www.nordfjeld.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi købte en topmadras hos Nordfjeld til ca. 8.000 kr., som allerede efter 2 dage begyndte at bule nedad i midten. Det forringede både komforten og vores søvnkvalitet. Nordfjeld sendte folk ud,... Näytä lisää

Professionel og rar service med kvaliteten i top! Jeg fik leveret en seng fra Nordfjeld hvor deres enorme fleksibilitet gjorde det nemt at få levering og opsætning passet ind i mit hjems travle... Näytä lisää

Vi skulle købe vores 'første' rigtige seng, og blev hurtigt forvirret af alle valgmulighederne, og gik derfor til Nordfjeld, hvor vi fik alt den hjælp vi havde brug for. De ved virkelig hvad de taler... Näytä lisää

Vi har fået en fantastisk god vejledning hos Nordfjeld på Rødegårdsvej i Odense. Det var kun nødvendigt at prøve 2 senge, førend vi fandt frem til den rigtige, som vi købte. Der var god tid til afprøv... Näytä lisää

1. Sängyt
  2. Makuuhuoneen sisustus

Nordfjeld A/S er grundlagt i 1956. Vores butik i Odense SØ åbnede i 2005. Vi er specialister i senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj til unge og voksne. Derudover har vi et bredt og lækkert udvalg i lamper og tilbehør til boligen. Kom ind og find masser af inspiration til jeres næste køb til hjemmet.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Alt gik som planlagt.

11. joulukuuta 2018

Hej Kjeld.
Tusinde tak for stjernerne.
Dejligt at høre at det hele gik som forventet.

Venlig hilsen

Hurtig personlig reaktion

Hos Nordfjeld bestilte jeg varer, som jeg ikke kunne få i fysiske butikker i mit område. Varerne var heller ikke på lager hos Nordfjeld, som ringede mig op og informerede mig om, hvornår jeg kunne forvente det bestilte. Jeg var glad for, at de ringede og informerede mig. Der gik kun en uge, før jeg fik varerne, og jeg er meget tilfreds.

15. marraskuuta 2018

Hej Bente.

Mange tak for de flotte ord.
Dejligt at høre at vores kundeservice virker.

Nordfjeld.

Super god service

Super god service. De havde ikke den varer jeg bestilte, så fik tilbudt en anden varer som var noget dyre og bedre kvalitet. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.

5. lokakuuta 2018

Hej Christina.

Tusinde tak for de flotte roser.

Rart at høre at du er glad for servicen, og ikke mindst varen.

Nordfjeld.

Et godt udvalg

Et godt udvalg. Dækkende beskrivelse af varen. Hurtig levering.

5. marraskuuta 2017

Kære Annette.

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Super oplevelse...

Da vi både min kæreste og jeg lider af dårlig ryg ville vi forkæle os selv med nogle nye ordentlige senge og besluttede os for at kigge i flere forskellige butikker og må sige at den vejledning og service vi fik i nordfjeld er uden sammenligning. Selv efter et års stod motoren af i den seng så vi ringede og forklarede situationen og uden videre kom der en montør og monterede en ny motor et par dage senere. Super super tilfreds.

26. lokakuuta 2017

Kære Lars.
Tusinde tak for de flotte ord.
Det er er altid dejligt når vores service bliver værdsat.
Vh
Nordfjeld A/S

Manglede tilbagemelding vedr

Manglede tilbagemelding vedr. Afsendelses tidspunkt.

26. syyskuuta 2017

Kære Palle.

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du ikke er kontaktet, da dine varer var 2 dage længere undervejs.

God service

Har en seng, der er lidt større end standardmål. Det kan være svært at finde lagener, der passer til. Hos Nordfjeld bestilte jeg to stræklagener. Jeg blev ringet op og informeret om, at de ikke var på lageret, men ville få dem hjem inden for en uge. Fin service og betjening. Vil helt klart bruge Nordfjeld igen.

2. syyskuuta 2017

Kære Connie.

Tak for den fine anmeldelse.

Det er godt når vi kan hjælpe vores kunder, med størrelser lidt ud over det sædvanlige.

Venlig hilsen

Køb Auping Lagner

Det var trygt og let at handle via hjemmesiden. Hurtig levering.

2. syyskuuta 2017

Kære Alice.

Tusinde tak for de fine ord.

en rigtig god oplevelse

en rigtig god oplevelse. jeg ringede først og fik super service.
Jeg købte efterfølgende kuvertlagner, modtog dagen efter og det er de skønneste lagner og den fineste kvalitet.
Prisen matcher kvalitet.... jeg vil fremover købe mine lagner hos Nordfjeld.
Forårshilsner fra Salling.

3. toukokuuta 2017