Vandaag sushi besteld voor meer dan € 100. Bij bezorging bleek de helft niet geleverd. De 3 x Spicy tuna roll a € 50,40 was niet geleverd evenals de zogenaamde gratis ebril roll. Gebeld met mr.... Näytä lisää
Ernstige klachten na bezorging: Voedselvergiftiging zonder twijfel. Gisteren hebben wij eten laten bezorgen door Mr. Sushi. De bezorging verliep prima, maar de gevolgen waren helaas heel vervelend.... Näytä lisää
19:56 een bestelling geplaatst. Thuisbezorgd geeft aan 30-45 min bezorgtijd. 21:22 gebeld waar onze bestelling blijft? ‘Over 15 min wordt u bestelling bezorgd’. 21:34 worden we terug gebeld, uw bes... Näytä lisää
--------- Super irritant personeel. Zeer onprofessioneel,groote mond en eten was Koud(niet te vreten, de rijst viel helemaal uitelkaar)hele rol vergeten en ook nog eens betaald voor saus die we niet... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Wéér mis buj Mr. Sushi
We bestellen regelmatig bij Mr. Sushi in Dedemsvaart. Dit was de zoveelste keer dat we de helft vd bestelling ontvingen. Na een half uur werd de rest afgeleverd echter nog steeds incompleet….. Blijkbaar is hier niemand verantwoordelijk en doen we maar wat….
Ballentent
Helaas, verkeerde bestelling ontvangen... kan gebeuren. Dan zou je denken - als bedrijf zijnde - dit willen we goed oplossen zodat de beste man nog een keer terug komt (gaan we dus niet meer doen he).
Het verkeerd bezorgde laten ophalen - waarschijnlijk - zodat ze het koud kunnen bezorgen bij de begunstigde maar vervolgens geen service verlenen door het goede wel te bezorgen. Om 19:20 wordt er gezegd dat het met een kwartier bezorgd gaat worden. Om 20:00 maar weer een keer gebeld: 'ik bel je zo terug' en om 20:20 zelf maar weer even moeten bellen en dan te horen krijgen dat de bestelling is geannuleerd.
WAAR-DE-LOOS.
Heel slecht!
Ik had zin om samen met me lieftallige collega sushi te bestellen bij Mr sushi. Dit was onze eerste keer bestellen bij Mr sushi maar het stelde ontzettend teleur. ik had samen met me collega om 19:00 besteld en om 22:00 was onze bestelling er nog steeds niet. Toen ik belde om te vragen waar me bestelling bleef zeiden ze dat het er binnen 5 minuten was. 40 min later was hij er nog steeds niet en toen ik opnieuw belde bleek hij nog niet eens onderweg te zijn. Eindstand, ik kreeg me bestelling pas na 22:00 en kreeg geen excuses voor het te laat brengen en geen compensatie voor de 3 uur dat we moesten wachten. Verder waren de sushi taai en niet vers. Geen aanrader dus!!
Pokebowls besteld en die waren super…
Pokebowls besteld en die waren super lekker! Daarbij ebi tempura besteld die helaas koud was maar dat hebben ze heel netjes en snel opgelost met zelfs wat extra’s :)
De sushi was wederom heerlijk
De sushi was wederom heerlijk. Wij kiezen bovendien voor Mr Sushi vanwege de snelle en vriendelijke bezorging van Jasi.
Ik kom op de fiets van ver in de…
Ik kom op de fiets van ver in de winkel. Neemt ze geen bestelling aan . Ze wil t personeel niet forceren .
Dacht dat klant koning was
En dit dan leerpunt ...meer personeel of beter getraind
Vervolgens sta ik buiten de bestelling te laten bezorgen.
Dus ze maken t alsnog
Vreemd vreemd
Kiyd
2 keer kwam ons eten 1,5 uur te laat
voor de 2e keer besteld en gelijk de laatste keer. zowel de eerste als de tweede keer kwam de bestelling 1,5 uur te laat… beide keren meerdere keren gebeld waarbij telkens gezegd werd “het komt er binnen 2 minuten aan”, wat vervolgens niet gebeurd. erg ontevreden over mr Sushi.
Expensive and not delicious
We ordered 1x8 crunchy salmon roll, 1x8 salmon advocado roll and 1x8 tempura ebi roll. 24 sushi for the price 41,15 euro. Also additional 2,50 euro delivery cost via UberEats. Seriously it is overpriced and not even delicious.
Fantastisch dit
Fantastisch dit! Mijn vriendin gaf bij de bestelling aan dat we 4 jaar samen zijn en dat we op tijd moesten zijn voor de film. Hebben er extra loempias bijgekregen! Mr Sushi Alkmaar. Thanks toppers
Vandaag via site bestelling gedaan
Vandaag via site bestelling gedaan, bezorgen maandag 1 juli 18.00 uur, vooruit betaald. Echter geen sushi geleverd, telefonisch niet bereikbaar, er heen gegaan, alles donker. Er teleurstellind, graag ontvangen wij onze betaling zsm retour. Henny Kruger.
