Købte et par straps i puregym da jeg havde glemt mine egne på ferie. Straps til 250kr, De er aaalt for korte og er 100procent ubrugelige til pull-ups. Materialet er billigt og uholdbart. Jeg er sikker... Näytä lisää

Ærlig anmeldelse. Disclaimer. Jeg træner i samme træningscenter som en af MakeIt-ejerne. Efter mit første bodybuildings-stævne fik jeg mine første ‘ MakeIt-straps ‘ i en goodie bag. Disse... Näytä lisää

Jeg har brugt både straps og Hookits fra MakeIt i min træning, og jeg er virkelig tilfreds. Strapsene giver et solidt greb i tunge øvelser som dødløft og rows, så grebet ikke begrænser løftet, og ma... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Fantastiske produkter 🤩

Fantastiske produkter og mega god kundeservice 🤩

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vi har kunnet gøre din træning bedre!

De er nemme og bruge bare hånden gennem…

De er nemme og bruge bare hånden gennem stropperne, ingen vikling omkring stang eller andet redskab. Læderet giver et overraskende godt greb både på stænger og håndvægte. Hvis man evt bruger træningshansker, kan man med fordel bruge strapsne samtidig, det giver et endnu bedre greb….

21. joulukuuta 2025

Super gode straps

Super gode straps, der er nemme og hurtige at bruge

10. tammikuuta 2026

Kvalitets straps

Kvalitets straps. Hurtigt levering. Whats not to like

9. tammikuuta 2026

Hook its

Jeg havde fået anbefalet at købe hook-its fra Makeit og jeg må sige de lever op til og forbi forventningerne.
Min træning er blevet bedre efter jeg fået dem.
Tak for det

15. joulukuuta 2025

Hurtigt og rigtigt

Hurtigt og rigtigt

4. tammikuuta 2026

Kvalitet

Rigtig god kvalitet af straps

1. tammikuuta 2026

Kvalitet og service

Jeg har altid brugt almindelige straps, men for et pr år siden, gik jeg over til makeit.
De er så nemme og hurtig at anvende, at jeg aldrig går tilbage.
Der service er i top. Købte et sæt, hvor syning gik op og et pr dage efter, havde jeg et nyt pr 👌
Har efterfølgende også købt deres hookit coffs og det har rykket min skulder og trips træning 💪
Tak for kanon produkter og fantastisk service 🙏

1. tammikuuta 2026

For filan

For filan, jeg har købt en skide julegave til min svigersøn. Aner ikke hvordan den virker. 🤣🤩💥🎅Stop dog jeres pres for at få stjerner.....

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Beklager – jeg håber, han blev glad for produktet. Det er jeg ked af, hvis det har ført til en dårlig anmeldelse.

Jeg personligt synes det er en tand for…

Jeg personligt synes det er en tand for korte så det har ikke været et godt køb for mig
Lækkert materiale men synes ikke jeg får nok greb med det korte produkt
Ville nok ønske at det var 8-10 cm længere

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse. Vi tager din kritik til os og overveje at introducere en længere version.
God dag

Go service

Go service.
Hurtig levering og svar ved spørgsmål på størelse samt efterfølgende ombygning af produktet.
Super god handel og kvalitet på varen.

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Hurtig levering og produktet er over…

Hurtig levering og produktet er over alle forventninger. Det er meget federe at træne nu

27. marraskuuta 2025

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Super god straps.
Obs hvis din håndflade er præcis 16cm fungerer den store model bedst ved vægtstang.

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Hurtig og ekstrem god service!

Hurtig og ekstrem god service!
Fik bestil et produkt, fortrød 5 min efter og skrev en mail om, at jeg ønskede 2 i stedet for 1. 10 min efter modtog jeg en besked om at jeg blot skulle Mobile pay det ekstra beløb så ville de sende 2 og derved spare porto!
Tak til Anton 🙏

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

StrapIt er et fantastisk produkt

StrapIt er et fantastisk produkt! Lige bestilt nye, da mit gamle par er blevet væk :(. Ikke nok med at det et en fair pris, så kom pakken også ekstremt hurtigt!
Tak for det her produkt! Mine træninger er ødelagt uden dem🙏🏼

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Har og bruger både strapit og hookit…

Har og bruger både strapit og hookit fra Makeit. De er begge rigtig gode til træning, men kvaliteten på mine hookit er desværre for dårlig. Det første sæt jeg købte holdte lidt over et år inden de begyndte at gå i syningerne, de blev bytte. Dem jeg fik i bytte holdte under 6 måneder inden de også gik i stykker i syningerne. Har skrevet til Makeit om dette uden at få svar. Har nu bestilt et sæt nye som jeg krydser finger for holder bedre. Har nu haft kontakt med Makeit som igen har ydet en rigtig god service :)

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Vi er kede af du har oplevet dette, vi har taget din kritik til os og har forbedret vores HookIt, skriv en email til anton@nowmakeit.eu, så finder vi en god løsning.

Super fine og funktionelle straps

Super fine og funktionelle straps. Fedt at det hele ikke bare skal være sort 😊

3. marraskuuta 2025

Hej,
Vi er glade for, at du kan lide vores udvalg af farver og vores produkter og tak for den gode anmeldelse!
Rigtig god træning!

Jeg bestilte et sæt wrist wraps…

Jeg bestilte et sæt wrist wraps eftersom jeg har haft deres strapit i en længere periode og været super glade for dem. De kom i hurtig levering uden noget at klage over 👌🏻 desværre gik der kort tid før mine wrist wraps var gået i stykker i en syning, og skrev ind til dem på Facebook og spurgte ud fra mine billeder om det var normal slidtage for produkter og de svarede efter kort tid at det ikke var normalt og tilbød mig straks en ombytning af produktet. Super hurtig, serviceminded og venlig support! Vil klart handle her i fremtiden igen 🙌🏻

1. marraskuuta 2025

Hej Mike,
Vi er glade for, at du stadig er tilfreds med vores service og produkter, på trods af den uheldige oplevelse. Godt vi fik styr på det!
Rigtig god træning!

Premium produkt til formidabel pris!

Efter kort tilvænning fra at have brugt lange straps i en lang periode, føles dette produkt suverænt meget bedre til min træning.

Ligeledes et produkt i absolut højeste kvalitet, føles simpelthen så lækkert, kan kun anbefales til folk der går med overvejelserne om at oppe træningen med et par straps! 👏

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MakeIt Danmark ApS

Hej Daniel, det er vi så glade for, at du synes. Rigtig god træning!