StagePool Norge Arvostelua 268

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Näytä lisää

Dere følger opp!👌 Dere følger med!👌 Dere gir innspill underveis!👌 Dere er både ydmyke & kreative & diplomatiske!👌👌👌 Dere er RÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!❤️❤️ SUUUUUUUPERFORNØYD med begge mine Mentorer - Emma... Näytä lisää

Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Näytä lisää

1. Työnhakupalvelu
  2. Uraohjaaja

Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!

Kontakt vår prisbelønte kundeservice

Få personlig service og hjelp så snart som mulig!
Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer, eller hvis du trenger hjelp med våre tjenester. Ikke nøl med å kontakte oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/no/requests/new

StagePool Fornøydgaranti

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?
Om du har gjennomført alle garantivilkårene, og ikke blitt kalt inn til casting, audition eller intervju, gir vi deg to måneders gratis medlemskap! Les mer her

4,0

God forklaring

God forklaring. God Service

1. huhtikuuta 2026

Hej Yvonne,

Tak for din besked og for at dele din anmeldelse med os!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og at forklaringerne har været til hjælp.

Hvis du har brug for yderligere support, er du altid velkommen til at kontakte os 😊️

Veldig bra presentasjon.

30. maaliskuuta 2026

Hej Karolina,

takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

det er virkelig hyggelig å høre at du likte presentasjonen på stagepool.

Ta kontakt hvis du trenger ytterligere hjelp!

App/nettside

Selve stagepool er bra med alle jobb mulighetene, men jeg liker ikke appen/nettsiden. Både appen og nettsiden klikker hele tiden, og nesten hver gang jeg vil inn å redigere et bilde, kommer jeg ikke inn fordi siden bare laster. Er skikkelig frustrerende de gangene jeg ble misfornøyd med et bilde og ville slette det, men må vente på riktig dag for at den "kanskje" lar meg gå inn på bildet. Dette skjer både på mobil og pc, og uansett hvor jeg er, så tror ikke det har med nettet eller dekningen jeg har.

24. maaliskuuta 2026

Hej Malin,

Takk for anmeldelsen din.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din angående utfordringer med nettsiden og appen når du prøver å redigere bilder. Noen ganger kan bildesystemet oppleves ustabilt, men dette skal selvfølgelig ikke føre til at det blir vanskelig å administrere bildene dine. Vi hjelper deg gjerne videre for å finne en løsning, så ta gjerne kontakt med kundeservice om du fortsatt opplever dette, så ser vi nærmere på situasjonen og hjelper deg med bildene på profilen din.

Med vennlig hilsen,

Lite brukervennlig.

Lite brukervennlig.

Hej Phantom,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi setter pris på at du sier ifra om at du opplever www.no.stagepool.com som lite brukervennlig. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen på StagePool, og innspill som ditt er verdifulle for oss. Dersom det er spesifikke funksjoner eller områder på nettsiden du synes er vanskelig å bruke, setter vi stor pris på om du kan dele litt mer om hvilke utfordringer du møter. Dette hjelper oss å gjøre plattformen bedre for alle.

Ha det bra!

Bra opplegg med undervisning hvordan…

Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt at det skull være mulighet for. Bare «spørsmål» om hvorfor StagePool skal ha betalt.
Det er jo en selvfølge at vi må betale for en slik tjeneste.

Hej Per,

Vi setter pris på tilbakemeldingen din om undervisningen, oppsettet for å lage CV, og hvordan StagePool kan hjelpe. Du har rett i at det kreves betaling for å benytte StagePool sine tjenester, og dette er fordi vi tilbyr en jobportal med mange muligheter og fordeler for våre medlemmer.

Når det gjelder muligheten til å stille egne spørsmål, skal det normalt være tilgjengelig i våre kurs og webinarer. Det er synd å høre at dette ikke fungerte denne gangen. Vi setter derfor stor pris på at du gir beskjed, slik at vi kan ta dette videre internt og forbedre opplevelsen.

Hvis du har spørsmål som du ikke rakk å stille, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte på e-post: kundeservice@stagepool.com

Vennlig hilsen,

Dere er både ydmyke & kreative & diplomatiske!👌👌👌
Dere er RÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!❤️❤️
SUUUUUUUPERFORNØYD med begge mine Mentorer - Emma + en kuuuuul fyr!❤️❤️💪💪

Hej Svein,

Takk for din melding og for at du tok deg tid til å dele så flotte tilbakemeldinger!

Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med oppfølgingen og mentorene dine. Emma og vår «kule fyr» blir garantert inspirert av det du skriver! Vi jobber alltid for å være både kreative, diplomatiske og gi gode innspill underveis – derfor setter vi stor pris på at du merker det.

Allt gott,

Hej Fredrik,

Takk for at du tok kontakt og delte din tilbakemelding.

Vi setter stor pris på at du synes presentasjonen og forklaringene våre var gode. Din mening betyr mye for oss og hjelper oss med å fortsette å forbedre StagePool.

Varme hilsener,
Stagepool-teamet

Det var nyttig og ryddig presentert

Det var nyttig og ryddig presentert. Takk.

