Superfijn bedrijf. Ik heb 2 ringen Gold Tone gekocht begin dit jaar. Helaas ben ik een ring verloren en daarom heb ik onlangs een nieuwe ring besteld, na lang getwijfeld te hebben welke. Zondag best... Näytä lisää
If I could give 10 stars out of 5, I'd surely do. Northern Legacy is a fabulous firm, and their co-owner, Kian, is amazingly supportive: we had an issue with the delivery which Kian got promptly sorte... Näytä lisää
Jeg bestilte en halskæde til min daværende kommende mand som morgengave. Den kom så hurtigt og havde den flotteste gaveæske som oven i købet fulgte med i prisen 5 stjerner herfra.
Jeg har nu haft smykker fra Northern Legacy i et godt stykke tid, og jeg har kun roser at give til virksomheden - mine varer kom hurtigt, boksen som de kom i er af god kvalitet og kan snildt bruges... Näytä lisää
Bliv en del af den nordlige arv med smykker lavet af de bedste materialer fra hele verden. Shop moderne og håndlavede ringe, halskæder & ure - Se udvalget!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Stor anbefaling
Er meget tilfreds med ring. Hurtig levering. Nemt at komme i kontakt med kundeservice. Super nem og hurtig retur af byttevare. Hurtig refundering af difference. Kæmpe stor anbefaling herfra.
Fantastisk produkt og kundeservice
Fantastisk produkt og ikke mindst fantastisk kundeservice.
Flotte produkter i god kvalitet.
Hurtig indlevering af min pakke, hurtig ordrebekræftelse, godt og hurtigt.
Jeg bestilte en gave fra hjemmesiden sent i går aftes. Jeg modtog ordrebekræftelsen allerede i morges, og har her på eftermiddagen modtaget besked fra DAO om, at Northern Legacy har indleveret pakken til dem. Det er dæleme hurtigt! Ingen klager.
Flot guldduble armbånd med runeskrift
Flot guldduble armbånd med runeskrift, men der er stavefejl i runerne 😅
Great service
The guys at Northern Legacy provide great service, i am very happy with the overall communication!
They have some very nice products on their website of high quality!
Very nice company
God leveringstid, små ufinheder i smykket.
Bestilt en halskæde for fem dage siden i weekenden om lørdagen. Om torsdagen blev det afleveret og alt ser fint ud.
Eneste jeg kan påtale er der er nogle små ufinheder i selve smykket. Ikke noget man kan se når man har smykket på.
Smykke blev ikke leveret
Jeg bestilte et smykke d. 1/12/2019 og fik en mail et par dage efter, hvor der stod at pakken blev leveret indefor 2-4 dage.
D. 15/12 havde jeg stadig ikke modtaget min pakke. Det viser sig at pakken var blevet væk uden at jeg havde fået besked om det. D 19/12 var pakken stadig ikke fundet, jeg kontaktede kundeservice, og det eneste de tilbød mig var at sende et nyt smykke, MEN smykket var udsolgt, så det kunne de ikke tilbyde mig alligevel. Jeg forlangte derfor mine penge retur.
Jeg ventede i 19 dage på en julegave som aldrig nåede frem.. Jeg havde forventet en langt bedre kundeservice, men kundeservice var ikke eksisterende. Derfor vil jeg klart fraråde at handle med dem.
Meget smuk ring
Meget smuk ring, og ultrahurtig forsendelse, så den når at ligge under juletræet i aften. Mange tak Jonas :-)
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering - det hele foregik problemfrit!
Fantastisk kundeservice!
Jeg modtog forkert vare, og kundeservice var hurtig til at hjælpe. Der blev sendt en ny ring uden beregning.
Jeg har købt nogle smykker i weekenden
Jeg har købt nogle smykker i weekenden, jeg får en mail om mandagen at pakken er pakket og afsendt, vi har nu torsdag og stadig ingen sporing på pakken. Dao har slet ik modtaget nogen pakke på det tracking nr. Det er mega dårlig service og skrive til kunden den er sendt, og man venter 4 dage på en pakke som slet ik er afsendt. Kun 1 stjerne herfra, og et sted jeg ikke vil handle igen.
Den vildeste Kundeservice!
Min halskæde var gået i stykker, grundet en dårlig samling.
Skriver mail til deres kundeservice og nu 2 dage efter får jeg en bekræftigelse på at de sender en ny, uden beregning !
Kæmpe "thumbs up" herfra !