A/S Move IT Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Jeg flyttet fra Sverige til Hellas, og det var en del forsinkelser på veien, og et par problemer i Karlstad og på Rhodos, men June og de andre i Moveit var eksepsjonelt hjelpsomme. De ordnet alt til d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Flyttegods fra Hammerfest i Finnmark til Odense. Hele tiden god kommunikation og forventningsafstemning. Kom til aftalt tid og hentede vores ting. Lang transport og lidt forsinkelse på aflevering (som... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Efter 10 år i udlandet kontaktede jeg Move It, der fra start til slut gave mig en enormt personlig behandling og vejledning af flytning af indbo og kæledyr. Lasse tog hånd om absolut alt og jeg følte... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

I would rather pay a bit more because this was a terrible and stressful experience, and ended up costing way more than other offers. Extremely unprofessional management. Delayed services, a lot of... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Muutto- ja säilytyspalvelu
  2. ja myös
  3. Muuttomies

Yrityksen kirjoittama

Move-it har gjort det enkelt at flytte! Move-it har gjort det enkelt og cost-effektivt at flytte – nationalt såvel som internationalt. Internationale flytninger har i en årrække været vores kærneområde. Vi råder i dag over et internationalt net af betroede partnere samt en stab af specialuddannede medarbejdere og kan derved håndtere langt de fleste flytteopgaver ved en flytning til udlandet. Move-it har også etableret en Europæisk van-line, der gør det muligt at tilbyde flytninger i Europa og evt. videre ud i verden.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. De kan ikke finde rundt i deres egen tilbud, endte med og betale extra.

Kundeservice giver utrolig kort og koldt svar på deres mail, overall ikke en særlig service mindet virksomhed.

29. syyskuuta 2021

Den perfekte flytning

I forbindelse med salget af en lejlighed i Luxembourg var det yderst vigtigt, at tidsaftaler blev overholdt til punkt og prikke for afhentning af flyttelæs. Flytning aftalt til 21.09.21 med start klokken 8 og på slaget 8 kørte en stor blå flyttevogn op foran huset. To herlige, friske og effektive gutter klarede nedbæring på super kort tid. Et stort smil og hyggelige. Vi skal bruge en større flytning i februar og det første firma vi vil ringe til er Moveit Int. Læsset afleveres så på fredag klokken 9 til vores nye hus - er ikke i tvivl om at aftalen igen holdes. Kan ikke beskrive betalingsforløbet, da vi ikke har fået regningen endnu. Også en stor ros til administrationen (Thomas) for flot forarbejde - et forarbejde og kommunikation til UG.

27. syyskuuta 2021

Kære Ole,

Mange tak for de flotte ord, og din varme anbefaling.

Vi er meget glade for at høre, hele processen er gået efter planen og I er glade for vores service.

move from Berlin to Oslo

Just moved from Germany to Norway. Because it was in the middle of the pandemic, I was very anxious about the entire process. The guys from move it were super helpful and professional, took care of everything and made it for a very stress-free move. Would definitely recommend.

26. kesäkuuta 2021

Dear Camilo,

Thanks alot for your warm recommendation.

We are very happy to hear that the whole process has gone according to plan and that you are happy with our service.

Aflyste 6 dage för min flytning

Jeg aftalte en maaned i forvejen flytning fra Danmark til Tyskland, dog med den detalje at jeg ikke havde lejemaalet, saa adressen skulle oplyses 2 uger för indflytningen. Det gjorde jeg som aftalt. En uge för flytningen skrev de saa, at der skulle betales ekstra for en parkeingstilladelse. Jeg sagde OK. Og saa skrev de, at jeg jo ikke havde bekraeftet i tide, saa de kunne ikke flytte for mig för 2 uger senere.

22. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en virkelig god oplevelse...

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at få hjælp til min flytning med MoveIt. Deres to flyttemænd var yderst hjælpsomme, venlige og punktlige. Jeg vil klart anbefale det til andre.

16. maaliskuuta 2021

Kære Christine,

Saanut 5/5 tähteä

Moveit helped get my things from Sweden…

Moveit helped get my things from Sweden to Denmark in what was a very smooth process. There was continuous communication throughout, from the preparatory stages and during the move. In my perception the delivery was fast. I'll contact them for my next move as well.