Em er wordt nergens op gereageerd...
Wij bestellen hier altijd onze sushi & topservice!
Wij bestellen hier altijd onze sushi. Super snel geleverd en echt goede kwaliteit! Laatst ging er iets mis met de bestelling en na even bellen werd direct het juiste geleverd, hele goede service!! Dank!
Te duur voor wat je krijgt
Ziet er heerlijk en verzorgd uit maar als je begint te eten blijkt het vooral veel rijst met een flintertje vis. Daarom beetje te duur geprijsd. Niet heel bijzonder dus
Review
Review of in het Nederlands recensie.
Vanuit eigen perspectief met eerlijke intentie.
Specifiek informatie over kwaliteit van product te geven.
Aandacht voor detail te hebben om naar voortdurende verbetering te streven.
Kwaliteitsbesef wordt door Mr. SUSHI (Assen) als zeer belangrijk gevonden, al dan niet bewezen.
Door klantgericht te werken en klantgedreven.
Behulpzaam (vb foto mobiel) en respectvol tevreden stellen.
Proef, ervaar alvorens oordeel te vellen😉
"Happiness in a box" is een gegeven.
Verlaat zijn met bezorgen, is dan om het even.
Succes, kan soms drukte niet aan...
Echter, zal nimmer ten koste van hun smaak gaan!
Miranda♥️
Wat een baggertent
Wat een baggertent, plus 2 uur wachten op je eten!! Voor ons de laatste keer!!!
Als het kon had ik 0 sterren gegeven
Als het kon had ik 0 sterren gegeven. 16:45 een bestelling geplaatst voor bezorging om 18:15, om 18:30 nog steeds niks ontvangen, dus maar even gebeld. Toen te horen gekregen dat het met 10 minuten bezorgd zal worden. Uiteindelijk na 3 telefoontjes om 20:00 eindelijk het eten gekregen. Al met al hebben ze hiervoor 3 uur en een kwartier de tijd voor gehad.
2 uur wachten is te lang.
De sushi was lekker en de edamame boontjes nog lekker warm. Maar exact 2 uur wachten op een bestelling is echt te lang, zeker zonder even een berichtje (mailtje/appje/belletje) dat het lang kan duren. De volgende keer zullen wij weer elders bestellen denk ik!
Voor €48,00 sushi besteld
Voor €48,00 sushi besteld. Keurig op tijd stond mijn bestelling klaar. Het bestelde zat keurig verpakt, echter de vis m.n de zalm en tonijn op de sushi was veel te dun gesnedenen de afgesproken hoeveelheden zijn niet geleverd
Het ergste: de rijst was véél te zuur!!!!
Oneetbare troep veel te zuur en te klef
Filiaal gebeld, maar wisten mij te melden dat de rijst volgens recept was gemaakt>>>> een reden des temeer om hier nooit meer te bestellen wees gewaarschuwd!!!!
GEEN SERVICE, ANDERHALF UUR TE LAAT
Bestel NIET bij Mr. Sushi!
Mooie praatjes en beloftes, maar afspraken nakomen kent Mr.Sushi niet. Wel zijn ze goed in het ‘van het kastje naar de muur spel’.
In dit geval 4 dagen van te voren een bestelling gedaan en betaald als pre-order, dus hoe moeilijk kan het zijn dat goed in te plannen. Vervolgens is het wachten en wachten en maar aan het lijntje gehouden worden met loze beloftes ‘ze gaan nu weg’. Uiteindelijk pas anderhalf uur later de bestelling gekregen.
Kortom, nalatigheid en geen enkele boodschap aan service. En geld terug geven gebeurt niet. Enkel geld innen.
Erg jammer.
Wat een smerige bende
Wat een smerige bende! Niet te eten, heeft niks met Sushi te maken en nog duur ook!!!! Mr sushi roermond, ik bestel hier nooit meer
65€ gestolen & 0,0 hygiene
Er was voor 99€ aan eten besteld.
Maar 65€ daarvan hebben we nooit ontvangen!
Contact opgenomen met het bedrijf in kwestie, MrSushi IJsselstein.
Maar die weigerde een nalevering of terug betaling van het geld.
Dus contact opgenomen met het hoofdkantoor van MrSushi.
Wat gebeurd er? Begint iemand van het hoofdkantoor ons te bedreigen met advocaten en rechtzaken, simpelweg omdat wij ons geld terug vragen.
Te ziek voor woorden.
Ik ben later ook 1x daar binnen geweest, en niet normaal ranzig hoe ze alles maken daar.
0,0 hygiëne.