Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket) Arvostelua 5 310

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Stor fokus på vedvarende energi og miljø velgørenhed; fantastisk og rar kundeservice som kommunikerer klart og ærligt; bar gode priser. Hvad ellers kan du bede om? Det eneste ømme punkt er at, tilb... Näytä lisää

Jeg har lige talt med og fået en super kunderådgivning af Mads, som åbenbart er kundekonsulent. Man kan godt føle sig lidt dum, når man ringer og spør' om dit og dat, men hos Mads fik jeg rigtig fin r... Näytä lisää

Hos natur - energi er det altid en fornøjelse at snakke med deres kundeservice, i dag snakkede jeg med Anette, som kunne fortælle mig at jeg endnu en gang ikke skulle betale denne måned, da de hos... Näytä lisää

Kort ventetid (3-4 minutter) trods alle advarsler on travlhed, venlighed, klar forståelse af problem, forslag til løsning og konkret handling!!! Sådan! Kan ikke gøres bedre! 6 ud af 5 herfra😜

1. Sähkölaitos

Vi har en ambition om at gøre grøn strøm attraktiv for alle danskere. Derfor sælger vi grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100 % fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF Verdensnaturfonden, Folkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

5 t. arvostelua

jeg har ikke fået mine tilgodehavende penge kr 2214,85

jeg har ikke fået mine penge kr: 2214,80 udleveret endnu.

Nu er pengene indgået på min konto. Tak.

14. joulukuuta 2023

Hej Svend Erik,

Jeg kan desværre ikke finde dig i mit system, ud fra din anmeldelse og har derfor bedt om oplysninger på dig.

Ganske kort, vil jeg dog gerne oplyse, at Natur Energi pr. 01-10-2023 er fusioneret med NRGi.
Det betyder at slutopgørelsen fra Natur Energi, overføres/fratrækkes første regning fra NRGi.

Vi høre meget gerne fra dig, så vi kan få opklaret din henvendelse hurtigst muligt.

God dag til dig.

Rip-off

Kan desværre konstatere at jeg er blevet ripped off godt og grundigt i 2023. Havde fast pris 0,80 i 2022, men da jeg var bundet i 2 år, satte de den da lige op på 3,3 i 2023. Det betød ekstremt høje regninger, langt over 3 gange så dyr strøm. Nu har de så flyttet mig til NRGI Time og kan virkelig se, hvor ripped off jeg er blevet, da de nuværende priser slet ikke ligger i nærheden af 3,3. Og som en anden kunde skriver, det billig strøm pga vindmøller... Bare ikke for dem, hvor natur-energi skulle skrabe ind igen fra den billige faste pris i 2022, hvilket ikke er i orden, når markedspriserne slet ikke har ligget i det leje i år.
Overvejer meget at droppe hele selskabet.

7. lokakuuta 2023

Hej Shannon,

Jeg er ked af at læse din anmeldelse og jeg har i den forbindelse forøgt at ringe til dig.

Ganske kort, vil jeg gerne starte med at anerkende at vores faste pris steg fra 2022 til 2023.

Det varslede vi alle vores fast pris kunder om, i November 2022, således at man havde tid til at skifte produkt, hvis dette var ønsket.

Den nye pris for 2023, er baseret på priserne i 2022, som var høje - dog er det vigtig at understege at vi ikke har bundet vores kunder i 2 år.
Vores binding på produktet har været 6 måneder.

Med migreringen til NRGi har vi valgt at sætte vores kunder på vores variable løsning, og det glæder mig at du er tilfreds med det.

Vi sidder på tlf. alle hverdage fra 08.00-18.00 og vi hører hellere end gerne fra dig, hvis du ønsker en snak om din tidligere aftale.

God dag til dig.

Med venlig hilsen

Kiri, Natur Energi

Grådig selskab🤨

Grådig selskab🤨
Startede en afdrag ordning hos deres inkssso selskab, glemte og betale lige præsis d 1og de valgte og smide den i fogedretten og de havde vel og mærket ikke engang afventede om der kunne være en grund til det måske banken

25. syyskuuta 2023

Hej Nynne,

Vi har efterspurgt oplysninger på dig, da vi ikke kan finde dig ud fra anmeldelsen.

Jeg kan dog forstå, ud fra det du skriver, at det er vores eksterne partner, som har din sag.

Afdragsordning og betalinger ligger hos dem og ikke længere os, hvorfor du skal kontakte dem.

