Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Näytä lisää
Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Näytä lisää
Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Näytä lisää
Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøv... Näytä lisää
Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.
Tagtækkervej 11, 5230, Odense M, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Hos Nordfjeld bestilte jeg varer, som jeg ikke kunne få i fysiske butikker i mit område. Varerne var heller ikke på lager hos Nordfjeld, som ringede mig op og informerede mig om, hvornår jeg kunne forvente det bestilte. Jeg var glad for, at de ringede og informerede mig. Der gik kun en uge, før jeg fik varerne, og jeg er meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Super god service. De havde ikke den varer jeg bestilte, så fik tilbudt en anden varer som var noget dyre og bedre kvalitet. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Et godt udvalg. Dækkende beskrivelse af varen. Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Da vi både min kæreste og jeg lider af dårlig ryg ville vi forkæle os selv med nogle nye ordentlige senge og besluttede os for at kigge i flere forskellige butikker og må sige at den vejledning og service vi fik i nordfjeld er uden sammenligning. Selv efter et års stod motoren af i den seng så vi ringede og forklarede situationen og uden videre kom der en montør og monterede en ny motor et par dage senere. Super super tilfreds.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Manglede tilbagemelding vedr. Afsendelses tidspunkt.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Har en seng, der er lidt større end standardmål. Det kan være svært at finde lagener, der passer til. Hos Nordfjeld bestilte jeg to stræklagener. Jeg blev ringet op og informeret om, at de ikke var på lageret, men ville få dem hjem inden for en uge. Fin service og betjening. Vil helt klart bruge Nordfjeld igen.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
Det var trygt og let at handle via hjemmesiden. Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä www.nordfjeld.dk
en rigtig god oplevelse. jeg ringede først og fik super service.
Jeg købte efterfølgende kuvertlagner, modtog dagen efter og det er de skønneste lagner og den fineste kvalitet.
Prisen matcher kvalitet.... jeg vil fremover købe mine lagner hos Nordfjeld.
Forårshilsner fra Salling.
Bestilte madrads i umagemål, kom hurtigt efter ca 2 uger.
Super vejledning ,sød og venlig tlf. Betjening 👍🏻👍🏻👍🏻🐣hurtig levering efter aftale😁👍🏻
Jeg har fået en første klasses behandling og vil til en hver tid anbefale at handle hos Nordfjeld.
Jeg havde lavet en fejl men da jeg ringede blev alt klaret med smil i stemmen og ingen beklagelse. Det de lovede blev holdt.
Varerne tilfredsstillende, men kunne have ønsket hurtigere levering.