PASA Forfærdeligt er et fattigt ord, det er det værste firma jeg endnu er stødt på i alle mine dag Pas meget på med at leje af disse total uforskammede personer eller anden form for hande... Näytä lisää
Hold jer væk...umulige at komme i kontakt med, og lejemålet er pludselig steget 500 kr ved fremvisning- står dog stadig 2,5 måned efter til den lave pris på hjemmesiden. Useriøs pengemaskine
Absolut værste udlejningsfirma til dato. Byggeriet Dagmarhaven i Vallensbæk Strand er ikke færdigbygget efter to år. De forsøger at snyde med alt hvad de kan - rent økonomisk. Om det er betaling f... Näytä lisää
Jeg lejede en af deres lejligheder på Moselundsvej, Helsingør. Lejligheden var i perfekt stand da jeg overtog den. Imens jeg boede der, spurgte jeg ind til om jeg måtte have min senior kat sa... Näytä lisää
Udsigten Sæby
Efter at have været et turbulent år igennem, i bolighajernes klør, har vi opsagt vores lejemål.
Først Aalborg Boligselskab som lovede guld og grønne skover, siden hen solgte de bolig komplekset til Nectar invest / bolig et investeringsselskab, som kun har $ tegn i øjnene og er lige så lige glad med deres lejer, som Ålborg boligselskab også var.
Her i bygningen står det lige nu, 3 lejemål ledige og her i januar er der opsagt yderligere 4 lejemål - hvis nogle skulle have interesseret 😉 vel og mærket ud af 20 lejemål.
Det senior bolig fælleskab, vi var lovet og havde set frem til, de ønsker og drømme vi havde og som gjorder at vi besluttede os for at sælge vores hus gennem 25 år, for at få nogle dejlige år her i dette boligbyggeri - DET var KUN salgs gas fra udlejers side.
Dette bolig komplekse har kun ET før øje og det er $ - lejernes ve og vel, er de tilsyneladende fuldstændig ligeglade med.
Det er københavner status dette her boligkompleks har 🥺
Ejerne at boligkomplekset, tror ikke, at vi NORDJYDER kan se hvad der foregår.
Sådan behandler man altså IKKE Nordjyder!
Vi har fået en dyr købt erfaring med os i bagagen!
steer clear of nectar asset management
nectar asset management is comprised of clueless employees who can not and will not assist you in any way except sending you a bill. Bordering on fraudulent practices.