God dag.

Mvh Kiri, Natur Energi

Har altid været tilfreds med selskabet

Har altid været tilfreds med selskabet, men nu hvor jeg har penge til gode og de bare lige skulle bruge mit kontonummer, kan jeg ikke komme i kontakt med dem længere 😔

Øv!

2. lokakuuta 2023

Hej Lotte

Vil du ikke ringe til vores kundeservice på tlf. 70 27 77 80, så hjælper vi med at få dit tilgodehavende udbetalt.

På forhånd tak,

uforstålige regninger

uforstålige regninger, og umulig at komme i kontakt med, flytter til andet selvskab

26. syyskuuta 2023

Hej Heinrich

Jeg er ked af at læse din 1 stjernede anmeldelse her på Trustpilot.

Vores kundeservice er tilgængelig og ventetiderne er lavere i dag, du kan ringe på tlf. 70 27 77 80 i tidsrummet 08.00 til 18.00, vi vil meget gerne forklare din regning hvis du ønsker dette.

Du ønskes en god dag, Mvh. Anni Natur-Energi

venlig og hjælpsom

jeg fik den nyttige information som jeg havde brug for

21. syyskuuta 2023

Hej

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot, det er dejligt at læse at du fik den information du efterlyste.

Jeg ønsker dig en god dag,

Dårlig service

23. elokuuta 2023

Hej Vamsi

Natur-Energi er meget kede af din 1 stjernede anmeldelse her på TrustPilot.

Jeg har ringet dig op for at få svar på hvorfor du er utilfreds, desværre havde du ikke tid til at tale med mig.

Jeg håber derfor at du vil ringe ind til os igen, så vi kan få løst udfordringen da jeg er sikker på at vi kan løse det pr. telefon.

Mvh. Anni/Natur-Energi Kundeservice

beste beste energi meget billigt og…

beste beste energi meget billigt og rigtig god kundeservice

19. elokuuta 2023

Hej Osman,

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner, den sætter vi stor pris på.

Hos Natur Energi har vi fokus på kunderne, og derfor glæder det mig at læse om din oplevelse.

Jeg sørger for at Lisbeth modtager dine rosende ord.

Vi er glade for at du har valgt Natur Energi, som din el leverandør og din støtte til den grønne omstilling.

Mvh Anni, Natur Energi

Det var så dejligt og nemt forklaring…

Det var så dejligt og nemt forklaring af Lisbeth ang regning og bruger af app. Tak til dejlig medarbejder natur energi har. 😍

8. elokuuta 2023

Hej Kozeta,

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - dem vi sætter stor pris på.

Spørgsmål og svar

Lisbeth havde svar på alle mine spørgsmål og var flink og imødekommende.

7. elokuuta 2023

Hej Kristina,

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - dem vi sætter stor pris på.

Elendig kundeservice

Jeg har oplevet gentagne problemer med dette elselskab, som har ført til en række frustrationer og til sidst beslutningen om at skifte udbyder. Mine udfordringer begyndte med uforklarligt høje aconto opkrævninger, som blev fremsendt flere gange uden tydelig begrundelse.

Da jeg forsøgte at kontakte kundeservice telefonisk, blev mine opkald ikke besvaret, og jeg oplevede lange ventetider uden at komme igennem. Dette problem fortsatte også, da jeg prøvede at skrive til dem via deres hjemmeside. Mine forespørgsler blev konsekvent ignoreret, og jeg modtog aldrig svar.

Min sidste opkrævning med selskabet er endnu et eksempel på deres manglende gennemsigtighed. Trods gentagne henvendelser i over tre måneder har jeg stadig ikke modtaget en udspecificeret regning eller fået oplyst, hvad jeg præcist betaler for. Denne mangel på klarhed og respons fra selskabets side har efterladt mig skuffet og utilfreds.

I lyset af denne erfaring kan jeg ikke anbefale dette elselskab til andre, der søger en pålidelig og transparent service.

Opdatering efter svaret fra Natur-Energi:
Det kan være, at ventetiderne skulle være fine. Faktum er, at jeg blev smidt af køen eller mødte en optaget tone, når jeg ringede. Så det må være ventetiden for dem som kommer igennem.

Jeg sendte mit kundenummer med til Natur-Energi, så hvis ikke de kan kontakte mig direkte, er det nok et spørgsmål om vilje.

