Hold jer langt væk fra Mogens Elmer. De løber fra indgåede aftaler, taler ned til kunderne og har tydeligvis ingen forståelse for, hvad god service er. Tonen bliver hurtigt uprofessionel og personli... Näytä lisää
Mogens Elmer A/S
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Benyt Ikke Mogens Elmer Næsten dobbelt pris på alle reparationer + jeg købte en bil som viste sig at ha problemer med det elektriske system, de har ikke formået at reparere den, de siger de skifter... Näytä lisää
Meget ærgerligt at konstatere at denne forhandler ikke overholder hvad der er lovet. Det er nu 3 år siden vi købte 2 biler hos dem, og siden er vi ikke blevet kontaktet overhovedet vedr rusteftersyn.... Näytä lisää
Jeg har lige haft min CX5 til Ditex-behandling hos Kim, som netop har Nanotek- behandlet den. Det er et kæmpe arbejde, hvorfor jeg lod de professionelle udføre behandlingen. Kim forklarede i detalj... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Et særligt kendetegn i vores forretning er, at vores medarbejdere har været ansat i mange år. Det fortæller noget om, at de er glade for det, de laver, og om atmosfæren hos Mogens Elmer A/S. Vi tror på at vi gennem kompetente og dygtige medarbejdere, kan give dig den bedst mulige oplevelse - hvad end det er administration, værkstedskyndighed eller bilsalg. Alle vores medarbejdere har bred erfaring indenfor deres specifikke felt og er derfor klædt på til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have ny bil, repareret din bil, eller noget helt tredje. Mogens Elmer blev grundlagt i 1975, og har i dag 3 afdelinger. Vores bilhus i Kastrup forhandler Mazda, Suzuki og Citroën - Bilhuset i Helsingør hedder Falken & CO ApS og forhandler Ford, Kia, Mazda og Chevrolet - Bilhuset i Rønne hedder Bilhuset Mogens Elmer og forhandler Ford, Kia, Mazda og Suzuki og yder Aut. Nissan Service. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Yhteystiedot
Kirstinehøj 66, 2770, Kastrup, Tanska
- 32519090
- info@mogens-elmer.dk
- www.mogens-elmer.dk
Muut katsoivat myös näitä
Katten i sækken
Inden jeg skrev under på slutsedlen spurgte jeg sælgeren om bilen havde haft nogle skader, svaret var meget kontant nej, det er jo en næsten ny bil.
Dagen efter leveringen, konstaterer jeg at der alligevel havde været laver en reparation, det skriv jeg til sælgeren, han beder mig om at komme og vise ham det. Dagen efter finder man imellemtiden ud af bilen havde været påkørt, og der var lavet en mindre reparation, skiftet en bagskærm / kofanger, det var ikke det svar jeg fik da jeg skrev under på slutsedlen.
Jeg bad derfor om at handlen skulle gå tilbage, og jeg fik det jeg havde givet for bilen + den undervognsbehandling jeg havde fået udført og betalt for, svaret jeg fik var det kommer til at koste dig penge at lade handlen gå tilbage. Men det kan ikke være rigtige, da jeg blev fejlinformeret om bilen havde haft en skade.
Jeg havde ikke købt den bilen hvis jeg var blevet informeret om at den havde været skadet.

Udover forventning
Købte en Mazda cx-3 hos Mogens elmer i Dragør. Fik en skarp pris, god gennemgang af bilen og ikke mindst en ekstrem hurtig levering 👍👍 Alt som lovet. Kan klart anbefale!

Uacceptabel adfærd ifm. lånebil
Min bil blev skadet i et uheld og mit forsikringsselskab sendte den til Mogens Elmer til vurdering. Jeg fik venligt (troede jeg) lov at låne en lånebil imens det blev vurderet om det kunne betale sig at reparere den.
Det er lånebilen dette drejer sig om: Jeg fik blot stukket en nøgle i hånden og fortalt at bilen holdt bagerst et sted i deres afdeling for skader. Jeg fandt dens selv og kørte afsted i den og afleverede den til aftalt tidspunkt.
Ved aflevering går en af deres medarbejdere ud for at se efter skader – han finder en ridse på ydersiden af et sidespejl (vis mig lige den lånebil i KBH der ikke har en ridse). Han spørger selv om bilen blev gennemgået da jeg hentede den, og jeg informerer ham om at det gjorde den ikke (jeg hentede den selv), og at det ikke er mig der har lavet ’skaden’/ridsen. Han siger ikke yderligere. Jeg kører hjem i troen at det var det. Det viste sig efterfølgende at min bil var totalskadet og derfor ikke skulle repareres af Mogen Elmner. Nogle uger senere får jeg så en regning for et helt nyt sidespejl på lånebilen?!
Mogens Elmer svarede ikke på min klage ove dette.
Derfor: PAS PÅ hvis du får tilbudt en låbebil fra Mogens Elmer. Insister på at få en af deres medarbejdere ud for at tjekke bilen på forhånd, og noget ALLE skader, skrammer, ridser. Ellers risikerer du bare at de pludselig 'finder' en ridse et sted ved aflevering.
Utrolig dårlig behandling!

God stemning og service.
En ærgerlig fejl på en brugt bil. Men ingen diskussion. Nemt.
Mazda 6
Altid god service, professionel og fantastisk kunde betjening :-)
Sublim service - altid
Kan ikke foreslå en bedre forhandler
Fantastisk service
Tusind tak til Mogens Elmer der fik reddet min skiferie, da de tog mig ind på værkstedet selv om der ellers var fuldt booket.
Venlig betjening og mulighed for at vente
Jeg bad om at få lov at vente på at bilen blev færdig selvom der var travlt og alting blev klaret indenfor 2 timer, så ganske fint. Prisen kun en anelse dyr.
Startet godt - endte som det værste sidegade værksted!
Det hele started flot - god service - til bilen kom på værksted anden gang - så blev der pludseligt sat computer på (selvom de 2 opgaver de var bedt om at kigge på IKKE kunne ses af computer (den ene) og den anden opgave var tjekket på en måde der intet havde med computer at gøre - ergo bare lige 400kr plus moms på regningen uden grund!
Når man så oven i det finder ud af de skal have 6000-8000kr mere for samme opgave (komplet koblingsskifte med det hele) - som gennemsnittet ude i byen - og konfrontere dem med hvorfor man har fået ting på regningen som ikke burde være der (computer) og hvorfor de er så meget dyre end andre steder - så får man en forsmået mail om de beklager de ikke kan leve op til "ens krav"
Efterfølgende har jeg så fundet ud af, at de har ødelagt et plastik skjold i motorrum som leder kold luft ind til indsugning (en ting de har kigget på første gang den var der) - men det er jo ikke dem - svaret "du må kontakte værkstedet det har været på før os" - MEN nu er det sådan, at der er ikke noget værksted før dem som har kigget på indsugning - ergo ingen har haft det plastisk taget af før dem.
Så det korte og lange er:
De søde piger der tager imod dig - super flinke!
Deres "servicerådgivere" begge super arrogante - og snakker ned til kunderne i telefon - i sådan en grad, at kommunikation overgik fra min side til mail, til det sidste fordi jeg ikke kunne holde det ud.
Forventer du bedre service og kundepleje pga. det er mærkeværksted og MEGET dyrt kontra de andre værksteder (sidegade eller kædeværksteder) - så tager du grumt fejl - jeg er aldrig blevet behandlet dårligere på noget andet værksted!
BRUG DEM IKKE!

Vastaus yritykseltä Mogens Elmer A/S
Fin service men skulle hente dagen efter
Havde fået at vide at jeg kunne få min bil med samme dag, men måtte i stedet hente dagen efter. Ellers ganske fint og tilbagemelding i forløbet.
Mvh
Mikael
Livsfarlig serviceaftale!
Jeg købte bil hos Mogens Elmer i 2011. En Suzuki Swift. Bilen har jeg været tilfreds med, bortset fra, at jeg ikke fik de vinterdæk dæk, som jeg havde betalt for (mindre detalje). På opfordring af sælgeren indgik jeg en service aftale med dem ved samme lejlighed. En noget dyr aftale, men til gengæld med gratis reservedel. Faste udgifter - helt fint tænkte jeg.
Balladen startede så i sommers, da serviceaftalen var sluttet. Istedet for værkstedet, tog jeg bilen til en god kammerat, der er mekaniker. Hans gennemgang af min bil konstaterede rystende fejl. Fejl jeg iøvrigt havde bedt Mogens Elmers værksted om at dobbeltchecke.
Min kammerat fortalte mig blandt andet, at filteret ikke var skruet på. Han kunne fortælle mig, at havde jeg trykket 5 gange mere på mine bremser ville de sandsynligvis ikke have virket, og at bremse klodser og skiver var slidt helt ned, som i HELT ned.
I den tid jeg havde bilen hos Mogens Elmer kørte jeg 105.000 km, og de mente på ikke noget tidspunkt at bremserne skulle skiftes. På trods af at jeg opfordrede dem til at checke bremserne, de to sidste gange jeg var til service. Min kammerat kunne så fortælle mig, at det burde de have været, med mindre at jeg havde kørt med bremserne trykket halvt ned de seneste 5000 km.
Mogens Elmers modvilje til at skifte mine bremse skiver og klodser, kan jeg kun gisne om. Enten er deres serviceeftersyn ikke pengene værd (sjusket), eller også er de langsomme med at skifte bremserne, da de jf min serviceaftale skulle betales af Mogens Elmer selv.
Uanset hvad motivet/årsagen er, så vil jeg på det kraftigste fraråde, at indgå en serviceaftale med Mogens Elmer. Den er ikke pengene værd.
(Kørte rundt i halvandet år med elendige vinduesviskere, indtil jeg selv foreslog værkstedet, at de skiftede hele vinduesviskeren, istedet for at polere vinduet - som var deres løsning hver gang jeg henvendte mig med problemet).

Super!
Jeg har købt ny bil hos Mogens Elmer (af Allan). Der var lidt forsinkelse på udstyr der skulle eftermonteres, men de gjorde bestemt hvad de kunne for at få udstyret hjem hurtigt. Efterfølgende var der lidt små ting som der nu kan være med en ny bil og hver gang har de kigget på det med det samme. Så alt i alt en rigtig god oplevelse at købe bil hos Mogens-Elmer hvor man bestemt ikke føler sig snydt.
Grov og ubehøvlet service
Aldrig om jeg sætter mine ben hos mogens elmer igen....
Jeg købte en C4 novenber 2013 og da jeg købte den betalte jeg dækhotel til mine dæk.
Da jeg så skal have skiftet til sommer dæk så bestiller jeg tid til det, min kæreste tager fri fra arbejde for at hjælp da jeg ikke har mulighed for det... Efter 2 TIMER kommer de ud til min kæreste og siger at de desværre ikke kan finde mine dæk....
For det første så forventer man lidt at de er forberedt på at man kommer, eller også kommer man ud og siger der er sket en fejl og at de vil vende tilbage når de har løst det...
Jeg må selv ringe til dem dagen efter for at høre hvad der sker... Den Dreng jeg får fat på er helt væk og siger at det ved han ikke for ham der har sagen han er optaget og han får sikkert ikke tid til at ringe tilbage til mig samme dag.... WHAT....
Jeg ringer selv op dagen efter og får fat på ham der har med min sag at gøre, han siger som sagt at mine dæk er væk og det har de nok været siden jeg indleverede dem, jeg siger så at jeg så ikke helt synes at det er fair at jeg betaler de 1200,- det koster om året at få dem opbevaret da de jo ligesom ikke har haft dem.... Men manden siger bare: det er jo ligemeget om vi har opbevaret dine dæk på månen, bare vi skaffer dig nogle nye så er det da ligemeget......
Min kæreste har spildt alt i alt 3 timer på dette og diesel frem og tilbage så vi forventer lidt at de så vil give lidt for dette, jeg er så "heldig" at de siger jeg ikke skal betale for de 5 mdr dækhotel som de heller ikke har sendt regning på (de har styr på det) Fint nok siger jeg for det er trods alt ok, selvom jeg ik rigtig ved hvad jeg skulle betale for når de ikke har haft mine dæk... Jeg siger så at jeg kommer og henter mine dæk for de vil selvfølgelig have mig til at betale 500,- for at de sætter dem på!!!!! Men jeg finder en der kan sætte dem på MEN så siger de kloge hoveder hos ELMER ja hvis vi ikke skal sætte dem på så skal du betale 500,- for de 5 mdr dæk hotel.....
Det endte med at de satte dem på OG jeg betalte 500,- for det og 1 ting er sikkert, i får ALDRIG mig som kunde igen eller nogen fra min omgangskreds...
Ringe service....

Vastaus yritykseltä Mogens Elmer A/S
Fatal service og endnu dårligere kundeservice
Fik installeret motorvarme i bilen da Suzuki kørte kampagne på dette.
Efter et par uger var bilen til service på et andet værksted, da der var noget som raslede i undervognen.
Her fandt de gudhjælpemig ud af, at benzintanken ikke var spændt fast, efter de havde monteret heateren!!! Den lå simpelthen og hvilede ovenpå et 100+ grader varmt udstødningsrør.
Endvidere havde montøren glemt sit værktøj i motorrummet, der lå et par fastnøgler og møtrikker og raslede rundt.
Det er bare ikke godt nok!
Får transporteret bilen til Mogens-Elmer Amager, hvor de har dummet sig. Det koster 100 kr, som jeg selvfølgelig forventer at de betaler.
Men efter flere E-mails har jeg stadig ikke set de 100 kr.
Elendigt - ikke engang et "det beklager vi" kunne man få.

Vastaus yritykseltä Mogens Elmer A/S
Endte med at være VIP kunde
Efter at have beklaget mig over, hvad jeg syntes, var dårlig kundeservice kom skeen over i den anden hånd. Jeg må sige at jeg fik den bedste service man overhovedet kan tænke sig. Så fremover har de igen mig som kunde :-)
Kunde gennem mange år, ville godt havde givet 6 stjerner...
Altid super service. Har været kunde hos Mogens Elmer gennem mange år, og altid modtaget en god service....
Meget flinke
Endnu engang kun rosende ord til overs for Mazda/Citroen ude på Amager. Venlig betjening med et smil og tid til en snak hvad end om der skal prøvekøres en bil eller snakkes reservedele/service. Fortsæt den gode stil !
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.