Nieuwenhoffverduurzaming Arvostelua

1. Eristeurakoitsija
  2. Kuluttajaneuvonta
  3. Lasituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Nieuwenhoff Verduurzaming helpt woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning met vakkundig maatwerk en persoonlijk advies. Wij zijn gespecialiseerd in woningisolatie en glas en kijken per woning naar de mogelijkheden, wensen en situatie van de klant. Wij helpen onder andere met spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en het vervangen van glas. We vinden het belangrijk dat klanten vooraf duidelijk weten welke mogelijkheden er zijn en welke oplossing het beste bij hun woning past. Daarnaast ondersteunen wij klanten bij het bekijken van beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden voor verduurzaming. Hierdoor proberen we verduurzaming zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Van het eerste contact en advies tot de uitvoering begeleiden wij onze klanten met een persoonlijke en duidelijke aanpak. Ons doel is om woningen comfortabeler, energiezuiniger en toekomstbestendiger te maken, met oplossingen die passen bij de woning en de wensen van de klant.

Hyvä

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een goeie ervaring met de heren…

Ik heb een goeie ervaring met de heren van Nieuwenhoff verduurzaming. Er stonden 2 jongens aan deur om mij te informeren over de subsidie regelingen van uit de gemeente.

In eerste instantie gaf ik aan dat mijn woning goed geïsoleerd was en ik niks meer nodig had. Toen vroegen de heren of ik last had van vocht in mijn kruipruimte omdat veel buren hier last van hadden. Hier had ik zelf ook last van en ik rook ook wel eens een muffe geur in de gang de jongens vertelde mij over het product eps parels. En dat hun adviseur mij daar meer over kon vertellen en of deze parels zou kunnen gebruiken uiteindelijk met hun een vrijblijvende afspraak ingepland

De adviseur is vorige maand bij mij langs gekomen en heeft zorgvuldig gekeken in mijn kruipruimte. Ook had hij een doosje bij zich met de parels wat ik erg prettig vond. Door de gemeentelijke subsidie kon ik mijn kruipruimte laten isoleren zonder eigen bijdrage. Dus heb ik akkoord gegeven op hun offerte

Uiteindelijk na 3 weken kwamen de mannen om mijn kruipruimte te isoleren ze waren snel weer weg en hebben het netjes achtergelaten

Al met al was ik zeer tevreden over het proces en de communicatie met nieuwenhoff verduurzaming

1. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin