Nextdoor Arvostelua

1 943
TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Was trying to sell an item on the app all of a sudden mid messaging with a potential buyer I got a security check box to provide my card details and amount in the bank as I was in the app I thought... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer irritant! Ik probeer al weken om van deze berichten af te komen. Heb me afgemeld, het account gedeactiveerd. Maar toch blijven de meldingen komen. Welke stappen kunnen ondernomen worden hiertege... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Absolutely effing REDICULOUS the level of censorship on this platform. If you say literally ANYTHING that doesn't promote the leftwing ideology about ANY subject, even if you say it extremely nicely... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben timmerman van beroep en een manusje van alles. Sinds de eerste paar advertenties hier heb ik veel nieuwe klanten gevonden. Slechts één aanbeveling... Maak de applicatie nuttiger door deze op... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

Nextdoor is the neighbourhood network where neighbours around the world turn to to receive trusted information, give and get help, get things done, and build real-world connections with those nearby. And it's free!

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 943)

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Matig tevreden over Nextdoor

Matig tevreden over Nextdoor, het principe van een beurt app is op zich heel mooi, nuttig en praktisch. Maar de meldingen die je op Nextdoor ziet zijn vaak warrig, met aankondigingen zoals bijv.: 'Miranda ....... en 5 andere buurten deelde belangrijke verhalen in je samenvatting 19 u'. Als je op zo'n tekst klikt krijg je berichten te zien waar je vrijwel nooit een relatie mee hebt, laat staan dat het iets met 'je samenvatting' te maken heeft, als je die ooit al gemaakt zou hebben. Wat ik erg jammer vind is dat Nextdoor sinds een paar maanden niet meer met Firefox werkt, de enige onafhankelijke en daardoor betrouwbare browser. In tegenstelling tot de andere grote en complete browsers in de wereld worden de zoekresultaten in Firefox niet beïnvloed door manipulerende grootmachten zoals Edge door Microsoft, Chrome door Google en Siri door Apple. Ik heb de storing een paar weken geleden bij Nextdoor gemeld. Ik kreeg wel een reactie dat ze hun best gaan doen om dit mankement te herstellen, maar tot nu toe (5 maart 2023) is dat nog steeds niet gebeurd. Daarom had ik 2,5 ster willen geven, maar dat gaat niet dus de 2 die ik heb aangevinkt tellen voor 2,5. In schoolrapport cijfers is dat een 5, dus net niet voldoende.

Beste Betty Thomas,
Het spijt me dat je een negatieve ervaring hebt gehad op Nextdoor.

Sommige specifieke configuraties werken soms niet goed met Firefox, ons ontwikkelaarsteam is hard bezig om dat op te lossen. Ons excuus voor het ongemak in de tussentijd.

Als je eventueel meer feedback wilt leveren en/of vragen hebt nodig je uit om contact met ons op te nemen via: https://help.nextdoor.com/s/contactus?language=nl_NL

Leuk en nuttig.

Sinds ik lid ben kan ik genieten van de schattige verhalen van katten, ganzen en andere dieren 💚
Ik heb ook geprofiteerd van gratis manicure en kapper en heb een goed alternatief gevonden voor educatieve wandelingen met mijn teefje 👍
Ik ben dus erg blij met Nextdoor 🤩

Beste Iza,

Saanut 3/5 tähteä

Ben er nog niet zo lang op nextdoor

Ben er nog niet zo lang op nextdoor, maar zie er hele goeden dingen op tot nu toe. Een hele goede manier waarop mensen elkaar kunnen helpen en leren kennen.

Persoonlijk ben ik niet zo lang geleden verhuist naar een andere plaats omdat ik niet anders kon, waar ik nog niemand ken en alles heel onbekend is, dus heb tot nu toe nog niet egt connecties in de buurt, en vind het vaak lastig om contact te maken met onbekende mensen. Dus tot nu toe zelf nog niet egt veel op nextdoor gesproken. Maar wie weet komt dat nog.

Vind het in ieder geval een goede manier waarop mensen in contact met elkaar kunnen komen, en elkaar kunnen helpen met hulp te vragen aan anderen waneer ze dat nodig hebben.

