Ik heb een goeie ervaring met de heren…
Ik heb een goeie ervaring met de heren van Nieuwenhoff verduurzaming. Er stonden 2 jongens aan deur om mij te informeren over de subsidie regelingen van uit de gemeente.
In eerste instantie gaf ik aan dat mijn woning goed geïsoleerd was en ik niks meer nodig had. Toen vroegen de heren of ik last had van vocht in mijn kruipruimte omdat veel buren hier last van hadden. Hier had ik zelf ook last van en ik rook ook wel eens een muffe geur in de gang de jongens vertelde mij over het product eps parels. En dat hun adviseur mij daar meer over kon vertellen en of deze parels zou kunnen gebruiken uiteindelijk met hun een vrijblijvende afspraak ingepland
De adviseur is vorige maand bij mij langs gekomen en heeft zorgvuldig gekeken in mijn kruipruimte. Ook had hij een doosje bij zich met de parels wat ik erg prettig vond. Door de gemeentelijke subsidie kon ik mijn kruipruimte laten isoleren zonder eigen bijdrage. Dus heb ik akkoord gegeven op hun offerte
Uiteindelijk na 3 weken kwamen de mannen om mijn kruipruimte te isoleren ze waren snel weer weg en hebben het netjes achtergelaten
Al met al was ik zeer tevreden over het proces en de communicatie met nieuwenhoff verduurzaming