17. elokuuta 2020

Dear Mirgita,

Tailor made service

I want to thank you the whole Moveit team for an amazing international move experience. From packing to handling my requests and queries to delivery everyone has been great! A professional, friendly and responsive service that made me feel like nothing was too much trouble and I was your No1 customer ❤️

14. elokuuta 2020

Dear Karen,

Saanut 1/5 tähteä

Det tog dobbelt så lang tid

Det tog dobbelt så lang tid, var super utroværdigt omkring håndtering af betaling, deres underleverandører var endnu værre og havde endnu mindre styr på det. Skulle jeg bruge dem her igen, ville jeg kræve at man kunne betale til dem på almindelig vis med kort eller mobile, personligt ville jeg aldrig underskrive deres kontrakt igen, de fralægger sig alt ansvar og kræver overbetaling der ikke matcher service, jeg kender en fisk med skæg, der virker smartere.

Januar 2023
June! Kend reglerne, mit gæt uden at vide bedre er at i overholder GDPR, hvorfor det giver enormt god mening at du ikke kan finde mig. Jeg kan ikke bruge din indsats til noget som helst, det er absolut 3 år siden, 1000 dage, og nu vil du kigge på det? Stop dig selv, tag og pas dit arbejde, jeg skal på ingen måde tale med jer, det giver mig intet!

4. helmikuuta 2020

Hej Mark,

Vi har ikke anvendt denne portal, og derfor vil du heller ikke have fået svar på din henvendelse. Jeg har nu forsøgt en dialog med dig, som jeg kan se ikke følger noget med sig. Vi lukker den derfor herfra.

2nd leg arrival in Bangkok

Our stuff was delivered this week (early July) in Bangkok, and also the delivery went very well. The team was great, motivated, patient and careful. All items arrived safely, in an organised manner. Our goods arrived spot on time early May, but we needed local storage as our apartment was not ready yet. Even after unloading into local storage for more than 2 months all items were in perfect condition, well wrapped and labeled. Can fully recommend to use the services of Move It A/S and their partner United Relocations here in Bangkok, Thailand.

7. heinäkuuta 2019

Dear Julia,

Saanut 5/5 tähteä

København til Marseillen - Fantastisk!

Jeg tog tre tilbud hjem - de to andre var henholdsvis lidt og noget billigere, men der var alle mulige forbehold i tilbudene. Movet-It svarede først, og med et klat entydigt tilbud. De var hurtige til at svare på et par opklarende spørgsmål. De kom som aftalt. Var super prof og samtidig ualmindelig søde og rare flytte folk. Læsset blev leveret som aftalt i Marseille ( hvordan de fik den kæmpe bil gennem byen ved jeg ikke) men de kom med et smil på læbe og sagde det have været en oplevelse. Vi have nogen udfordringer med at få tingene ind - no problem - det fiksede de også med et smil og lidt sved på panden. Fra første kontakt til vi glade vinkede farvel til lastbilen har det være en super tryg og professionel oplevelse.
Tusind tak

29. toukokuuta 2019

Kære Grow,

Saanut 4/5 tähteä

Flyt København-Oslo

Jeg benyttede MoveIt til en flytning København-Oslo. Alt i alt en meget behagelig oplevelse. Hurtige til at svare på mails, fordelagtig pris, afhentning og levering til tiden, og ingen skader på gods. Anbefaler gerne dette firma til andre!

27. toukokuuta 2019

Kære Nina,

Saanut 5/5 tähteä

Efter at have læst de lunkne…

Efter at have læst de lunkne anmeldelser var jeg lettere nervøs for at benytte mig af Move-it, men jeg tænkte, at anmeldelserne netop kun var lunkne, ikke aggraverende. Så jeg tog chancen, og det var alle pengene værd. Deres flyttetilbud var desuden meget fordelagtigt.
Alt mit gods (møbler og personlige ejendele) klarede turen fra Danmark til Cypern så godt som uden en skramme. De eneste skrammer var et lille hak i sofabordpladen, en lettere bøjet lampestang og nogle smadrede asietter - alt sammen noget, som sikkert ville have klaret skærene, hvis jeg selv havde sørget for at beskytte tingene ordentligt fra starten. Alt, der ikke var i kasser, havde Move-It pakket yderst forsvarligt ind i en kraftig bobleplast.Mit gods ankom til tiden, og jeg blev ikke afkrævet yderligere udgifter. Kommunikationen med selskabets direktør og kontaktperson var lynhurtig og skarp, og det lokale flyttefirma i Cypern, Orbit, var behageligt og professionelt. Jeg kan kun sige gode ting om min oplevelse med Move-It og synes, at de fortjener en god anmeldelse.

