Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Pani Paulina N. Super sprawnie załatwiła moje sprawy. Rozliczenie - formularz rewelacja jak prześle się na starcie odpowiednie informację to potem kontakt ograniczony jest do niezbędnego minimum dzięk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Polecam z całego serca. Bardzo dobry kontakt z Panią Pauliną, która szybko i dokładnie odpowiadała na moje pytania i watpliwości. Pełna satysfakcja z mojej strony i podziw za profesjonalizm. Polec... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jestem mega zadowolony z czasu realizacjimojego zlecenia Wszystko miało być zrobione w późniejszym terminie a dokumenty otrzymałem przed czasem Jestem pod wrażeniem Waszego profesjonalizmu jako f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Witam.Mysle że Państwa doradztwo i pomoc w zakresie prawa pracy, finansów jak najbardziej pożyteczna. W poszukiwaniu biura lub firmy otrzymałem Wasza rekomendację od znajomych. Oceniam Wasza pr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Luottotietotoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Jesteśmy profesjonalnym biurem konsultingowym specjalizującym się w finansach i kredytach norweskich oraz wszelkich sprawach urzędowych.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Bardzo miła obsługa

Bardzo miła obsługa , kontakt natychmiastowy z klientem oraz bardzo precyzyjne wytlumaczenie wszystkich wątpliwości .

POLECAM BARDZO SERDECZNIE

14. joulukuuta 2021

Bardzo wysoki poziom usług

Bardzo wysoki poziom usług, obsługi klienta oraz wiedzy na temat podatków i innych zagadnień dot. Norwegii . Kolejny rok z rzędu rozliczałem się z firmą Multinor i wynik był w 100 % taki jak mi wyliczyli. Duże podziękowania dla Pani Kamili za fachowe podejście, empatię i pomoc w rozliczeniu podatku . Szczerze polecam!

Cyprian

26. marraskuuta 2021

Witam

Witam. Multinor- miła i fachowa obsługa. Kolejny raz pomogli załatwić sprawę zgodnie z wyliczeniami i z czasem.
Pozdrowienia dla Pani Weroniki Grzybowskiej.

16. heinäkuuta 2021

Polecam MultiNor

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą MultiNor. Pracowników cechuje profesjonalizm, rzetelność i terminowość. Polecam firmę MultiNor wszystkim którzy potrzebują uporać się z różnego rodzaju urzędowymi sprawami w Norwegii.

13. heinäkuuta 2021

Ocena wspólpracy

Witam! Polecam bardzo usługi MultiNOR.
Profesjonalna i bardzo miła obsługa, doradztwo w sprawie kredytów, duże doświadczenie w rozliczeniu podatku, bezpłatna konsultacja.
Szczególne podziękowania dla Pani Katarzyny Lamk
(Specjalista ds. Obługi Klienta MultiNOR) za bardzo miła obsługę i fachowe doradztwo.

13. heinäkuuta 2021

Recenzja

Witam! Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Multinor, polecam wszystkim którzy potrzebują porady lub pomocy w sprawach dotyczących Norwegii, wspaniali ludzie i profesjonalne podejście do klienta.
Pozdrawiam cały zespół Multinor!!!

12. heinäkuuta 2021

Dzień dobry

Dzień dobry, jestem bardzo zadowolony z pomocy i Obsługi Konsultantki MultiNOR Pani Kamili Lempek, moja sprawa została załatwiona szybko i konkretnie. Pełen profesjonalizm. 5 Gwiazdek! :)
Pozdrawiam

12. heinäkuuta 2021

Dziękuję za przemiłą współpracę

Na początku byłem sceptyczny, ale spróbowałem i przekonałem się, że Multinor to wysokiej klasy specjaliści i szalenie mili ludzie. Od początku do końca z cierpliwością i precyzją dbają o to, żeby twoja sprawa poszła jak najlepiej. W szczególności miło było współpracować z Panią Katarzyną Lamk. Dziękuję serdecznie. Jesteście kochani :-)

15. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Witam niestety ale Multinor nie…

Witam niestety ale Multinor nie wywiązał się do końca z umowy podczas tłumaczeń. Przez telefon byłem zapewniamy że tłumaczenia ze skanu będą akceptowalne w urzędzie stanu cywilnego ale niestety tak się nie stało. Tłumaczenie przez telefon ze jest pandemia i powinno to przejść albo pojechać do innego urzędnika jest po prostu bzdurą na maksa. Multinor powinien informować klientów ze jest taka możliwość że dane tłumaczenie może zostać nie uznane a nie zapewniać że wszystko bedzie super. Nie polecam Multinoru za brak wiedzy na temat jak działają urzędy w naszym Polskim kraju. NIE POLECAM NA MAKSA !!!

10. elokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Z usług Firmy MultiNOR korzystam od 2018 roku.

Z usług Firmy MultiNOR korzystam od kilku lat. Głównie w zakresie rozliczenia zwrotu podatku za rok poprzedni. W mojej ocenie poziom usługi oceniam jako DOSKONAŁY. Szybko, sprawnie, rzeczowo, profesjonalnie. Weryfikacja przedstawionych przeze mnie potrzebnych dokumentów jest surowa i rzetelna, co ma znaczenie. Mam tutaj na myśli fakt iż jeśli dokumenty nie zostaną odrzucone przez MultiNOR, to na pewno nie zostaną odrzucone przez jakikolwiek urząd norweski, zależnie od tego czego dotyczy konkretny przypadek. Polecam usługi firmy MultiNOR.

19. heinäkuuta 2020

Rewelacyjna obsługa

Rewelacyjna obsługa, jakość i szybkość sprawy na bardzo wysokim poziomie. To było moje pierwsze rozliczenie w Norwegii. Ogólnie wielkie wielkie zadowolenie. Dziękuje i pozdrawiam Panią Kamile L.

13. heinäkuuta 2020

Polecam MultiNOR wszystkim

Polecam MultiNOR wszystkim, którzy potrzebują szybkiej i fachowej pomocy. Szybka wycena, bardzo dobry i sprawny kontakt, sprawna realizacja zamówienia, fachowe podejście do klienta i dobre ceny.

25. huhtikuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin