NiceBuy.dk Arvostelua

2 924
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

They have attractive prices and hard-to-find items, but the website is glitchy. I had constant technical problems trying to complete my order. Given the mixed reputation and checkout issues, it's jus... Näytä lisää

Opdatering!!!! Har nu fået mine penge tilbage og rettet til 3 stjerner i stedet for 1. Kunne man give 0 stjerner fik de det. Magen til usselt firma skal man lede længe efter. Har ikke fået mine... Näytä lisää

Jeg havde en super fin oplevelse! Dejlige tilbud, hurtig levering, skønne produkter og kontaktbar. Desværre tror jeg ikke særlig mange tager sig tid til at skrive en anmeldelse når tingene er gået... Näytä lisää

Forstår ikke alle de negative anmeldelser. Jeg bestilte tirsdag 9/4 en vasketøjskurv fra Brabantia i hvid til 60 L. Ringede til kundeservice, hvor jeg ingen problemer havde med at komme igennem til... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 924)

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Defekt vare og manglende respons ifm reklamation

Begge de 2 dele af den samlede vare havde fabrikationsdefekter ved modtagelse. Derudover var varen ikke forsvarligt emballeret/pakket til forsendelse, hvorfor varens oprindelige emballage også var skadet ved ankomst.
Jeg skrev straks efter modtagelse en reklamationsmail, da varen skal bruges til en gave. Nicebuy har ikke reageret på min reklamation og jeg står derfor med gave, jeg ikke kan give væk.
Eneste positive element er, at varen blev afsendt hurtigt.

7. elokuuta 2025

14 dage om at sende penge retur, umulige at komme i kontakt med

HAR MODTAGET PENGE RETUR efter 14 dage🤨Bestilt et Strygebræt, det er sendt via NICEBUY. Dk, da det ikke svarede til forventningerne, returnerede jeg det og kan se at varen er modtaget retur fra GLS, den 26/6 2025 Jeg har stadig ikke modtaget penge retur, ringet og skrevet utallige (rigtig mange)gange, ABSOLUT ingen respons overhovedet, det handler om 1159 kr

8. heinäkuuta 2025

Har lagt en ordre 14/6 og her 10 dage…

Har lagt en ordre 14/6 og her 10 dage senere, er pakken endnu ikke sendt. Fik kun tilsendt ordrebekræftelse fordi jeg skrev og spurgte efter den. I sidste uge skrev jeg og spurgte, hvad status på ordren var..intet svar.
De undskyldte den sene ordrebekræftelse med, at den nok var røget i mit spam-filter. Godt nok en dårligt undskyldning - jeg tømmer dagligt mit spamfilter. Kan se mange andre har samme problem som jeg. Suk.

24. kesäkuuta 2025

Useriøst enkeltmandsfirma

31. maj bestilte jeg 3 varer med max. 1-5 hverdages leveringstid, altså med levering senest 12. juni.
18. juni skrev jeg en mail om hvornår jeg kunne forvente mine varer, som endnu ikke var afsendt. Udover en ubrugelig automatisk svarmail, har jeg ikke fået svar på min henvendelse, og varerne er stadig ikke afsendt idag, den 21. juni.

21. kesäkuuta 2025

Dårlig kundeservice.

En kammerat havde bestilt en drikkedunk i gave til min søn, fredag d. 11 i løbet af butikkens "åbningstid".. Den står til at blive leveret 1-5 dage senere, jeg bliver tilknyttet med nummer, mail osv. fordi gaven sendes direkte hjem til mig.

Da vi siger onsdag d. 16 og jeg endnu ikke har fået besked om at drikkedunken er afsendt, kontakter jeg kundeservice for at høre hvad der lige sker med flasken. Får her at lovning fra Jeppe om, at flasken vil blive afsendt samme dag. Jeg tænker fint nok, så kan det forhåbenligt nå at komme til tirsdag i denne uge.

Men neej, jeg modtager i løbet af onsdagen ingen notifkationer om at drikkedunken afsendes. Tirsdag morgen forsøger jeg at ringe ind, lidt ambitiøst 7.45, men telefonen bliver ikke taget. Men de må jo havde vidst hvad det drejede sig om, for kl. 08.02 modtager jeg en sms om at min ordre annulleres og pengene returneres, da leverandøren lige pludselig ikke kan sige noget om hvornår flasken kan afsendes og kl. 08.04 modtager jeg samme besked i min e-mail.

Ærligt, det synes jeg faktisk er dybt misvisende. Det burde i kunne have nået at finde ud af i løbet af onsdagen hvor i ber om at drikkedunken skal afsendes samme dag. Så jeg og min kammerat kommer på ingen måde til at handle her en anden gang.

22. huhtikuuta 2025

Hurtig levering

Bestilte Brabantia tørrestativ. Hurtig levering som lovet ved bestilling. Produkt som beskrevet. Alt perfekt.

8. huhtikuuta 2025

Trækker pengene - ingen vare

Bestilte en vare 23/2.25 og kan læse i den tilsendte bekræftelse fra Niceby at der IKKE trækkes nogle penge før varen er afsendt fra jer - men der alligevel trukket penge den 27/2.25 ?
Jeg har hverken modtaget besked om at den er pakket eller sendt og har heller ikke modtaget et track and trace nr .
Så nu er jeg usikker på om dette firma er et fupfirma

27. helmikuuta 2025