31. toukokuuta 2023

Hej Kristoffer

Jeg er ked af at læse din anmeldelse.

Det er ikke sådan en oplevelse vi hos Natur-Energi ønsker at efterlade vores kunder med.

Jeg kan ikke genkende din beskrivelse af lange ventetider og opkald som ikke bliver besvaret, vores ventetider ligger gennemsnitligt på 2-3 minutter og vi tilbyder at ringe kunden op hvis man vil undgå evt. ventetid.

Alle henvendelser som sendes pr. mail bliver også besvaret inden for få dage da vi har en god bemanding, også hen over sommerferien.

Det er desværre ikke muligt at følge op på din henvendelse da jeg ikke kan finde dine oplysninger ud fra henvendelsen.

Du er velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf. 70 27 77 80, vi er klar på telefonen fra kl. 08.00 til 18.00 alle hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig,

Mvh. Anni/Natur-Energi

Har netop opsagt min aftale med…

Har netop opsagt min aftale med Natur-Energi.
Ikke fordi jeg på nogen måde har været utilfreds, men blot fordi vi har fået et andet behov, jeg har i den forbindelse modtaget en regning på kontraktbrud. jeg har aldrig tegnet en kontrakt på 10 år med natur energi, og det er ikke 500kr vi snakker om, men 8000kr vi har været kunder hos jer i mange år efterhånden så jeg synes virkelig at det er en dårlig afslutning på et ellers godt samarbejde, så jeg kan under ingen omstændigheder anbefale natur energi
til andre.
Vh.
Henrik S.

26. heinäkuuta 2023

Hej Henrik,

Jeg er utrolig ærgerlig over at læse din anmeldelse, af dit afsluttede kundeforhold med Natur Energi.

Jeg kan se at du er i dialog med min kollega, omkring en løsning på din henvendelse.

Mvh Kiri, Natur Energi

Tusind tak at natur-enrgi ikke er en…

Tusind tak at natur-enrgi ikke er en brik i klimakatastroferne. At etik og samvittighed er fri for skyld i co2 fossile brændstoffers udslip - de penge fra kunderne er givet godt ud

20. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Energiselskabet Natur-Energi A/S (virksomheden er lukket)

Hej Poul-Werner Eilsø Nielsen.

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - det er enormt værdsat.

Vores kunders tilfredshed er utrolig vigtig for os hos Natur-Energi og vi er derfor glade for at læse om din oplevelse.

Rigtig god dag,

Mvh. Rikke/Natur-Energi Kundeservice

God kundeservice

Har netop opsagt min aftale med Natur-Energi.
Ikke fordi jeg på nogen måde har været utilfreds, men blot grundet en flytning.
Kan kun anbefale Natur-Energi. Har været tilfreds hele vejen igennem og selv i forbindelse med opsigelse af min aftale har der ikke været noget at sætte en finger på.

17. heinäkuuta 2023

Hej Heidi Simonsen.

Mange tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner - det er enormt værdsat.

Rigtig god dag,

Mvh. Rikke/Natur-Energi Kundeservice

Pengene kommer ikke tilbage

For næsten 2 måneder siden fik jeg en "omvendt" regning, hvoraf det fremgik, at der ville blive sat kr. 735,72 ind på min betalingsservice. Jeg ringede til Natur-Energi den 8. juni, hvor jeg fik at vide, at pengene ville komme i løbet af få dage. Nu er de få dage blevet til mere end en måned, uden at der er sket noget. Det er meget lidt betryggende.

11. heinäkuuta 2023

Hej Benny,

Tak for en behagelig snak i telefonen.

Du er desværre én af de kunder, der blev ramt af fejlen med udbetalinger fra Nets, som vi og flere andre selskaber havde udfordringer med i juni. Jeg er glad for, at jeg fik fat i dig, så vi manuelt kan sørge for, at dine penge bliver udbetalt.

Rigtig god dag og god weekend.

Mvh. Maja, NRGi

Meget fin service fra pågældende…

Meget fin service fra pågældende medarbejder, hun har et stort “ service hjerte “ og stor forståelse for kundens behov

26. kesäkuuta 2023

Hej XX,

Mange tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner til vores kundeservice.

Hos Natur Energi har vi fokus på kunderne, samt den grønne omstilling - og derfor glæder det mig at læse om din oplevelse og at du har følt dig hørt.

Rigtig god dag til dig.