Nordjyske Bank Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Min oplevelse med Nordjyske Bank har været rigtig god👍🏾. Vores rådgiver, Mads Vanggaard, tager altid sig tid til os og giver klare og gode råd om investeringer, pensionsopsparing og planlægning... Näytä lisää

Sulle have oprettet pensionskonto og fik en meget fin og let forståelig gennemgang. Jeg fik forklaret alle mine muligheder og var meget tilfreds da tingene var på plads. Kan kun anbefale banken og Mo... Näytä lisää

Verdens bedste bank, hvor man ikke er et nummer - men en person som bliver betjent af venligt personale. Har været kunde i en af de største banker, har skulle man oplyse cpr nr / konto nr, for at bli... Näytä lisää

Rådgiver forstod kundens situation og forhandling var med baggrund i kendskab til kundens håndtering af økonomi og gensidig tillid overfor banken/rådgiver og modsat tillid overfor kunden. Herved... Näytä lisää

1. Pankki

Nordjyske Bank er en bank med filialnet i Nordjylland samt i København. På nordjyskebank.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98703333 eller på post@nordjyskebank.dk.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

153 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Venlig og kompetent rådgivning

Det har været en stor fornøjelse at skifte fra Nordea til Nordjyske bank.
Vi skiftede via Findbank.dk.
Vi har aldrig fortrudt skiftet Birgitte Henner Isaksen tog imod os med venlig interesse og ydede en super god og kompetent rådgivning .
Vi har fået en løsning, som vi er meget tilfredse med. Vi har skiftet hele vores bankforretning til Nordjyske.
Vi valgte at tage fra Hareskoven til Sæby og blev taget vel imod ved et godt og konstruktivt møde.
Vi anbefaler gerne Birgitte til andre.

15. syyskuuta 2025

Nordjyske Bank frederikshavn

Nordjyske Bank frederikshavn, bruger penge på markedføring, om deres store kompetance og rådgivning. Jeg har været god kunde i mange år, men uden større rådgivning - nu er jeg flyttet til anden bank, det er billigere og blevet overrasket over den rådgivning jeg har modtaget.
Efter meddelese om mit skifte er de bevet yderst fornærmet og udviser så meget mangle på format.
Alle fortjener en bank der bruger sine penge på kompetente medarbejder og ikke blot flotte reklamer.

14. lokakuuta 2025

ekstraordinære mangel på kompetencer.

Frederikshavn erhverv er inkompetent, illoyal - et samarbejde med dem er med stor risiko for stor omkostninger - jeg har oplevet EIFO, advokater og revisorer har taget sig til hoved over ekstraordinære mangel på kompetencer.

10. lokakuuta 2025

Et utrolig godt møde

Et utrolig godt møde. Bankrådgiveren havde forberedt mødet helt fantastisk. Kunne mærke han ville os det allerbedste, og rådgav os på glimrende vis. Var utrolig empatisk og vi følte os så trygge og har fuld tillid til, at han vil rådgive os på allerbedste vis.
Tak for vores rådgiver 🙏

24. syyskuuta 2025

God forståelse og snak

Forståelse for situationer både økonomisk og hjemme, vil gøre hvad de kan for at hjælpe økonomisk og hvis ikke de kan hjælpe får man en god og fornuftig forklaring samt snak om hvorfor osv.

25. syyskuuta 2025

Nordjyske Bank - Hasseris afd.

Hos Nordjyske Bank oplever vi, at rådgivningen altid er skræddersyet til vores individuelle behov. Det giver en klar fornemmelse af, at medarbejderne virkelig er på vores side – og det skaber en tryghed omkring vores økonomi, som vi sætter stor pris på.

15. syyskuuta 2025

En god gennemgang

En god gennemgang, med særligt fokus på udvalgte områder, og forklaret så alle kan forstå det.
Rådgiver var godt forberedt, gik fra møde med anbefalinger om ændringer, der sikre mere rådighed i hverdagen.

17. syyskuuta 2025

Helle er rigtig venlig og…

Helle er rigtig venlig og imødekommende, professionel og fremtoner som objektiv i de svar/vejledninger, som jeg spørger ind til....hun er meget venlig og hjælpsom i "øjenhøjde" og hendes råd og vejledning har været en "øjenåbner" og virkelig positiv oplevelse.

8. syyskuuta 2025