Eventyrlig og romantisk historisk kro
Stemningsfuld historisk kro, nænsomt istandsat så den fremstår smuk, sjælfuld og romantisk. Der er både nyrestaurerede kroværelser og store familieværelser. Skønne skønne omgivelser ved park og å.
Den engelsk inspirerede mad er altid suverænt lækker, krofatter sætter en ære i at lave al maden fra bunden med friske lokale råvarer, og det kan smages! Kroens dygtige og elskelige personale (eller kroparret selv) modtager gæsterne med både hjertevarme og humor.
Kroen har mange hyggekroge, hvor man kan slappe af og livsnyde. Udenfor kan man sidde ved åen, fiske, eller tage en idyllisk gåtur mellem de to naturtårne. Der er også bålplads, legeplads og boldplæne, masser af tumleplads for børn også. Indenfor er der både grøn-oase-cafe, udsigtsrestaurant, samt sofastue og engelsk pub med bl.a. pool og dart.
Uanset om anledningen er fest og fejring med lækker gourmetmad, søndagstur-kaffe eller fredagshygge med engelske øl, så kan man finde det på Morup Mølle kro.
Vores familie har efterhånden besøgt kroen mange gange, simpelthen fordi vi elsker at komme der ❤️. Derfor giver vi Morup Mølle Kro vores allervarmeste anbefaling!
15. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu