Yritys on vastannut
Med Nowos sparapp kan du spara pengar till pensionen steg för steg. Bli medlem och börja spara till din framtid du också. Enkelt, roligt och inga fasta kostnader. Ladda ner appen via Appstore eller Google Play. Dagspar: Vårt mest populära sparsätt där du sparar en liten summa varje dag. Lönespar: Månadsspara varje gång du får lön. Du sätter enkelt upp ditt automatiska sparande i appen. Du väljer själv hur mycket du vill spara och vilken dag du vill att sparandet ska ske. Vardagsspar: Spara en vald procentsats från ditt vardagliga bankkonto varje gång du handlar. Snabbspar: Gör en engångsinsättning enkelt i appen och boosta sparandet. Nowofonden/Nowo Global Fund: Pengarna du sparar med Nowo hamnar på ditt ISK och placeras i Nowofonden. Fonden har högsta betyg i avkastning hos Morningstar.
Artillerigatan 42, 114 45, Stockholm, Ruotsi
Jag använde Nowo under en längre period och lyckades bygga upp ett bra sparande som jag sedan använde till ett lägenhetsköp. Det var inte bara att klicka och ta ut pengar på en knapp nej, men följer man stegen som anges är det ändå ganska enkelt. Tror tyvärr att många idag är lata och förväntar sig att allt ska vara idiotsäkert. Så väldigt tråkigt att läsa att andra haft problem med uttag, men jag har själv gjort flera uttag utan några som helst bekymmer. Jag fick även snabb hjälp av kundservice när jag hade en fråga. Är absolut inte scam, har någon inte fått sina pengar efter dem skrivit recension? Förmodligen inte.

Vastaus yritykseltä NOWO
Tycker nowo fungerade oerhört bra att spara med. Den drog pengarna och avkastningen var bra. Jag tog ut pengarna för att köpa lägenhet men funderar nu på att börja spara igen, mot pensionen. Det folk säger i recensionerna om att det är svårt att ta ut pengar håller jag inte helt med om. Nog för att man måste in på en annan sida för att plocka ut pengarna. Men det var ju inte så svårt även om man önskar att det fanns en knapp direkt i appen likt t.ex. Opti eller avanza. Det är nog mest boomers och folk som inte klarar av att läsa instruktioner som gnäller på det.
Det enda som får mig att tveka på att använda nowo igen är att det är ett rån att ta ut pengarna. Betalar ju redan en avgift för deras fond. Så ska man betala 200-300 spänn i avgift för att ta ut sina pengar.....
I övrigt så är det en riktigt bra app. Rekommenderar om du tänker låta pengarna ligga länge.

Vastaus yritykseltä NOWO
Utmärkt kundtjänst! Men läs innan ni klickar i ”accept all cookies”. Eller som vi 60–talister som jobbade som kundtjänst kallade RTFM dvs read the fu..ing manual. Internt alltså

Vastaus yritykseltä NOWO
Jag har sparat utan ett enda uttag sedan 2018. Jag har "allt" påkopplat, dagspar, månadsspar, kort, procent på onlineköp. Det enda som aldrig har funkat är STEG, man har inte lyckats åtgärda detta på supporten då jag har en Android, så det är synd. Min värdeökning har varit fantastisk.

Vastaus yritykseltä NOWO
Jätte bra tjänst, snabb och bra support och det har aldrig varit några problem. Jag har sparat med Nowo flera gånger under flera år både tagit ut och satt in pengar utan problem. Nu är det dags igen och denna gång ska jag försöka att inte ta ut på många många år så pengarna växer. Vill tacka för en bra tjänst och bra hjälp när man har några funderingar.

Vastaus yritykseltä NOWO
Jag har använt NOWO sedan augusti 2018 och är väldigt nöjd bortsett från en grej. Den där ”spara steg för steg” prylen. Att den är fejk kan jag säga som efter att ha fått snurra i princip varje dag i två år endast fått in 3-4 st 10 kr är ju humbug. Om det vore slumpartat som det påstås borde man ju fått in den var tionde gång, inte var hundrade eller mer sällan. Gör rätt för er eller ta bort den helt.

Vastaus yritykseltä NOWO
jag har använt Nowo i flera år och är i princip en nöjd kund.
Dock är det lite "lurking in the dark" avs. vilka avgifter dom tar ut. Man kan få reda på avgiftsprincipen och vilka procenter som gäller MEN, man ser INGENSTANS på sidan, vilka historiska avgifter man betalat. Detta är enligt Finansinspektionen och EU (MFID & MFID2 direktiverna) ett måste.
Man har som Nowo kund inga möjlighet att jämnföra kostnader krona mot krona med andra fonder - detta är ett stort problem, och jag undrar vad FI skulla säga

Vastaus yritykseltä NOWO
Jag är nöjd. Men idag 15 augusti bombas jag av Ge din ekonomi en detox. Uppskattar att jag får 30 st i timmen. Rätt enerverande. Hur får jag bort skiten.

Vastaus yritykseltä NOWO
Jag har sparat i flera år nu, och kan inte vara nöjdare!! Värdeutvecklingen har varit fantastisk!
Jag har tagit ut pengar vid två tillfällen, och det har aldrig varit några som helst problem. Dock behöver man ha framförhållning när man gör uttag, då det tar ca 5-6 arbetsdagar.

Vastaus yritykseltä NOWO
Jag är riktigt nöjd med fonden, värdeökningen har varit fantastisk. Så här långt MVG!

Vastaus yritykseltä NOWO
Enkelt att hålla koll på sitt pensionssparande och roligt att se pengarna växa. Smart att få bonus för saken man handlar på olika sajter.
Jag har levt för dagen och aldrig sparat tidigare. Fick info om NOWO via en pod, AMK morgon, och nu är jag trogen sparare sen 2018!
Det gör det enklare än någonsin att spara till sin egen pension, det blir också motiverande genom att du direkt kan påverka och även se storleken på det kapital du avsatt och vad det potentiellt kan bli tills det är dags att gå i pension.
Nyttigt och enkelt och viktigare än vad de flesta, särskilt de yngre, tror.
Smidigt att spara i sin egen takt, lätt att göra insättningar.

Vastaus yritykseltä NOWO
Bra företag. Gillar att jag kan "smyg" spara till pension. Gillar även stegspar dvs. när man kombinera rörelse med sparandet. Hade dock sett att man vinner lite oftare och även får lite mer medaljer när man ex. går väldigt mkt kanske man kan få extra snurr osv.
Jag har sparat mkt via NOWO och rekommenderar det till många av mina vänner.

Ett roligt pensionssparande.
Rekommenderas starkt.

Vastaus yritykseltä NOWO
Superbra sparapp för framtida pension. Är riktigt nöjd med Nowo och ser att det finns mycket som kan utvecklas på plattformen för en bättre helhetsupplevelse. Rekommenderar starkt denna app för alla småsparare där ute. Microspara och låt pengarna växa. Jag har sparat nu i 3 år snart och fått en jättefin värdeutveckling. Har inte gjort något uttag alls då jag vill spara till pensionen så vet inte hur uttagsfunktionen fungerar än.

Vastaus yritykseltä NOWO
Jag är förvånad över värdeutvecklingen som vi en ljus framtid när jag går i pension. Mycket nöjd👍🏼