17. joulukuuta 2018

Kære Dorte K,

Saanut 1/5 tähteä

They got the pictures of the broken…

They got the pictures of the broken items and they are only covering for 4% of their value.

We have received everything in 100 days against the original estimate of 45-60 days. As soon as my items where in the container, they asked for $1000 more and I paid them. Then I got asked by the US delivery company for more money as well, although I did not finally pay them the second time. We received many items broken, everything that was fragile and could break, broke because a poor handling.

This delivery process has been stressful, expensive, poorly communicated and this is not acceptable for a company that claims to be professional

6. marraskuuta 2018
Saanut 2/5 tähteä

Vi fik også en ekstra regning

Vi fik også en ekstra regning. 210 USD, så ikke det store, men jeg bryder mig ikke om tilgangen. Vi har fulgt de anvisninger vi har fået fra firmaet til punkt og prikke, men det er bare at betale.

17. elokuuta 2018

Uacceptabel oplevelse med MOVEIT

Benyttede MOVEIT til en flytning fra DK til Asien.

På et tidspunkt hvor møblerne kun var nået til Holland kræver de pludselig 100% betaling, hvilket ikke var aftalt fra starten.

Vi tilbød (og betalte) 50% hvilket vi troede lukkede sagen.

Kort tid efter modtog vi en mail om at varerne ville blive holdt tilbage såfremt vi ikke betalte 100% inden for kort tid.

For at undgå yderligere forsinkelser løste vi sagen ved at fremsende en betalingsgaranti på beløbet.

Flyttefolkene (der pakkede) var meget professionelle og lavede et flot stykke arbejde. Håndtering af tilbud etc. var også godt.

Afkrævning af 100% betaling før der er leveret, samt trusler om at tilbageholde varerne er ikke acceptabelt - derfor den lave karakter.

Alt ovenstående blev håndteret af selskabet direktør, og ikke en "tilfældig medarbejder". Dermed klart at forstå som selskabets politik for håndtering af deres kunder.

17. tammikuuta 2017

Hej Customer,

Tak for din henvendelse.

Jeg kan ikke finde dig i vores system ud fra dine oplysninger. Jeg mangler informationer for at kunne følge op på din sag.

Du er velkommen til at fremsende mig følgende informationer til mig på e-mail:
- Dato for flytning
- Hvorfra og hvortil skulle der flyttes
- Fulde navn

Så vil jeg følge op på sagen.

PFT.

june@moveit-int.dk

uacceptabelt

jeg har købt en veteran bil i USA som et far sønner projekt, og den blev sendt i en shared container fra Los Angeles. og den amerikanske shipper havde valgt Move It som speditør/handler når containeren kom til DK. Der var problemer lige fra starten, først en 100% dyre pris end konkurrenten, og efter mange mails måtte Move It erkende at de havde lavet en fejl ,men regningen lød stadig på over 5000kr for at rulle en bil ud af en container og lave told papirer, men ak fik derudover en regning på 3188,80 kr for Demurrage, som de mente var min skyld, men det viste sig at den toldskat regning de sendte mig skulle betales på et +73 kort ifølge den vejledning som Move It sendte med, hvilket var helt forkert, men den betalte jeg, og de rykkede så for en kvittering af denne, hvilket de aldrig havde bedt om så derfor blev jeg pålagt denne demurrage, selvom Skat kunne oplyse mig om at Move It havde sendt mig en opkrævning der skulle betales med det +73 indbetalingskort, hvilket skat skal bruge op til 10 hverdage til at registrere, så den betalingsmåde som jeg fik fra Move It var helt forkert og det sagde Skat at "det ved speditøren da" jeg skulle have været adviseret om at betale direkte på skat kontor, eller med det +73 kort og så sendt dem kvitteringen, hvilket jeg ikke blev informeret om, men ak når de så holder ens vare som gidsel, betaler man i protest.

Når jeg kigger tilbage handler alt det her om at jeg hyrer en professionel som skal holde mig i hånden igennem alt dette med at får en bil ind i Danmark, noget som man ikke kan forvente en privat mand ved så meget om, og Move it tager sig jo også godt betalt for det.

