal handle fremover..!👌

Rolf (Nytdrev.dk) Kanon god service 😃
Rolf (Nytdrev.dk) er simpelthen bare den flinkeste båd mand. Han hjalp mig med diverse båd ting og reservedele over telefonen til min båd/motor. Virkelig god service og mega hjælpsom 👍 Jeg ved i hvert fald hvor jeg skal handle fremover..!👌

Vastaus yritykseltä Nytdrev
Syntes de har gode priser og hurtig…
Syntes de har gode priser og hurtig levering.
Har fået service kit flere gange og det er en fin kvalitet.

Manifold rep.
Jeg havde en defekt manifold, jeg sendte fotos til Rolf og han gav mig en pris jeg bestilte reservedelene Og fik dem til tiden.
Alt er super fint😊
ps. Rolf er god til Lige at gøre opmærksom på ting du skal huske i Forbindelse med reparation.

Top service niveau
Top service niveau. Har hjulpet mig videre, uden økonomisk interesse. Det er meget værdsat. Og de ved hvad de taler om. Vigtigt når man ligger på vandet.

Vastaus yritykseltä Nytdrev
God service af Rolf, og hurtig levering af varer.

Vastaus yritykseltä Nytdrev
Jeg har handlet med nytdrev og har været meget tilfreds med den service jeg har fået.
Har også fået hjælp efter endt arbejde - synes Rolf er meget serviceminded.

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. God personlig service. Anskaffede reservedele som andre firmaer ikke kunne skaffe mig. Hurtig og personlig levering.

Kan anbefales
Kan anbefales. Super hurtig service. Svarer på tekniske spørgsmål, selv på tidspunkter hvor andre vil have lukket. Attraktivt prisniveau.

Vastaus yritykseltä Nytdrev
En virksomhed som virkelig har styr på…
En virksomhed som virkelig har styr på hvad de laver.
Samt utrolige behjælpelige med monterings tips og råd.
Super service Rolf😊

Vastaus yritykseltä Nytdrev
Super hurtig levering - gode priser
Skulle bruge en ny starter og fik gode råd og vejledning. Ca. 40% billigere end andre på nettet og levering dagen efter i min carport. Så bliver det ikke meget bedre.

Vastaus yritykseltä Nytdrev
Super service, priser, samt assistance. yderst hjælpsom og imødekommende.
Kan kun anbefale at handle hos nytdrev.dk

R for Rolf eller Rolf for Røvh.l
R for rolf eller rolf for røvh.l må være en til en.
Jeg ringer til Rolf tirsdag 16/5 og får bestilt lidt stumper - får følgende priser oplyst pr tlf.
- pakning’ sæt til øverste del af mit Alpha one gen 2 drev 500,-
- Impeller sæt 350,-
- 2 liter gear olie ,-??
Det synes jeg sådan set er fair nok ift til priser. Men da Rolf trykker er lige med på lommeregneren får han et beløb der hedder 1371,- der er så nogen muligheder man kan stille op i følgende rækkefølge
- pakning’ sæt må være lavet af bladguld
- Impeller på være til spodsbjerg/Tårs færgen.
- Ellers har jeg fået gearolie som ALDRIG forgår
- eller har jeg fået voldtaget min muldvarp ( pengepung )
Jeg vælger at bestille varende trods alt
( da jeg er lidt presset på tid)
Idag fredag 17/5 får jeg så en halv smadret papkasse leveret på modtagerflex ( det nok bare postnord der har kastet med dem )
Til min undren er der Så INTET af det jeg har bestilt der passer til netop mit alfa drev.
Jeg ringer til “nyt” drev og siger på en pæn måde det er jeg lidt træt af - hvor til han pænt siger : send mig varerne retur på din regning også overføre jeg pengene til dig, også skal du ALDRIG kontakte mig igen.
Nu kan man så stille dig selv det spørgsmål kommer de penge nogensinde retur!
Får 1 stjerne da 0 ikke kan gives!

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.