17. maaliskuuta 2026

Hej Flemming,

Takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding.

Vi setter stor pris på at du synes informasjonen vår var nyttig og oversiktlig. Det gleder oss å høre at webinaret falt i smak!

Ha en fin dag,
Hilsen Stagepool

Hej Andreas,

takk for meldingen din og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og det gleder oss å høre at du opplever StagePool som et profesjonelt firma.

Ha en fin dag,

Kjempe bra

Kjempe bra, lett å bli kjent og gode jobb muligheter 😊👏

26. helmikuuta 2026

Hej Ida,

Tusen takk for meldingen din! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Det gleder oss å høre at du syns det er enkelt å bruke StagePool, og at du opplever gode jobbmuligheter gjennom portalen vår.

Med varme hilsener,
Stagepool teamet

Snille og flinke folk 😊

11. maaliskuuta 2026

Hej Tina,

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss!

Det er veldig hyggelig å lese at du synes teamet vårt er snille og flinke. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Ha en fin dag!

STYR UNNA

Har måttet betale tusenvis av kroner selv med beskjed om å ikke trenge å betale. Utrolig skuffende, IKKE bli medlem.

27. helmikuuta 2026

Hej Ylva,

Takk for at du tok kontakt med oss.

Vi legger stor vekt på tilbakemeldinger og ønsker gjerne å komme i dialog med deg om det du har opplevd. Det er viktig for oss at alle som bruker StagePool føler seg trygge og godt informert når de blir medlem. Våre medlemsvilkår og priser oppgis alltid tydelig før man registrerer seg – derfor vil vi gjerne finne ut hva som kan ha skjedd i ditt tilfelle.

Ta gjerne kontakt direkte med kundeservice, så ser vi nærmere på dette sammen.

Allt gott!

Veldig informativt

Veldig informativt

23. helmikuuta 2026

Hej!

Takk for din melding.

Så hyggelig å høre at du opplever tjenesten vår som informativ – det setter vi stor pris på!

Med vennlig hilsen,
Stagepool

Veldig bra opplevelse og de var…

Veldig bra opplevelse og de var hyggelige og hjelpsom

20. helmikuuta 2026

Hej Sabrin,

Takk for din melding!
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse hos StagePool og opplevde oss som hyggelige og hjelpsomme.

Alt godt.

Veldig flinke ansatte

Veldig flinke ansatte, hjelpsome

16. helmikuuta 2026

Hej Karina,

Takk for at du tok kontakt og delte din anmeldelse med oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding og at du opplever våre ansatte som dyktige og hjelpsomme. Din mening betyr mye for oss.

Vi ønsker deg en hyggelig helg,

Synes det var bra

Synes det var bra, hyggelig folk og god service.

12. helmikuuta 2026

Hej Emma,

takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss, og vi setter stor pris på dine positive ord om vår service og team.

Vi ønsker deg alt godt,
Stagepool-teamet

Jeg har hatt StagePool i snart et år og…

Jeg har hatt StagePool i snart et år og har søkt en rekke jobber. Kundekonsulentene er hyggelige, men jeg får aldri svar fra jobbene jeg søker på. Jeg har til og med erfaring, og en god CV om jeg kan si det selv. Jeg har fortsatt å betale lenge, selv med dårlig råd, i håp om at jeg skal bli lagt merke til. Dessuten vet jeg at jeg må betale mye mer hvis jeg avslutter og ombestemmer meg, da jeg har et tilbud. Men nå må jeg dessverre si opp for godt. Skuffende…

3. helmikuuta 2026

Hei Adele,

Takk for din anmeldelse.
Vi beklager å høre at du ikke har fått det svaret du håpet på til oppdragene du har søkt på så langt.

Hos StagePool er vi ikke involvert i selve rollebesetningen. Det vi gjør er å presentere oppdragene som ulike castingdirektører og arbeidsgivere har publisert på nettstedet vårt, tilby coaching og bidra til å sikre at forholdene er så gode som mulig for våre abonnenter. Til syvende og sist er det alltid produsenten/produksjonsselskapet som bestemmer hvem som får den utlyste rollen.

Vi ønsker at du som Premium-medlem skal være så fornøyd som mulig, og derfor tilbyr vi en fornøydgaranti. Du finner mer informasjon om garantien HER (https://no.stagepool.com/om_stagepool/7384/fornoydgaranti).

Jeg ringer deg gjerne for en Premium-coaching-økt, slik at jeg kan vurdere om du oppfyller kravene for garantien og gi deg noen flere tips om profilen din og søknadene dine. Er det en dag og et tidspunkt som passer for meg å ringe deg?

Ellers kan du ta kontakt med meg hvis du føler at du oppfyller kravene for garantien, så hjelper jeg deg gjerne videre.

Hyggelig og hjelpsom

Hyggelig og hjelpsom

19. tammikuuta 2026

Hej Maria,

Takk for meldingen din!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, og det er veldig hyggelig å høre at du synes StagePool er en god plattform.

Ha en fortsatt fin dag,