Beste Mi-Na Young,

Saanut 5/5 tähteä

Je blijft goed op de hoogte van de…

Je blijft goed op de hoogte van de activiteiten in je buurt.

Beste Cuno,

Contact met buren

Al veel buren en mensen in de buurt ken ik al goed. Dit is een bevestiging van goed contact. De meerwaarde van "nextdoor" is; dat we vanaf thuis elkaar kunnen bereiken, vóórdat we fysiek daadwerkelijk kunnen handelen om elkaar te helpen.

Beste Tanner,

praktisch

praktisch. Berichten zijn makkelijk te plaatsen en ook te lezen. Echter, ik had laatst een bericht geplaatst maar kon het niet meer terugvinden.

3. maaliskuuta 2023

Beste Yolande,

We zijn blij dat je een fijne ervaring hebt met het gebruiken van Nextdoor.

Als het vaker voorkomt dat je berichten verdwijnen, moedig ik je aan om contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij uitzoeken wat er mis gaat.

Saanut 5/5 tähteä

Het is goed dat er een site is in…

Het is goed dat er een site is in Vlaardingen die mensen dicht bij elkaar brengt en zo weet je wat er gebeurt in je stad en wat de mensen zoeken verkopen en hun verhaal vertel dus ik vind deze site goed

Beste R. Tol,

Saanut 2/5 tähteä

Voor sommige mensen best leuk maar…

Voor sommige mensen best leuk maar niets voor mij. Mijn mailbox wordt overspoeld door advertenties voor bijv. schoonmaakhulp. Er zijn weinig interessant en/of belangrijke punten over de regio.

Beste J Tonge,
Het spijt me dat je een negatieve ervaring hebt gehad op Nextdoor.

Via je instellingen kan je kiezen of je berichten uit je buurt en nabijgelegen buurten of daarbuiten wilt zien met buiten je buurt . Schakel deze optie uit om alleen berichten uit je eigen en nabijgelegen buurten te zien in je nieuwsfeed. Schakel deze optie in om alle berichten te zien, ook die buiten je buurt.

Meer informatie hoe je je nieuwsfeed kan sorteren en aanpassen kan je vinden op: https://help.nextdoor.com/s/article/How-to-sort-your-newsfeed?language=nl_NL

Veel onbeduidend getoeter

Veel onbeduidend getoeter. Misschien handig als je een klusjesman of tuinman etc. wilt.

Beste Mieke,

Saanut 5/5 tähteä

Ik vond hier heel aardige mensen

Ik vond hier heel aardige mensen, die hebben me geholpen en hun adviezen waren heel goed voor mij. Dat is mooi 👍🏻

Beste Irina,

Slecht!

via mail krijg ik bericht: Pietje heeft ies met je gedeeld, dan ga ik met telefoon naar : meer bekijken, en dan krijg ik Pietje niet te zien. Na heel lang zoeken misschien wel, mijn eega heeft dezelfde ervaring! Zo op 5-3 maar alle weken daarvoor ook!

Saanut 4/5 tähteä

Contact met andere medemensen is altijd…

Contact met andere medemensen is altijd goed, een gedeeld probleem is een half probleem.

5. marraskuuta 2022

Beste Giel,

goed en duidelijk

Beste Sanny,

Buurtgenoten verbinden

Heel fijn dat je elkaar om hulp kunt vragen bij klusjes, of een vraag kunt stellen over het lenen van gereedschap o.i.d.

Beste Antoinette,

Saanut 4/5 tähteä

Goede manier voor lokale contacten

Beste E R,

Saanut 5/5 tähteä

ik vindt het leuk om te lezen wat er…

ik vindt het leuk om te lezen wat er allemaal in de buurt speelt.

2. maaliskuuta 2023

Beste C.J.A. Swart,

Saanut 2/5 tähteä

Nextdoor helaas te commercieel ingericht

Nextdoor is vooral een community waar de buurt elkaar kan helpen en niet een verkoopplatform.
Wanneer ik antwoord op iemand dat ik een vermiste kat heb gezien in een bepaalde straat - wil ik niet zien hoeveel keer mijn reactie is gezien, en hoef ik hier ook geen updates over na een week. Het is dan immers niet meer relevant.

1. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin