Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... Näytä lisää
Super hurtig levering 🚚 Jeg har bestilt en tester til bil, og den virker helt perfekt – faktisk over alle forventninger. Kvaliteten er virkelig lækker, og den føles både solid og robust. Klart et pr... Näytä lisää
hurtig forsendelse men ringe produkt , min mekaniker ordnede nøglen og den kunne simpelthen ikke starte med jeres cover . der der ikke plads til den lille chip derfår bilen til at starte og ja j... Näytä lisää
Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.
Amalienborgvej 31, 9400, Nørresundby, Tanska
- info@nic-tec.com
- www.nic-tec.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Overskrift: NIC-TEC og iCarsoft: Lever I op til jeres egne løfter om ekspertise og service?
Som trofast læser af jeres hjemmeside ser jeg, at I bryster jer af at have "eget service værksted" og at I "kender produkterne ind og ud". Derfor undrer det mig kraftigt, at virkeligheden for jeres iCarsoft-kunder ser helt anderledes ud:
1. Ekspertise eller uvidenhed? Når I kender produkterne "ind og ud", må I vide, at iCarsofts hovedkontor i Washington DC er en fiktiv facade (virtuel adresse), og alt styres fra Shenzhen, Kina. Hvordan hænger det sammen med jeres profil om troværdighed og gennemsigtighed?
2. Serviceværksted – for hvem? I skriver, at I reparerer elektroniske enheder. Alligevel nægter I at reparere f.eks. skærme på iCarsoft-maskiner til flere tusinde kroner og tvinger i stedet kunden til at købe nyt. Er jeres "serviceværksted" kun til pynt på hjemmesiden, når det kommer til iCarsoft?
3. Ansvar for kildekoden: Som "eksperter" må I have gennemgået den software, I beder kunderne installere. Kan I garantere – med jeres gode navn og rygte – at kildekoden fra Kina ikke udgør en sikkerhedsrisiko for kundernes computere og biler?
I har et valg: Vær de eksperter I påstår at være, og tag ansvar for de produkter I importerer – eller indrøm over for kunderne, at I blot er mellemmænd for en kinesisk bagmand med en falsk adresse i USA.
"Opdatering: Tak for jeres svar. Jeg bemærker dog, at I helt undgår at svare på de kritiske spørgsmål om kinesisk kildekode og den fiktive facade i USA. I sammenligner jeres egne produkter med 'billige fladskærme fra supermarkedet' og erkender dermed, at I sælger udstyr i en kvalitet, I ikke selv mener kan betale sig at reparere. Det bekræfter desværre min advarsel til andre mekanikere: Det her handler om hurtig profit, ikke professionelt værktøj eller Right-to-Repair."

Vastaus yritykseltä nic-tec.aps
Det kom hurtigt og ser fint ud
Super god og personlig service
Tak for en god og personlig service med reparation af bilnøgle 🙌
Nic-Tec Alsidig elektronik virksomhed
Alsidig elektronik virksomhed. Professionelt og ansvarligt personale.
Deres webside er brugervenlig. .
Hurtig kontakt
Velfungerede proces med at afsende, modtage og returnere enheden.
Jeg er virkelig imponeret over deres indsats med at reparere mit Instrument speedometer.
De gav ikke op.
Topkarakterer fra mig til Nic-Tec
Snezana-Nena SP
god pris og hurtig levering
Hurtig og alle tingene var med og lige…
Hurtig og alle tingene var med og lige til at samle👍👍
Og Chaufføren fra CM Transport kørte liften ind top dollar
Fuld tilfredshed.
Hurtig levering
Hurtig levering. Fint produkt, uundværligt når man skruer i biler.
Jeres anmeldelser skriver i selv.alt…del i nøgler fik jeg ikke retur
Jeres anmeldelser skriver i selv.alt hvad i rør ved.skal lave om.sendte så simpel 2 nøgler som skulle omkodes.de fejlet ingen ting.finder så ud af efter længre tid at åbner begge nøgler.finder så ud af at transponder mangler i begge nøgler.ringer man til jer får man afvide.mangel på beviser.men en ting er sikker i kan ikke lære en mekanikker der har været i faget i mere en 30 år.

UALMINDELIG GOD !!!!
SUPER Ringede op for at få rådgivning angående produkt.. de tog tlf meget hurtigt !! jeg besluttede mig og betalte via nettet... efter en time fik jeg mail om produkt var klar til afhentning.... Jeg afhentede i aflåst box udenfor firmaet de havde sendt kode SÅ nemt.... produktet var desværre ikke kompatibel med min bil... jeg talte igen med firmaet der hurtigt sendte instruks om hvordan jeg returnerede varen IGEN kunne jeg levere den tilbage via udendørs box med kode !!! OG pengene var retur indenfor 1 bankdag....Tak nic-tec for ualmindelig køb oplevelse
Ikke imponeret.
Ikke imponeret.
Måtte retur da det ikke var lavet korrekt første gang.
2. gang ser det dog ud til at være i orden.

Hurtig betjening
Hurtig betjening
Super at man kan hente ordren på adressen selv om det var sent (en udvendig box)
Instrumenthus Grande Punto
Instrumenthus afsendt mandag, modtaget, repareret og sendt retur tirsdag. Jeg fik det tilbage onsdag og kunne genmontere. Hvad mere kan bede om? Fremragende simpelthen!
Super hurtig til at pakke
Super hurtig til at pakke, modtog det hele dagen efter
Super professionel
Super professionel, hurtig arbejdsgang.
Det er nok noget af det bedste og…
Det er nok noget af det bedste og hurtigste jeg har oplevet sikke en service
Sendte det mandag de fik det tirsdag og lavede det og sendte det retur samme dag så jeg havde det onsdag.
Mange tak for hjælpen 💪
Elendig service og rådgivning
Elendig service og rådgivning. (Aalborg afd).
For det første, så kan de ikke klokken og siger et tidspunkt. For så at konstatere at den tid havde de så booket til en anden kunde. Så 3 timer spildt på ingenting.
Efter lidt brok fra min side, kigger han hurtigt på mine nøgler. Blot for at sige det gider han ikke lave.
Så ingen anbefalinger herfra.

Hurtig levering
Rigtig gode til følge op på mail
Rigtig gode til følge op på mail, og klare beskeder om afsendelse af nøgle
Fantastisk kundeservice
En kanon oplevelse. Hurtige svar på mail. Med præcis info. Super god service. Kan varmt anbefales