Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Näytä lisää
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Näytä lisää
En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Näytä lisää
Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Näytä lisää
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
En fantastisk god behandling, god pris
Et rigtigt ordentligt sted at sælge sit sølv
Og guld.
En super betjening, meget proffesionel . tillid og konpetanse.
Fasit TOP 5 stjerner.
Det var hurtigt ar få tid til vurdering og jeg blev modtaget meget venligt og fik en god oplevelse.
Meget tilfredsstillende.
God behagelig oplevelse gik derfra med en god fornemmelse
Det hele foregik nemt og hurtigt med en meget
venlig medarbejder. Og en hurtig afregning.
Prof service - ærlighed - venlighed - og langt bedre end Vitusguld..!!!
Meget professionelt, samt villig til at hjælp. De kun ikke køb brillanter på min guld ring , de var venlig at tilbud at de vil fjerne disse og kontakt mig for at afhente dem uden extra omkostninger. Ung dame der hjælp var meget professionel og hjælpsom 5 stjerner herfra 😊
Vi blev godt modtaget, havde en god og behagelig dialog under hele mødet. Professionel håndtering af vore varer med det nyeste og sikre udstyr. Der var også tid til small talk.
Det aftalte beløb kom på kontoen som aftalt. 😊👍
Meget venlig betjening og pengene til tiden. Vil bruge dem igen.
Meget professionel proces og vurdering.
Særdeles høfligt og service-minded personale.
Fin personlig samtale med god tid og professionel undersøgelse af smykkerne.
Hurtig udbetaling til bank konto
God og seriøs behandling, hjælpsom og forklarende selvom det var en mindre opgave

Vastaus yritykseltä Nyfortuna