Selve deres handlings pris kan jeg have en mening om er meget høj sammenlignet med konkurrenterne, men selve Demurrage som jeg er blevet ekstra pålagt mener jeg 100% er Move it egen fejl de har ikke gidet at bruge tid på at forklare mig arbejdsgangen og de har ikke informeret mig om hvad der sker hvis jeg ikke gør sådan og sådan osv., jeg syntes de er dybt uprofessionelle og mange flere efter mig vil havne i deres kløer med ekstra regninger som skal betales og de holder gladelig ens vare som gidsel med trusler om pladsleje hvis man ikke betaler.

da det hele var over sendte de mig en indscannet kvittering fra Skat, uden yderligere, så kunne jeg selv konkludere at nu kunne jeg så hente min bil og gad vid på hvilken adresse, sikke en service.

så jeg vil Ikke anbefale Move It , hverken til flytning transport eller bare hvis man skal købe en brugt flyttekasse.

Lars.

14. helmikuuta 2016

Meget besværlig proces

Vi valgte Move It fordi det var det billigste firma vi kunne finde til at flytte internationalt. Vi har fået alt vores indbo, men her er listen af problemer vi stødte på undervejs:

1. Pakning gik næsten gnidningsfrit. Der blev pakket i 4 dage. Der blev dog tabt en elektrisk skruetrækker, som ødelagde gulvet og der blev ødelagt et vindue, som de havde forsøgt at lukke på trods af børnesikring. Begge regninger for reparation blev dog aftalt at blive sendt til dem. Derudover skulle der en anden stor sending med i vores container, dette var vi ikke blevet informeret om, vi troede at vi havde containeren for os selv.

2. Vi fik en ekstra regning på ca 6000 kr. pga vi havde mere end de havde vurderet det til. Da vi fik vurderet hvor meget indbo vi havde sagde vi fx at vi ikke ville betale for at flytte vores sofa, men hvis vi alligevel skulle op og have en 40 fods container kunne vi ligeså godt tage den med. De sagde også til os at nu når vi havde en større container kunne vi også købe noget at tage med. Der var ingen tale om at vi skulle betale ekstra for disse ting. I kontrakten stod der dog at vi betalte for et bestemt antal kubikmeter, men intet om at vi skulle betale ekstra for det, tværtimod var den mundtlige information anderledes. Det endte med vi havde fat i en advokat og forbrugerstyrelsen og endte med et kompromix efter meget grimme vendinger fra Move It´s side. Man kan få den opfattelse af at de bare vurdere for lidt, så det bliver den billigste pris og man så vælger dem og de så sender en ekstra regning. Det burde være en fast pris ellers skulle det klart informeres om det ikke var det! Gad vide om man så ville få refunderet penge, hvis der var mindre end de havde vurderet?

3. Vi blev informeret om det var 35 dage fra DK til USA. Det endte med at tage 61 dage. Og af en eller anden grund blev den ikke afsendt som planlagt i DK og ventede i lang tid i Holland.

4. Afleveringen fungerede relativt smertefrit. Dog havde man i DK lavet en VIP kasse med skruer etc til at samle møbler. Det var bare ikke lige informeret videre til det overtagende firma, så det tog lang tid at finde den kasse. Vores seng blev ikke samlet ordentligt, men vi fandt ud af selv at justere det bagefter.

5. Vi betalte 6000 kr. i forsikring (og havde ikke set at der kunne ødelægges for 2500 kr. inden vi fik noget udbetalt). Der var en reol til 100 usd der blev ødelagt. Det tog dem ugevis at svare på vores henvendelse og det endte jo med at vi intet fik på trods af vi har betalt endnu mere i forsikring.

6. Kasser afhentes ikke, så man skal selv skaffe sig af med dem. Dette var der heller ingen information om.

Vil nok ikke anbefale dette firma hvis man ønsker det hele skal gå gnidningsfrit. Det var meget tidskrævende og noget frygteligt besvær. Måske var det stadig billigere end de andre firmaer, men så skal man tage alt besværet med.

Godt råd er i hvert fald at få klarhed over om det er en fast pris når de er ude at vurdere og ikke afhængig af kubikmeter.

9. marraskuuta 2015

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin