Jeg har fået indsat to hofteproteser – i november 2024 og april 2026 – ved speciallæge Kjeld Søballe, og begge forløb har været helt uden komplikationer. Jeg har oplevet en meget høj grad af prof... Näytä lisää
Er d.5. marts underlivsopereret på Mølholm Privathospital, Århus. Super dygtigt og meget nærværende personale lige fra sekretær til personale på opr. og opvågning. Ingen nævnt ingen glemt - dog bliver... Näytä lisää
Har netop fået min anden nye hofte på Mølholm hos det dygtigste, venligste team af topkirurg og narkose. Alt er forløbet perfekt, jeg har været i de bedste hænder fra start til slut. Vil gerne frem... Näytä lisää
Privathospitalet Mølholm er danskejet og drevet af førende speciallæger. Vi har afdeling i Vejle, Aarhus og København. Vi er et af Danmarks ældste privathospitaler, og med 32 specialer har vi også det bredeste udbud af undersøgelser og behandlinger. Det giver os mulighed for at udføre komplicerede operationer og medicinske behandlinger – med kort ventetid. Siden 1992 har Privathospitalet Mølholm været drevet af en ambition om at udvikle og forbedre både os selv og vores patientforløb. Vi fører løbende kontrol med kvaliteten, og arbejder systematisk med høj patientsikkerhed, patienttilfredshed og behandlingskvalitet. Når du vælger Privathospitalet Mølholm, bliver du udelukkende behandlet af specialuddannede læger og sygeplejersker, der har særlig viden om netop dit problem. Vi er glade for, at du bruger tid på at anmelde os. Vi gør opmærksom på persondataloven, som begrænser os i at svare på personrelaterede anmeldelser, ligesom den også skal forhindre, at du videregiver dine egne, families eller venners helbredsoplysninger og personfølsomme data her på siden. Ønsker du at gå i dialog med os angående en god eller dårlig oplevelse, er du meget velkommen til at sende en mail til info@molholm.dk eller ringe på 87203040. Venlig hilsen Privathospitalet Mølholm
Sysselvej 8, 7120, Vejle Øst, Tanska
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fik lavet ablation - 100% professionelle - kompetencer og tryghed i top, service herunder hjælp fra sygeplejersker i top, beliggenhed og parkering i top = kan anbefale Privat hospital Mølholm med størst mulig respekt og tillid - kommer gerne igen 😊🇩🇰

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Rigtig god, personlig og faglig kompetent behandling.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Efter to tidligere foretagne næseskillevægsoperationer uden afhjælpning af generne blev jeg henvist til Mølholm i Århus. Ved operation udført af speciallæge Claus Gregers Petersen blev mine gener udbedret og min respiration markant forbedret. Jeg kan ud fra min oplevelse anbefale Claus Gregers Petersen ved Mølholm, særligt såfremt der er tale om et svært udgangspunkt, hvor en ekstraordinær faglighed og erfaring er påkrævet til udbredning heraf. Ligeledes var oplevelsen med det øvrige personale meget positiv.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Venligt og imødekommende personale, der er nærværende i kontakten.
De lytter.
Personalet fremstår fagligt kompetent og grundigt.
Meget informativt.
Føler mig tryg ved personalet.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Rigtig god behandling hele vejen igennem forløbet. Vi følte os i fuldstændig trygge hænder. Kun stor ros til Privathospitalet Mølholm.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Jeg og mine pårørende fik en udsøgt, professionel og meget omsorgsfuld behandling, under min hjerteoperation for arytmi, på Mølholm. Hvis jeg atter skulle opereres, ville jeg vælge Mølholm…..også selvom jeg selv skulle betale for operationen. Heldigt at leve i en tid, hvor der findes dygtige ildsjæle som på Mølholm, der både kan lindre, helbrede og trøste.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Jeg har oplevet en meget høj grad af professionalisme og tryghed hele vejen igennem – både før, under og efter operationerne.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Jeg har haft en meget positiv oplevelse hos speciallæge Marianne Kirkegaard på Privathospitalet Mølholm. Allerede ved første konsultation blev jeg mødt med stor professionalisme, imødekommenhed og forståelse. Marianne Kirkegaard tog sig god tid til at lytte og præsenterede behandlingsmulighederne grundigt og klart.
Lægen udstråler tillid og empati, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg gennem forløbet. Det er tydeligt, at Marianne Kirkegaard har stor erfaring og engagement, hvilket præger hele oplevelsen positivt - alle mine spørgsmål blev besvaret fyldestgørende og respektfuldt.
Jeg kan derfor varmt anbefale Marianne Kirkegaard og Privathospitalet Mølholm til alle, hvor kompetent og omsorgsfuld behandling er vigtig.

Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Mølholm 🙏🏽

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Jeg har været igennem en udredning på Mølholm.
Jeg blev først MEGET grundigt undersøgt hos Neurofysiolog Jørgen Sønderborg. Han var meget omhyggelig og meget grundig i sine observationer og undersøgelser, svarede flot på de spørgsmål jeg havde gennem forløbet og var hele tiden utrolig behagelig at tale med.
Herefter var jeg til samtale hos neurolog Marianne Kirkegaard som selv foretog nogle undersøgelser med en efterfølgende samtale. I mellemtiden havde de to neurologer haft talt sammen om, hvorvidt de kunne finde årsagen til mine symptomer.
Marianne var meget omhyggelig med at forklare deres resultater og virkede meget autentisk da hun oplyste at de (endnu) ikke kunne give mig et svar på mine symptomer. Men hun kunne fortælle mig, hvilke sygdomme jeg IKKE havde (hvilket også var godt).
I stedet for "bare" at sende mig hjem med en eller anden uklar diagnose, sørgede hun for diverse MR skanninger, så det måske kunne belyse mine symptomer. Dette medførte så at andre speciallæger kunne iværksætte behandlinger.
Det var bare SÅ rart at føle at uanset det var meget forskellige symptomer, at jeg følte mig taget alvorligt og at jeg så hvor meget de samarbejdede for at hjælpe mig så godt som muligt.
Også det efterfølgende ønske om aktindsigt, blev lynhurtigt besvaret, og tilsendt.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Privathospitalet Mølholm.

Min oplevelse.
En autoritær personlighed er karakteriseret ved lydighed og respekt over for autoriteterne (dem, der besidder magt) og omvendt selvhævdelse og foragt overfor personer, der opfattes som laverestående. Begrebet har været brugt som forklaring på fordomme, antisemitisme og fremmedhad.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Den 26. februar blev jeg indlagt i dagkirurgisk regi, da jeg skulle have foretaget en ablation grundet rytmeforstyrrelser. Jeg mødte ind kl. 8 torsdag morgen, hvor sygeplejersken tog imod os ved ankomst og fik klargjort mig til den kommende operation. Efterfølgende mødte jeg anæstesilægen, som fortalte om den forestående bedøvelse. Jacob, hjertelægen, hentede mig ved 11-tiden, hvor vi fulgtes ned til operationsstuen og fik en uformel samtale om løst og fast.
Efter et par timers operation var jeg tilbage på stuen, hvor sygeplejerskerne havde et trygt øje på en.
Efter jeg var vågnet helt kom Jacob og fortalte at operationen var vellykket.
Jeg blev udskrevet ved 18.30-tiden, og om fredagen ringede en sygeplejerske fra Mølholm for at høre, om alt fortsat var vel.
Hvis jeg skulle blive ramt af hjerterytmeforstyrrelser igen, vil jeg uden tvivl vælge Mølholm, ligesom for syv år siden, hvor Peter Steen behandlede mig for rytmeforstyrrelse.
Tak til Jacob og hans team for god og tryg behandling, og tillykke med jeres nye flotte hospital.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Nu er det præcis 5 uger siden jeg fik ny hofte. Alt er gået planmæssigt og er bare så fantastisk glad , glæder mig til at kunne smide krykke nr 2 inden for kort tid .Kæmpe stort tak til Kjeld og hans team . Der skal også lyde et stort tak til sygeplejerskene og andet personale på stuen . Kan kun sige det var en god oplevelse på Privathospital Mølholm. Kan kun varmt anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Fantastisk fra start til slut. Behandlingen forløb uden problemer og jeg har følt mig rigtig godt behandlet . Super behandling

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Slyngeoperation ved utæthed ved nys, host,hop mm
Operationen blev udført stille og rolighed og god service efter operationen
Er nu tæt ved nys mm og fået bedre livskvalitet igen

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Jeg blev i midten af januar opereret af øre,næse, halslæge Claus Gregers Petersen. Han har hele vejen igennem været professionel, lyttende og behagelig. Og ikke mindst ærlig omkring resultat og tidsramme. Kunne ikke være mere tilfreds og giver både ham og det øvrige personale mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Virkelig en dårlig oplevelse. Havde selv bestilt for at blive behandlet for min Hashimotos sygdom ved endokrinolog Søren. Men har aldrig mødt et menneske der var mere arrogant og som om han vidste alt i verden, for han er jo LÆGE. Ingen forståelse for mine symptomer, kiggede kun på tal. Og så igen endnu en læge i Danmark der intet rigtig ved om stofskiftet. Men havde håbet på bedre behandling end det offentlige når man selv betaler for det, men jeg blev klogere !!

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Venlige, forstående, imødekommende og forklarende. Fik en tid allerede dagen efter henvendelse til Mølholm.

Vastaus yritykseltä Privathospitalet Mølholm
Kompetent og tryghedsskabende behandling. Omgivelser og indretning er bare i en liga for sig selv. Kan og vil meget gerne anbefale Mølholm til andre.