Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Näytä lisää
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Näytä lisää
Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Näytä lisää
Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøv... Näytä lisää
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.
Tagtækkervej 11, 5230, Odense M, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
nordfjeld giver en meget hurtig betjening og alt har været ok

Høflig betjening. God opfølgning på tingene. Hurtig leverence

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Jeg har købt en Tempur topmadras 7cm. På hjemmesiden står der leveringstid 7-8 uger, hvilket skuffede mig lidt, så da jeg dagen efter bliver ringet op af en medarbejder fra Nordfjeld, som undskyldende meddeler at madrassen ikke er på lager så den først kan leveres om én uge, bliver jeg lykkelig! Medarbejderen er både venlig, sjov og nærværende! En anden medarbejder ringer mig op da de sender madrassen, så jeg har mulighed for at være hjemme til at tage imod og igen oplever jeg samme venlige betjening.
Det har været en fornøjelse at handle hos Nordfeld og madrassen er FANTASTISK - alle pengene værd!

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Jeg bestilte mine varer om morgenen. Et par timer senere blev jeg ringet af en venlig medarbejder da jeg havde glemt at vælge pakkeshop. Varerne blev sendt og allerede dagen efter fik jeg min pakke. Så der handler jeg sikkert igen

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Upåklagelig ekspedition, imponerende hurtig levering, fuldt tilfredsstillende produkt.

Fint udvalg. Hurtig ekspedition. Alt perfekt

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Handler gerne hos Nordfjeld igen. Hurtig og god betjening.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Rigtig flot sengetøj til en overkommelig pris. Hurtig leveret.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Tjaaaa, hvad skal jeg skrive alt gik jo efter planen.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Hurtigt levering, god service og gode priser

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Det var let at finde det produkt jeg søgte via hjemmesiden - hurtig levering af produktet, som levede fuldt op til forventningerne.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Havde flere kontakter med firmaet pga en fejl ved varen. Fik en superfin behandling og løst problemerne til vores fulde tilfredshed.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Et meget meget bredt udvalg og hurtig ekspedition, men besvær med at betale med kort,

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Stor tilfredshed fra min side

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Jeg bestilte hos Nordfjeld over nettet, og kontaktede dem næste dag med et spørgsmål til bestillingen. Meget professionelt svar og super service mht. afsendelse af mine varer.

Kan fint anbefale dem:-)