Vi havde en rigtig god oplevelse med at booke vores vogn gennem firmaet! Der var rigtig god kommunikation under det hele, hvilket gjorde det at booke en studentervogn meget tryggere. Blandt andet... Näytä lisää
Fantastisk service fra start af. Frank var virkelig imødekommende og rar at snakke med. Fanatisk vogn med god lyd system ingen dårlige ting der. Vi var så heldige at skulle køre vogn på en af årets... Näytä lisää
Vi havde desværre en meget dårlig oplevelse med denne studentervogn. Fra starten var chaufføren ubehagelig og talte grimt til os, hvilket skabte en dårlig stemning gennem hele turen. Under kørsle... Näytä lisää
Vildeste dag, med hjælp fra Nordsjællands studenterkørsel. Prisen for vognene er fantastiske og vognmændene er super søde - samt DJ’s som kan tilkøbes for billige penge også. Alt i alt, en 5/5! K... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vi havde en fantastisk vogntur
Vi havde en fantastisk vogntur, fantastisk personale, de gør lige dét ekstra. Vil kun anbefale alle andre at bestille hos dem 👌🏻
Jeg bestille en studenter vogn til min…
Jeg bestille en studenter vogn til min klasse og alle fra min klasse var skide glad for den. Der var skide god service på igennem hele processen op til turene og de var skide hjælpsomme. Selve chaufføren var mega flink og hyggelig person som også bare var frisk på at hjælpe. Kan enormt anbefale stedet da det billigt og man får meget for det.
Vi gør hvad vi kan - og lidt til.
Jeg har været med fra starten af - som chauffør. Jeg har også kørt for andre udbyder. Men Nordsjællands Studenterkørsel er bare stedet for mig. Dejlige vogne af høj kvalitet, med sikkerheden i top. Jeg har kun oplevet dejlige positive unge mennesker.
Vi gør hvad vi kan - og lidt til 😉
Super professionelt firma
Super professionelt firma. Firmaet, vognen og ikke mindst den smilende chauffør gjorde dagen super god. Intet negativt at sige.
👍👍😊
Vildt professionelt firma- meget…
Vildt professionelt firma- meget løsnings orienteret og virkeligt sødt personale. Flotte og veludstyrede vogne🤩
FALSK STUDENTERKØRSEL
Vi er en 3 års klasse, der desværre har benyttet sig af denne organisation til studenterkørsel. De har nu lukket deres hjemmeside, og slettet alle muligheder for at kontakte dem. Hold jer langt væk fra dette, eftersom det er rent fup.
Svindler!!
Svindler, bestil ikke herfra!!! Man bestiller en vogn og får en helt anden vogn, som er væsentlig ringere af kvalitet. Fortjener ikke en eneste stjerne!