1. Vanhusasioihin erikoistunut asianajaja
  2. Lakiasiaintoimisto
  3. Lakipalvelut
  4. Oikeusasianajaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Det här är er lilla fullservice byrå som är inriktad på humanjuridik. Våra ärenden rör ofta situationer där personer hamnat i konflikt med lagen, myndigheter, andra personer eller bolag. Våra klienter får ett personligt bemötande och varje ärende får den tid och omsorg som krävs för att det skall bli så utrett som möjligt.

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Exceptionellt kunnig och engagerad…

Exceptionellt kunnig och engagerad jurist inom familjerätt. Gav tydlig vägledning, starkt stöd och levererade resultat när det verkligen gällde. Rekommenderas varmt.

9. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet…

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet till min jurist, Samir. Tack vare hans hjälp kunde jag rädda min dotters liv och ge henne den trygghet hon förtjänar. Samir har varit klok, tålmodig och stödjande genom hela processen. Det som imponerade mest var att han alltid satte barnets bästa först, utan att någonsin tänka på vinster eller egen fördel.

9. joulukuuta 2025

Samir är en bra advokat

Samir är en bra advokat, väldigt lugn och trygg och tänker alltid smart . Jag rekommenderar Samir för alla som behöver hjälp i olika situationer. Samir är killen du ska vända dig till, han hjälper dig.

14. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ger Samir Baraka bästa betyg .

Ger Samir Baraka bästa betyg . Jag fick hjälp av Samir i en bodelning. Samir är kompetent , klok , ansvarstagande och trygg . Tack för all tid och engagemang du lagt på mitt ärende allt sköttes på ett mycket proffsigt sätt .Det var enkelt att få kontakt och Samir återkopplad snabbt.Jag rekommenderar verkligen Samir Baraka som jurist inom familjerätt . Min betyg 5 av 5 möjliga !!!! Mvh Tetiana Chudnovets.

13. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin